مشاهده نسخه کامل
: ویندوز ..... فرت !!
ســـــلام
من کلی برنامه و چیزمیز توی ویندوزم داشتم ولی دو روز پیش صبح که پیسی رو روشن کردم دیدم ویندوز بالا نمیاد
اون صفحه سیاه که وسطش نوشتوی صفحه ی بعد که باید پسورد رو بخواد تا وارد ویندوز بشه صفحه سیاه میشه ( کلا صفحه آبی نمیاد ) و ویندوز لود نمیشه !
بهتر بگم صفحه سیاه میشه و فقط نشونگر موس روی صفحه هستش !!
مشکل از چیه ؟
saeedn70
25-10-2009, 22:04
:tongue::laughing:هاردت فرت:laughing::laughing:
خیلی بانمک زدی اسم تاپیمک رو دمت گرم بابا
هر وقت می بینم خندم می گیره:16::16:
هاردم که سالمه !! من درایو دی رو پاک کردم و ویندوز جدید رو توی اون نصب کردم و الان اطلاعات درایو های ای و سی و ... پابرجا هستند !!!
V i r u s e r
25-10-2009, 22:29
هاردت سالمه مشکل از یه جا دیگست
تو قبل از این که ویندوز بالا بیاد f8 رو بزن و گزینه ی last known configuration رو انتخاب کن ببین بالا میاد؟
ویندوز ..... فرت !!
دمت گرم
از Safe mode برو
saeed774
25-10-2009, 22:58
راه پست 4 رو انجام بده اگه درست نشد برو به لينك زير :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن a1000a عزيز بخاطر اين آواتارت سيگاري شدم شديد !!
safe mode که یه بار رفتم وسط صفحه که چیزی نوشته نبود ولی یادمه که ( درست یادم نیستا ) بالا نوشته بود سرویس پک 2 و پایین و سمت چپ بالا نوشته بود safe mode , حالا این safe mode به چه دردی میخوره ؟!!
در مورد پست 4 ، دقیقا کجا اف 8 بزنم ؟
درمورد پست7 و جواب سعید جان هم عرض کنم که اون لینکی که گذاشتید خیلی زیاده و کلا من فقط نقطه ی آخر متن رو فهمیدم :دی
safe mode که یه بار رفتم وسط صفحه که چیزی نوشته نبود ولی یادمه که ( درست یادم نیستا ) بالا نوشته بود سرویس پک 2 و پایین و سمت چپ بالا نوشته بود safe mode , حالا این safe mode به چه دردی میخوره ؟!!
در مورد پست 4 ، دقیقا کجا اف 8 بزنم ؟
درمورد پست7 و جواب سعید جان هم عرض کنم که اون لینکی که گذاشتید خیلی زیاده و کلا من فقط نقطه ی آخر متن رو فهمیدم :دی
سلام
با Safe Mode هم این مشکل حل نمیشه.
چند ثانیه بعد از اینکه کامپیوتر رو روشن کردید F8 رو بزنید.
باید همه ی کارهای گفته شده تو اون پست رو انجام بدی تا درست بشه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید :40:
V i r u s e r
26-10-2009, 19:29
کاری نداره که وقتی دکمه ی پاور کیسو میزنی انقد f8 بزن تا منوشو ببینی :دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.