PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات لپ تاپ های HP سخت افزاری

jalali2s
25-10-2009, 20:05
با سلام
دوستان من یک mini notebook model 2133 hp دارم که خاموش شده (تصویر ندارد هنگام روشن شدن)boot
من داخل ویندوز یک فلش مموری به لپ تاپ زدم (که تقریبا همیشه وصل میکردم) یه پسورد از من خواست و من هر چیزی میدونستم زدم ولی جواب نگرفتم فلش را که در آوردم هم فرقی نکرد (دوباره پسورد میخواست)پس مجبور به ریست کردن شدم با ریست کردن دیگه سیستم روشن نشد(صفحه سیاه است)
از دوستان درخواست کمک دارم.متشکرم%

H@mid-Vista
25-10-2009, 23:35
ببين دوست عزيز شما نوت بوكت مرحله لود كردن ويندوز رو انجام نميده و يا اصلا روشن نميشه؟
يك بار باطري رو در بيار و 5 دقيقه صبر كن بعد روشن كن

اگه هم ممكنه واضح تر بگو چي شده

jalali2s
26-10-2009, 11:07
سلام لپ تاپ اصلا روشن نمیشه فقط با پاور کردن تنها چراغ پاور روشن میشه تو مدار برق میاد چون قطعات حرارت تولید میکنند
باطری را برداشتم ولی نتیچه ای نگرفتم
مستقیم به برق زدم (بدون باطری)نتیجه ای نداشت
رم رو در آوردم نتیجه ای نداشت
باطری بک آپ رو هم کشیدم و بعد نیم ساعت دوباره جا زدم
ولی در کل نتیجه ای نگرفتم
به پشتیبانی خود سایت مراجعه کردم این راهنمایی ها رو نوشته بود
تنها کاری که نوشته بود و من نکردم نوشته بودند باید هارد را جداگانه ریکاوری کنی من هم هارد را در آوردم ولی متاسفانه هارد سوکتش ساتاستSATA و من نمی دونم چطوری به سیستم دیگه ای وصل کنم جهت ریکاوری
سوال من ایا میشه هارد را به سیستم های معمولی وصل کرد(به ساتای مادربرد های معمولی)جهت ریکاوری یا نه؟
متشکرم%

H@mid-Vista
26-10-2009, 20:22
سلام لپ تاپ اصلا روشن نمیشه فقط با پاور کردن تنها چراغ پاور روشن میشه تو مدار برق میاد چون قطعات حرارت تولید میکنند
باطری را برداشتم ولی نتیچه ای نگرفتم
مستقیم به برق زدم (بدون باطری)نتیجه ای نداشت
رم رو در آوردم نتیجه ای نداشت
باطری بک آپ رو هم کشیدم و بعد نیم ساعت دوباره جا زدم
ولی در کل نتیجه ای نگرفتم
به پشتیبانی خود سایت مراجعه کردم این راهنمایی ها رو نوشته بود
تنها کاری که نوشته بود و من نکردم نوشته بودند باید هارد را جداگانه ریکاوری کنی من هم هارد را در آوردم ولی متاسفانه هارد سوکتش ساتاستSATA و من نمی دونم چطوری به سیستم دیگه ای وصل کنم جهت ریکاوری
سوال من ایا میشه هارد را به سیستم های معمولی وصل کرد(به ساتای مادربرد های معمولی)جهت ریکاوری یا نه؟
متشکرم%

نه بايد باكس هارد بگيري
در مورد نوت بوك هم بايد ببري تعميرگاه