مشاهده نسخه کامل
: نشناختن فلش مموری توسط کامپیوتر
mojtaba57
26-10-2009, 22:15
یه مدت پیش از بانه یه فلش 16 گیگ گرفتم. یه بار که به کامپیوتر وصل کرده بودم برنامه هاش هنگ کرد و مجبور شدم ریستارت کنم. از اون موقع هر وقت فلش رو به کامپیوتر میزنم چراغش روشن میشه ولی درایوش نمیاد و کامپیوتر اونرو نمیشناسه. به نظر دوستان چه کارش کنم ؟ آیا سوخته؟:41:
نه چون چراغش روشنه پس هنوز نسوخته
جای usb رو عوض کن از usb های عقب کیس استفاده کن و اسکن ویروس
با یه سیستم دیگه امتحان کن ببین چی میشه؟
ali_nioton
26-10-2009, 23:16
اگه سوخته باشه وقتی به سیستم میزنی داغ میشه یا سیستم هنگ میکنه
معمولا اینجوریه
با یه سیستم دیگه تایید میشه
منم یه کینگستون 16 گیگ دارم وقتی وصل میشد چراغش چشمک میزد ولی از دیروز فقط چراغ یه بار روشن خاموش میشه و نمی شناسه یعنی مینویسه not recognized رو یه سیستم دیگه هم امتحان کردم همینجوره
sasa 123
04-03-2013, 15:44
این مشکل امروز صبح برای منم پیش اومده که فلشم رو رسیوذ نمیشناخت اما چراغش روشن بود فلشو به کامپیوترو لبتابم وصل کردم اصلا فلشو نمیشناسه ،درست میشه؟
منم همچین مشکلی دارم .فلشم ویروس سیریشی گرفته بود (البته انتی ویروس اصل دارم) با هیچ فرمتی ریشه اش از بین نمی رفت مجبور شدم وایپش کنم و دوباره فرمت کنم.اما بعدش دیگه کامپیوتر اونو نمی شناسه ولی چراغ می زنه.کامپیوتر به طور ناقص می شناستش اما تو مای کامپیوتر نمی یاره.:n13:
منم همچین مشکلی دارم .فلشم ویروس سیریشی گرفته بود (البته انتی ویروس اصل دارم) با هیچ فرمتی ریشه اش از بین نمی رفت مجبور شدم وایپش کنم و دوباره فرمت کنم.اما بعدش دیگه کامپیوتر اونو نمی شناسه ولی چراغ می زنه.کامپیوتر به طور ناقص می شناستش اما تو مای کامپیوتر نمی یاره.:n13:
از disk managment عکس بدین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.