ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ترفند در ويندوز 32 بيت براي ساپورت 4 گيگ رم



mehran_4x
25-10-2009, 16:30
آیا شما اطلاعاتی در مورد ویندوز های 32 بیتی و 64 بیتی دارید ؟
آیا میدانید تفاوت این دو نوع ویندوز در چیست ؟ من نمیخواهم در این مقاله فرق بین این 2 نوع ویندوز را برای شما بازگو نمایم فقط در همین حد بگویم که تفاوت این دو نوع ویندوز بر می گردد به نوع سی پی یو های 32 بیتی و 64 بیتی که سی پی یو های 64 بیتی قادرند اطلاعات بیشتری را در زمان کمتری پردازش کنند و ویندوز های 64 بیتی برای سی پی یو های 64 بیتی ایجاد شده اند.
نکته ای که خیلی ها از اون بی خبر هستند میزان تفاوت پشتیبانی این دو نوع ویندوز از مقدار RAM کامپیوتر است.
ویندوز های 32 بیتی حداکثر میتوانند از 3 گیگ رم استفاده و پشتیبانی کنند یعنی مثلا اگر شما 4 گیگ رم روی سیستم خود دارید و یک ویندوز 32 بیتی نصب کرده اید فقط میتوانید از 3 گیگ رم خود استفاده کنید و 1 گیگ آن بلا استفاده می ماند.
علت این امر چیزی نیست جز طمع مایکروسافت برای فروش دیگر محصولات خود ! یعنی بیل گیتس کابرانی را که قصد استفاده از 4 گیگ رم را دارند مجبور به خرید نسخه 64 بیتی ویندوز میکند.
در این مقاله برنامه ای را به شما معرفی میکنیم که با دستکاری ویندوز 32 بیتی میتوانید از مقدار رم بیشتری در ویندوز ویستا و سون استقاده کنید.

یکی از دلایلی که خیلی ها از نصب کردن ویندوز 64 بیتی فراری هستند این است که بعضی از برنامه ها و درایور سخت افزار های مختلف بر روی این ویندوز کار نمیکنند . همچنین برای ما ایرانی ها که پول به ویندوز نمیدیم نسخه ای که به راحتی نصب شود و دارای لایسنس معتبر باشد خیلی کم پیدا می شود بنابر این اکثرا از نسخه 32 بیتی استفاده میکنند و به عبارتی قید استفاده از رم بالا را می زنند !
خوب حالا چاره کار چیست ؟
به لطف وبلاگ REMKO ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اخیرا یک پچ بسیار مفید برای ویندوز ویستا ساخته شده است که قادر است ویندوز های 32 بیتی را قادر به پشتیبانی از 4 گیگ رم و حتی بیشتر نماید.
»» برای دانلود پچ مخصوص ویندوز ویستا از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده نمایید.
این پچ کرنل ویندوز را طوری تغییر میدهد که ویندوز شما از تمامی میزان حافظه RAM‌ سیستم شما بهره ببرد. برای این کار باید فایل پچ را در مسیر Windows\System32\ کپی کنید تا برنامه فایل ntoskrnl.exe را پیدا و کرک کند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پچ کرنل مخصوص ویندوز ویستا 64 بیتی

نحوه کرک کردن ویندوز سون 32 بیتی برای پشتیبانی از 4 گیگ رم و بیشتر :
برای کرک کردن ویندوز سون باید دست به دامن پچ یک گروه روسی به نام Staforce بشوید. نحوه عملکرد این پچ نیز مانند پچ بالا می باشد.
بعد از اجرا بر روی دکمه مربوطه کلیک نمایید تا ویندوز شما کرک شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مختص دوستان با رم 4 گيگ به بالا(در ويندوز 32 بيت)براي شناساندن رم بالاي 3 گيگ به سيستم:

من براي تست اين برنامه پيش قدم شدم.متاسفانه برنامه سايت iranget كار نكرد.
برنامه ready for 4GB موفق به انجام عمليات شد.و تحت نام ntkr128g.exe يك نسخه از كرنل پچ شده را درست ميكند.
نقل قول:
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از اون نوبت bcdedit.exe است (با سرچ پيداش كنيد)كه با رايت كليك كردن روي برنامه اون رو با اجازه adminstrator اجرا كنيد. Run as Administrator
**************************************
اين برنامه در واقع كنترل كننده سيستم هاي عاملهاي روي دستگاه است.قبل از انجام هر كاري بايد يك copy از كافيگريشن كنوني سيستم بگيريد.چون اگه اين كارا جواب نداد برگرديد به كافيگ قبلي.
پس bcdedit /import c:\savedbcd
تنها در صورتيكه يك سيستم عامل ديگه داريد ميتونيد برگرديد به قبل.پس در صورتيكه همه چيز خراب شد به سيستم عامل دوم رفته و bcdedit /export C:\SAVEDBCD رو اجرا ميكنيم و همه چي برميگرده به اولش.
*********************************
حالا تو cmd مي نويسيم:
"bcdedit /copy {current} /d "Windows 7 Using All My Memory"
بجاي متن داخل كوتيشن هر اسمي ميشه وارد كرد.

بعد

bcdedit /set {guid} pae ForceEnable
bcdedit /set {guid} kernel ntkr128g.exe
bcdedit /set {guid} testsigning on

بجاي متن داخل guid بايد مشخصه يا identifier پارتيشن كنوني رو نوشت. بنويسيد current
يعني

bcdedit /set {current} pae ForceEnable
bcdedit /set {current} kernel ntkr128g.exe
bcdedit /set {current} testsigning on

حال ريستارت كرده و روي بوت جديدي كه به سيستم اضافه شده كليك كنيد.در صورتيكه جواب نگرفتيد
بايد توي سيستم عامل ديگه اي كه از قبل نصب كرديد بريد و bcdedit /import c:\savedbcd
و همه چيز به نقطه اول باز خوهد گشت.

با تشكر از دست عزيز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])"]symbian-freak
و گويا دليل انجام اينكار هم اينه كه سيستم عامل 32 بيتي هست وليكن جدول حافضه PAE يا physical Extension Memory بيتي36 مي باشد.
و احتملا ماجراهاي ديگه كه من توش وارد نميشم.
من بدليل اينكه سيستمم كاملا آپديت جواب نگرفتم و به بوت قبلي برگشتم..اما اكثرا جواب گرفتن

لينكهاي كمكي:
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




من موفق به گرفتن جواب در ويستا 32 بيت شدم.و در ويندوز 7 با BLUE SCREEN مواجه شدم.(احتمالا چون سيستم رو آپديت كردم و مايكروسافت متوجه اين اتفاق شده)
نكته اينه كه بعد از اجراي دستور اول يعني
"bcdedit /copy {current} /d "Windows 7 Using All My Memory"
بايد ريستارت كرده و به بوت جديد برويد بعد از آن بايد
bcdedit /set {current} pae ForceEnable
bcdedit /set {current} kernel ntkr128g.exe
bcdedit /set {current} testsigning on
رو بايد خط به خط اجرا كنيد و در انتها بايد ريستارت كرده ودوباره وارد منو بوت جديد شده و مموري سيستم رو از Task Manager تست كنيد.

حالا بايد سيسنم رو تست كرد كه آيا سيستم عامل از اين حافظه بور كامل استفاده ميكند يا خير!
احتمالن مايكروسافت براي فروش سيستم هاي 64 بيتش كلاه بزرگي براي هم گذاشته!
اما نكته اينه كه برنامه هايي كه در قالب رجيسترهاي 64 بيتي نوشته مي شوند تنها در سيستم عامل 64 بيتي اجرا مي شوند كه اين رجيستر ها رو شناسايي ميكند.
در پايان اين مشخص شد كه مايكروسافت با همكاري فروشندگان رم و سخت افزار اين محدوديت رو براي ضرفيت رو ايجاد كرده.و تنها برنامه هايي كه 64 بيتي هستند در يك محيط 32 بيتي اجرا نمي شوند.
با تشكر از دوستان و
SYMBIAN FREAK
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x576.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




file:///k:/temp/moz-screenshot.pngfile:///k:/temp/moz-screenshot-1.png

lindows
25-10-2009, 16:46
ظاهرا كار جالبيه من هم دنبالش بودم
ولي هم مقاله يه كم نا مفهومه هم لينكها مشكل دارند

اگه ممكنه اطلاح شده لينك ها بگذاريد

مثل 2 تا لينك آخر


در ضمن ويندوز ويستا نسخه سرويس پك 1 اين مشكل را نداره

و اگه كسي تست كرده يه عكس بگذاره

a1000a
25-10-2009, 17:15
ظاهرا كار جالبيه من هم دنبالش بودم
ولي هم مقاله يه كم نا مفهومه هم لينكها مشكل دارند

اگه ممكنه اطلاح شده لينك ها بگذاريد

مثل 2 تا لينك آخر


در ضمن ويندوز ويستا نسخه سرويس پك 1 اين مشكل را نداره

و اگه كسي تست كرده يه عكس بگذاره

بیشتریها مشکل با سرویس پک 2 رو دارن
مثل دوستانی که درخواست کرکشو دادن

mehran_4x
25-10-2009, 17:44
این کار رو خودم با خوندن مقالات کردم و در ویستا home premium sp1 جواب گرفتم و در ویندوز7 error blue screen گرفتم.
فکر کنم 5 ای 6 بار بوتم پرید در این راه پرید.!
************************************************** ********

FIRST OF ALL IT IS BETTER TO BACK UP BOOT MANAGER CONFIGURATION

bcdedit /export C:\SAVEDBCD


:TO RECOVER BOOT MANAGER

bcdedit /import c:\savedbcd
*************************************************
دانلود برنامه ready for 4GB


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1-اجرا برنامه وAPPLY
2-RUN CMD AS ADMINISTRATOR
3-bcdedit /set {current} pae ForceEnable
4-bcdedit /set {current} kernel ntkr128g.exe
5-bcdedit /set {current} testsigning on

RESTART AND CHECK THE MEMORY IN TASK MANAGER

mehran_4x
25-10-2009, 17:46
LINDOWS جان این این عکسی که گذاشتم سیستم خودمه LENOVO G550

mehran_4x
25-10-2009, 17:53
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


امیدوارم لینکها کافی و واضح باشند.

milky way
25-10-2009, 22:11
اگر یکمی سخت افزار بلد باشید میدونید در حالت 32 بیتی کلاً میشه 2 به توان 32 بیت اطلاعات آدرس دهی کرد چون ریجیسترهای آدرس در حالت 32 بیتی هستند این ربطی به ویندوز نداره برای همه سیستم ها اینطوریه اگر 2 رو به توان 32 برسونید و به همون 4096 مگ یا عدد 4 میلیارد و خورده ای بیت میرسید رم میرسید، از این فضا چیزی نزدیک 500-400 مگ یا یکمی بیشتر قبل از بوت شدن سیستم عامل گرفته میشه و برای آدرس دهی جای دیگه ای استفاده میشه و بقیه در اختیار سیستم عامل قرار میگیره، در عمل یه سیستم عامل 32 بیتی اصلاً امکان نداره بتونه از 4 گیگ با بیشتر رم استفاده ولی نمایش 4 گیگ رم که هم ویستا سرویس پک 1 و 2 هم ویندوز 7 نسخه 32 بیتی اگر 4 گیگ داشته باشید نمایش میدن ولی از 4 گیگ نمیتونن بصورت کامل استفاده کنن.
این تکنیک هم من دقیقاً نمیدونم چیکار میکنه ولی هرچی هست چیز مزخرفیه اگر میخواید از 4 گیگ رم یا بیشتر استفاده کنید 1000-2000 تومن پول بدید یه سیستم عامل 64 بیتی بگیرید هیچ فرقی هم با 32 بیتی نداره شاید چندتا از درایورها رو فقط مجبور بشید 64 بیتی بگیرید.

saeedn70
25-10-2009, 22:23
بچه ها جسارت ولی اشتباه میکنید

من xp sp3 32 bit دارم با 4 گیگ رم که شناخته

اینم عکسش :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehran_4x
25-10-2009, 23:32
اگر یکمی سخت افزار بلد باشید
milky way من با اجازتون دانشجوی ترم آخر مهندسی الکترونیک دیجیتالم، خودم هم مثل شما فکر می کردم و جواب یکی از دوستان رو همین جوری دادم.ما تو میکروپروسسور 2 بطور کامل تخصیص حافظه تو Pentium رو خوندیم.
این جواب قبلیم :
اگر معماری کامپیوتر خونده باشی توی یک فضای 32 بیتی نمیشه بیشتر از یک عدد معین آدرسهای رم رو آدرس دهی کرد اما bios مقدار صحیح رو نشون میده اما وظیفه استفاده از حافظه با سیتم عامل و محدودیت 3 گیگ و نمیتونه از فضا 3 گیگ به بالا استفاده کنه. حالا اگه اتفاقی هم این وسط بیفته با ترفنده!
چنیدین برنامه ساخته شدن که این ادعا رو میکنند.!

نقل قول:
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2^32=4294967296
answer/(1024*1024)=4096Mega byte=4 giga byte
اما ما محدودیت نرم افزاری هم توسط سیتم عامل داریم
اما محدودیت در فضای 32 بیت و عملیات در ویندوز 7 ،32 بیتی---<2.93 giga byte
حالا چه فرقی داره!!!!
این عکس فقط حافظه موجود سیستم رو نشون میده اما ازش نمیتونه استفاده کنه

اما موضوع اینه که سیستم عامل بصورت کلی 32 بیتی است اما جدول حافظه PAE physical extension memory بصورت 36 بیتی است برای اشرف کامل به موضوع مقالات در لینکهای بالا بصورت انگلیسی موجود است.
تنها برای اجرای برنامه های 64 بیتی نیاز به سیستم عامل 64 بیتی است چرا که برای اجرا به رجیسترهای 64 بیتی نیارمند است!
امیدوارم مقالات رو به انگلیسی بتونیند بخونید!

mehran_4x
25-10-2009, 23:33
الیته کارشناسی ارشد الکترونیک دیجیتال اما به این چیرا علاقه دارم!

mehran_4x
25-10-2009, 23:35
اقای MILKY WAY خودت رحمت بکش امتحان کن فقط حرف نزن!

mehran_4x
26-10-2009, 07:00
و در ضمن مسئله 2 تومن 3 تومن نيست كه اگه اينه همين هم رو نميديم.مسئله اي كه در اين فروم بود آموزش و كرك بود.
مسئله بعدي اينه كه سيستم عامل هاي 64 بيتي بدليل ساختار 64 بيتي خودشون با برنامه هاي 32 بيتي و بخصوص برنامه هاي كه در گشته نوشته شده اند lمشكل عدم سازگاري دارد و گرنه دانلود چند درايور مشكل زا نيست و در واقع همون درايورها هم متفاوفتند چرا كه درايور كه در واقع رابط بين سخت افزار و سيستم عامل است بايد از ساختار 64 بيتي سخت افزار تبعيت كند و لذا بايد براي ايجاد سازگاري كامل 64 بيتي باشد وگرنه بعضا درايور هاي 32بيتي هم جواب داه اند.

mehran_4x
26-10-2009, 09:35
بچه ها جسارت ولی اشتباه میکنید

من xp sp3 32 bit دارم با 4 گیگ رم که شناخته
دوست من تاكنون كه پچي براي كرنل ويندوز xp ساخته نشده چرا كه داراي معماري جداگانه اي از لحاظ سيستم عامل است و تنها براي سيستمهاي vista-based پچ ساخته شده.شما بهتر است مطمئن شويد
so check total physical available memory in
Start-->accessories-->system tools-->system information
performanceand also check performance in task bar
right click on task bar--> task manager-->performance
physical memory
total
در غير اينصورت ترفند نمايش است.

mehran_4x
26-10-2009, 13:36
نكته بعدي اينه كسي كه يك لپ تاپ مناسب خريده باشه و ويندوز ارجينال 32 بيت داشته باشه.هيچ وقت ويندوز كپي 64 بيتي بخاطر استفاده از تمام ظرفيت رمش،نصب نمي كنه.(جهت اطلاع بعضي از متخصصين!)