ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس در رم گوشی

ahora50002000
24-10-2009, 22:18
با سلام
دیشب تصمیم گرفتم رم گوشی را اسکن کنم که با این ویروس برخوردم کردم که نتوانستم آن را پاک کنم روی کامپیوترم NOD با آخرین آپدیت هست که نتوانست آن را پاک کند چکار باید کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mr.Vahid
25-10-2009, 00:41
با سلام
دیشب تصمیم گرفتم رم گوشی را اسکن کنم که با این ویروس برخوردم کردم که نتوانستم آن را پاک کنم روی کامپیوترم NOD با آخرین آپدیت هست که نتوانست آن را پاک کند چکار باید کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عزیزم اگه شما دقت کنید وقتی راست کلیک می کنید واسه اسکن دو تا گزینه هستش یکیش همون اسکن می باشد ودیگری کلین شما و دومی رو انتخاب کنید نود به طور اتومات اون ویروسو از بین می بره

راستی یه چیزی این یولتراساف واسه شما کار مکنه

ahora50002000
25-10-2009, 09:06
عزیزم اگه شما دقت کنید وقتی راست کلیک می کنید واسه اسکن دو تا گزینه هستش یکیش همون اسکن می باشد ودیگری کلین شما و دومی رو انتخاب کنید نود به طور اتومات اون ویروسو از بین می بره

سلام
حرف شما درسته گزینه no action و دیگری clean , delete ولی هیچکدام کار نمی کند !
آره یولتراساف بقول رئیس جمهور محترم !!! عین هلو کار می کنه !

saeed774
25-10-2009, 14:11
حرف شما درسته گزینه no action و دیگری clean , delete ولی هیچکدام کار نمی کند !

اين گزينه ها در راست كليك وجود نداره . شما روي درايو رم گوشي راست كليك كن و از منوي ظاهر شده و زير شاخه نود32 به مسير Advance option > Clean Files برو و اونو بزن در اين حالت هم اسكن ميشه و هم پاكسازي .

گاهي اوقات كار ميكنه و گاهي اوقات نه .

Mr.Vahid
25-10-2009, 16:18
اين گزينه ها در راست كليك وجود نداره . شما روي درايو رم گوشي راست كليك كن و از منوي ظاهر شده و زير شاخه نود32 به مسير Advance option > Clean Files برو و اونو بزن در اين حالت هم اسكن ميشه و هم پاكسازي .

خوب منم منظورم همین بود دیگه

saeed774
25-10-2009, 19:02
صفحه قرمز رنگي كه مياد منظور شما همينه ؟ كه دو گرينه No Action و Delete وجو د داره ؟ اين صفحه زماني پيش نهاد داده ميشه كه ويروس از طريق هوش مصنوعي پيدا بشه كه شما در اون صفحه بايد Delete روبروي هر كدوم از ويروس ها رو انتخاب كني و در پايين كليد Excute يا چيزي شبيه اين رو بزني تا عمل كنه و پاك بشن .

براي اتوپلي هم ميتوني نرم افزار زيرو اجرا و كليد Auto Remove رو بزني :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید