ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : زيارت اينترنتي مرقد مطهر حضرت امام رضا (ع)

alaodin1
14-03-2006, 00:19
Cosmo Player
« مشاهده دنیای واقعیت مجازی - VRML »
با نصب Cosmo Player بر روی مرورگر وب، قادر خواهید بود مدلهای سه بعدی را دیده و درون آن به گشت و گذار بپردازید. توسط Cosmo Player می توانید همه مدلهای سه بعدی طراحی شده تحت VRML را ببینید. این مدلها ممکن است شامل انواع دیگری از چندرسانه ایها مانند صدا و انیمیشن شوند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به عنوان مثال شما با نصب این نرم افزار و با مراجعه به سایت آستان قدس رضوی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با استفاده از امکان زیارت از راه دور خواهید توانست محیط شبیه سازی شده مرقد مطهر حضرت امام رضا (ع) را مشاهده کنید.

دانلود

آموزش نرم افزار

armin_goooodboy
14-03-2006, 02:17
سلام
من قبلا اینو تو سایت خده آستان قدس رضوی دیده بودم
Cosmo Player رو هم دانلود کرده بودم
اما متاسفانه رو ویندوز xp اجرا نمیشه
یا لا اقل رو ویندوز من اجرا نشد
نمیشه یه کاری کرد که بشه؟
ممنون

mostafaeshghi
15-03-2006, 11:26
من استفاده كردم و اين برنامه در حقيقت شبيه ساز حرم را پيش روي شما ميگذاره ولي به نظره من كه جالب نبود. اول به خاظره اينكه سرعت برنامه و اينترنت پايينه و دوم اينكه گرافيك زياد جالبي نداره و سوم اينكه براي من به امتحانش نيارزيد.

alaodin1
15-03-2006, 14:30
من استفاده كردم و اين برنامه در حقيقت شبيه ساز حرم را پيش روي شما ميگذاره ولي به نظره من كه جالب نبود. اول به خاظره اينكه سرعت برنامه و اينترنت پايينه و دوم اينكه گرافيك زياد جالبي نداره و سوم اينكه براي من به امتحانش نيارزيد.

با نصب Cosmo Player بر روی مرورگر وب، قادر خواهید بود مدلهای سه بعدی را دیده و درون آن به گشت و گذار بپردازید حالا هر مدل سه بعدي كه باشد كه براي آزمايش اين نرم افزار حرم امام رضا (ع) را قرار داده ام.
در ضمن با اين نرم افزار ميتوان تا حدودي با ساختمان وصحن ها و داخل حرم آشنايي پيدا كرد چون اين مدل سه بعدي بسيار شبيه به حرم ساخته شده است

mostafaeshghi
16-03-2006, 20:19
من که حرف شما را تکذیب نمیکنم. من فقط میگم زیاد جالب نیست ، همین

alaodin1
17-03-2006, 05:28
من که حرف شما را تکذیب نمیکنم. من فقط میگم زیاد جالب نیست ، همین

mostafaeshghi جان
سليقه ها با هم فرق دارد نرم افزار ي که از نظر شما جالب نيست شايد براي بسياري از دوستان جالب باشد
نرم افزاريکه به شما اجازه ميدهد شما در يک مدل سه بعدي به گردش بپردازيد و کاملا شما را با تمامي زواياي آن مدل سه بعدي آشنا ميکند واقعا جاي تعجب است که بگوييم ...............
من براي مثال در اين تاپيک مدل سه بعدي حرم امام رضا را قرار دادم شما اگر مدل سه بعدي ديگري سراغ داريد در اين تاپيک قرار دهيد .

Y.O.U.S.E.F.P.3.0
17-03-2006, 05:46
دوستان نرم افزار و كلا برنامه جالبيه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... مخصوصا براي دوستان خارج از كشور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... اميدوارم كامل بشه تا مورد رضايت همه باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متشكرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يوسف [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]