مشاهده نسخه کامل
: شارژ نشدن لپ تاپ
من latitude E6400 دارم.2-3 هفته هم میشه که گرفتمش.از چند روز قبل وقتی به برق وصلش می کنم با این که باتریش نیاز به شارژ داره ولی شارژ نمیکنه. یعنی فقط می نویسه on AC power و دیگه نمی نویسه charging. به نظر شما مشکل چیه؟ آیا جایی تو لپ تاپ تنظیماتی داره که ممکنه من اشتباها تغییرشون داده باشم؟ ممنون
زماني هم كه خاموش هست شارژ نميكنه ؟ اگه اينطوري هست مشكل جايي ديگه است
اما اگه زماني كه خاموشه شارژ ميكنه و زماني كه داخل ويندوز هستيد شارژ نميكنه از تو تنظيمات Power Option تغيير داديد كه داخل ويندوز از باتري استفاده نكنه ( زماني كه با آداپتور وصل كرديد )
من هم این مشکل رو دارم برای من مشکل از نشناختن باطری هست
فعلا کسی اینجا کمکم نکرده ولی شما این راه ها رو امتحان کنید من خیلی گشتم شاید برای شما جواب داد
1. حتما بایوس رو آپ دیت کنید _موقع آپ دیت یک حال هنگ پیش میاد و فن روشن میشه ، نگران نشید و دست به لپ تاپ نزنید یا از برق نکشید تا خاموش شه ، صبر کنید برای حدود 10 دقیقه)
2. تعویض شارژر
3. نهایتا تعویض باطری و اگر کار نکرد تعویض مادربورد (طبق گفته پشتیبانی دل)
منم ی studio xps 1640 دارم, باتری دیگه شارژ نمیکنه
هر کاری ام کردم درست نمیشه ، چون باتریم ۸% داره bios نمیتونم update کنم
اگه مشکل از مادر بردش باشه ، داستگاهو از پنجره پرت میکنم بیرون چون خیلی مزخرفه
۶ ماه نیست که گرفتمش همون اوایل dvd rom خراب شود و دیگه dvd اجکت نمیکرد الانم از این :2:
hossputer7
31-01-2010, 11:16
چه بد شدن ایت لبتابای دل این روزا ...
دوستان من خودمم وسترو 1500 دارم یه بار باطری رو در آورادم و گزاشتم سر جاش بعد از چند روز دوباره باطری رو در آورادمو گزاشتم دیدم که یه پایه از لبتاب کاملا کج شده(کیفتش پاینه زیادی نرمن) بعدش مشکلی هم نداشتم باز راستش کردمو باطری رو جا زدم
ببینید شاید یه پایه ای چیزی کج شده باشه
که احتمالش باسه شماها 1%
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.