مشاهده نسخه کامل
: قايقي بر روي آّب
MADAR-TEREZA
26-10-2009, 22:53
سلام.
من اينجا تازه واردم:11:
از خوندن پست هاي دوستان متوجه شدم كه جوي دوستانه و رفاقتي اينجا حاكمه :10:.
اين كار رو براي تست راكتور و افكت درخشش انجام دادم. ايده اصلي وقتي به ذهنم رسيد كه شبيه اين كار رو در مايا ديده بودم فك كنم مايا 5 بود.
با مكس6 ساختم.
البته واير ندارم چون اصل فايل پاك شده و فقط فيلمش مونده ولي اگه خواستين در مورد هر قسمتي كه سوال دارين جواب ميدم.:5:
ممنون.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قراره سير تكاملي خودم رو در دنياي cg براي دوستان نشون بدم و اين پست شروع منه.:15:
N O V A L I S
26-10-2009, 23:27
قشنگ بود... ولی انیمیشن با توجه به تکون های تند و سبک قایق حکایت از کوچیکی مقیاس و وزنش داره! (چه ادبی شد جمله ام!) یه کم اگر حرکات آروم تر و سنگین تر بود، انیمیشن واقعی تر به نظر می رسید..
موفق باشی..
ow
خیلی عالی بــــــــــــود !!!!
آفرین
بله درس فهمیدی تو انجمن ما همه با هم دوستن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارتم خیلی قشنگ بود من که دوسش داشتم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرین خیلی خوب شده
این تیریپ رو که نور چشم رو می زنه چه جوری درست می کنین ؟
SSS_HHH_OOO
27-10-2009, 13:08
خیلی عالیه
برق روی آب خیلی قشنگ شده آفرین
Borhan72
27-10-2009, 13:57
خيلی خيلی عاليه...
مخصوصآ تكسچرينگش...
يه كم Noise يا همون موج های آبش سايزشون بزرگن...
رنگ آب هم بده...
ميشه توضيح بدی درباره ی ساختش؟؟؟
کار جالبی شده
دستتون درد نکنه
G LADIATOR
27-10-2009, 19:38
کار خیلی خوبی شده...
اگه Mass قایق رو بیشتر میکردی بهتر بود...
و اینکه اگه اب رو داخل یه چیزی تو مایه های باکس قرار میدادی به عنوان خاک زیر آب(ته دریا) و یه متریال بهتر به آب میدادی و یه عکس یا HDR اسه آسمون میزاشتی دیگه حرف نداشت....
Glare هم به نظر من کاملا به اندازه هست و کار رو خیلی زیبا کرده...
اگه مساحت آب رو یه کم بیشتر میکردی و دوربین یه کم افقی تر قرار میگرفت دیگه خیلی خیلی بهتر می شد...
در کل کار خیلی خوبی شده...ایول...
افرین
خیلی خوشم اومد...به نظر من فقط رنگ آب خیلی جالب نبود
موفق باشی
MADAR-TEREZA
28-10-2009, 19:05
سلام به همه دوستان و بروبچه هاي باحال ..
اول شرمنده از اينكه نتونستم ازتون تشكر كنم و به سوال دوستان جواب بدم. باور كنيد مشغله كاري(كه ربطي به cg ندراه) نميزاره بيشتر در خدمتتون باشم.:11:
قشنگ بود... ولی انیمیشن با توجه به تکون های تند و سبک قایق حکایت از کوچیکی مقیاس و وزنش داره! (چه ادبی شد جمله ام!) یه کم اگر حرکات آروم تر و سنگین تر بود، انیمیشن واقعی تر به نظر می رسید..دقيقا همينطوره و شما درست ميگيد ولي با توجه به اينكه فايل رو در اختيار ندارم نميتونم روي اين كار تغييرات بدم و اگه خواستين يكي ديگه و بهترش رو ميسازم..:5:
خیلی عالی بــــــــــــود !!!!
-------------------
کارتم خیلی قشنگ بود من که دوسش داشتم
------------------
خیلی عالیه
برق روی آب خیلی قشنگ شده آفرین
-----------------
کار جالبی شده
دستتون درد نکنه مخلص همه بروبچه هاي باحال هم هستيم.:7:
ا
ین تیریپ رو که نور چشم رو می زنه چه جوری درست می کنین ؟
اگه Mass قایق رو بیشتر میکردی بهتر بود...
و اینکه اگه اب رو داخل یه چیزی تو مایه های باکس قرار میدادی به عنوان خاک زیر آب(ته دریا) و یه متریال بهتر به آب میدادی و یه عکس یا HDR اسه آسمون میزاشتی دیگه حرف نداشت....
Glare هم به نظر من کاملا به اندازه هست و کار رو خیلی زیبا کرده...
اگه مساحت آب رو یه کم بیشتر میکردی و دوربین یه کم افقی تر قرار میگرفت دیگه خیلی خیلی بهتر می شد...افكت درخشش نور خورشيد در آب رو با video post ساختم( اون موقع چه ميدونستن glare چي هست؟!!):17:
از راكتو water براي سطح دريا.
از rigid body براي قايق و پارو ها(البته mass رو بايد پايين ميگرفتم چون با اون سيستم نفتي كه داشتم نمي شد از اين بيشتر پيش رفت) در ضمن قصد من تو اين كار فقط نشون دادن درخشش نور بود و به همين خاطر دوربين رو عمود تر گرفتم.
و براي وصل شدن پارو ها به بدنه قايق از point-point استفاده كردم.
در كل نظرات همه دوستان درسته و از اينكه زحمت كشيديد نظراتتون رو گفتين ممنونم.
يادش بخير وقتي اين كار رو زدم از خوشحالي ميخواستم كلمو بكوبم تو ديوار.تا چند وقت يه سري بهش ميزدم و كلي حال ميكردم اما با گذشت زمان و ديدن كار هاي حرفه اي از خودم خجالت كشيدم و عهد بستم كه تا ميتونم تو اين حرفه پيشرفت كنم...:26:
=================
ممنون و مخلصيم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.