PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با کارت GT 9500

aron110
24-10-2009, 21:14
سلام یکی از رفیقام یه کارت 9500GT از مارک Sparker داره
وقتی که نید فوراسپید نصب میکنم کمی بعد حدود 1 دقیقه که تو بازیه گرافیک بازی به هم میریزه و 30 ثانیه بعد هم کلا سیستم هنگ میکنه و باید دکمه ریستارت روی کیس رو بزنی
دمای کارتمم تو حالت عادی 45 درجه است ولی وقتی میرم تو بازی تو 2 دقیقه دماش میره روی 64 درجه
اگه ممکنه بگید مشکل از چیه ؟
MB: giga Ep43-UD3L
cpu: intel E 6170
Ram: 2*1 gig ddr2 800
power: 480W silverstone
HDD:500G samsung

EXTREME
24-10-2009, 21:31
خوب دمای کارت گرافیک یک دفعه بالا میره
شما ویندوزو عوض کن وآخرین ورژن درایور رو دانلود کن ریزولیشن بازی رو هم تنظیم کن اگه بازم اینطوری شد مشکل از کارت
گرافیکه کارت رو روی یه سیستم دیگه امتحان کنید ببینید چی میشه؟

aron110
26-10-2009, 08:38
با عوض کردن ویندوز و درایور جدید کارت گرافیکی مشکل حل نشد
میشه یه فن گرفت و روی کارت بست؟؟

SoheilExtreme
26-10-2009, 09:17
مشکلی نداره این دما.کارتهایی که با سینک هستند وکارخونه روش فن نزاشته وحالت Silent Cooling دارن اینا توشون یه مایع خنک کننده دارن که وقتی دما به یه حدی میرسه اون مایع در لوله های مسی سینک به گردش در میاد وباعث خنک شدن میشه.درضمن اینگونه کارتها دمای 100درجه رو هم تحمل میکنند.من 2سال پیش کارت 7600GS از گیگا داشتم که سایلنت کول بود ومن با اورکلاک وولت مد توبازی 100درجه میشد اما 1سال و نیم برام کار کرد اونم بخاطر اینکه اور ولتاژ شدیدی شده بود قبل ولت مد هم 80درجه بود

amd>intel
26-10-2009, 09:28
باید سعی کنی کارت رو خنک نگه داری . حرارت بقیه قطعات روی چند درجه هست مخصوصا CPU

khark11
26-10-2009, 10:17
شما دوست عزيز اول يكي از رم ها رو در بيار و با يه رم تست كن ببين چي ميشه!
اگه مسكلت رفع نشد كه بايد به برق رساني پاور يا عملكرد كارت گرافيكت شك كني!

EXTREME
26-10-2009, 12:53
سیستم رو یه خاک گیری بکن و اگه بتونی یه هیت سینک برای گرافیکت بزاری که بهتر میشه چون دماش بالاست

EXTREME
26-10-2009, 12:55
شما دوست عزيز اول يكي از رم ها رو در بيار و با يه رم تست كن ببين چي ميشه!
اگه مسكلت رفع نشد كه بايد به برق رساني پاور يا عملكرد كارت گرافيكت شك كني!
دوست عزیز تصویر موقع بازی بهم میریزه و دمای گرافیک بالاست به رم ربطی نداره

khark11
26-10-2009, 18:29
دوست عزیز تصویر موقع بازی بهم میریزه و دمای گرافیک بالاست به رم ربطی نداره

دماي 64 درجه واسه 9500 بالاس؟؟

نوبره والله ، دوست عزيز اين كارت تا حدود 90 درجه رو ميتونه راحت تحمل كنه اونوقت 64 درجه گرافيك رو بهم ميريزه و هنگ ميكنه؟

يا پاور يا رم!

kinder
26-10-2009, 19:56
مشکلی نداره این دما.کارتهایی که با سینک هستند وکارخونه روش فن نزاشته وحالت Silent Cooling دارن اینا توشون یه مایع خنک کننده دارن که وقتی دما به یه حدی میرسه اون مایع در لوله های مسی سینک به گردش در میاد وباعث خنک شدن میشه.درضمن اینگونه کارتها دمای 100درجه رو هم تحمل میکنند.من 2سال پیش کارت 7600GS از گیگا داشتم که سایلنت کول بود ومن با اورکلاک وولت مد توبازی 100درجه میشد اما 1سال و نیم برام کار کرد اونم بخاطر اینکه اور ولتاژ شدیدی شده بود قبل ولت مد هم 80درجه بود
کارت هایی که heat pipe دارن لوله های مسی دارن که از طریق اونا حرارت رو انتقال میدن و مایع ندارن و heat sink هم که دیگه بماند که اصلا به درد نمیخوره

EXTREME
26-10-2009, 20:34
دماي 64 درجه واسه 9500 بالاس؟؟

نوبره والله ، دوست عزيز اين كارت تا حدود 90 درجه رو ميتونه راحت تحمل كنه اونوقت 64 درجه گرافيك رو بهم ميريزه و هنگ ميكنه؟

يا پاور يا رم!
نه نه نه !تصویر داره به هم میریزه نمیتونه از رم باشه

aron110
26-10-2009, 21:19
منرم ها رو کلا عوض کردم 2 تا رم دیگه انداختم بازم همین مشکل هستش
دمای CPU هم روی 40 درجه است
البته یه کارت ATI 4830 روی سیستم انداختم هیچ مشکلی پیش نیومد
احتمالا کارتم خرابه
ولی این مشکل با PES 2009 به وجود نیومد
ولی هر نید فور اسپیدی رو ریختم این مشکل رو داشت
خیلی عجیبه؟؟
اساتید لطفا نظراشونو بگن

EXTREME
26-10-2009, 21:57
گفتم از کارته احتمالا همون کارت گرافیک خرابه

khark11
27-10-2009, 11:47
منرم ها رو کلا عوض کردم 2 تا رم دیگه انداختم بازم همین مشکل هستش
دمای CPU هم روی 40 درجه است
البته یه کارت ATI 4830 روی سیستم انداختم هیچ مشکلی پیش نیومد
احتمالا کارتم خرابه
ولی این مشکل با PES 2009 به وجود نیومد
ولی هر نید فور اسپیدی رو ریختم این مشکل رو داشت
خیلی عجیبه؟؟
اساتید لطفا نظراشونو بگن

يكي نيد فور اسپيد و ديگري فيفا و PES اينا با بعضي كارت گرافيك ها مشكل دارن، اينو قبلا هم دوستان گفته بودند و تجربه شده ديگه!

mohamadgol
22-11-2009, 19:25
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا اگه میشه سریع کمک کنید در ضمن راه انداز کامل نصب است :11:

نام گرافیک NVIDIA GeForce 9500 GT

khark11
23-11-2009, 07:24
لطفا اگه میشه سریع کمک کنید در ضمن راه انداز کامل نصب است [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نام گرافیک NVIDIA GeForce 9500 GT

درايور كارت گرافيك شما به نحو صحيح نصب نشده دوست عزيز !!!

پراپرتيس از ماي كامپيوتر و انتخاب گزينه MANAGE بعدش از ليست سمت چپ پنجره باز شده گزينه Device Manager‌ رو انتخاب كنيد اگه از سمت راست گزينه هايي داري كه زرد رنگ هستند بنويس واسم و اگه شد يه عكس از اون قسمت بذار رو سايت

mohamadgol
23-11-2009, 14:19
درايور كارت گرافيك شما به نحو صحيح نصب نشده دوست عزيز !!!

پراپرتيس از ماي كامپيوتر و انتخاب گزينه MANAGE بعدش از ليست سمت چپ پنجره باز شده گزينه Device Manager‌ رو انتخاب كنيد اگه از سمت راست گزينه هايي داري كه زرد رنگ هستند بنويس واسم و اگه شد يه عكس از اون قسمت بذار رو سايت

از راه انداز نیست چون وقتی این گرافیک را نصب کردم کامپیوتر را روشن کردم اول بالا نیامد چند بار دکمه ریستارت را زدم بعد با شکل عجیبی بالا آمد منظورم نوشته هایی که در اول روشن کردن نام گرافیک و مقدار حافظه را می نویسه کلا به طور نیمه نوشته و قاطی نشون میده درضمن خطای بایوس هم میده راستی در همان وقت روشن کردن نوشته ای قرمز رنگ می آید که عبارت اورکلاک و بایوس در اون است در ضمن من اصلا اورکلاک وهمچنین آپدیت بایوس نکردم
ممنون:11:

khark11
24-11-2009, 07:30
از راه انداز نیست چون وقتی این گرافیک را نصب کردم کامپیوتر را روشن کردم اول بالا نیامد چند بار دکمه ریستارت را زدم بعد با شکل عجیبی بالا آمد منظورم نوشته هایی که در اول روشن کردن نام گرافیک و مقدار حافظه را می نویسه کلا به طور نیمه نوشته و قاطی نشون میده درضمن خطای بایوس هم میده راستی در همان وقت روشن کردن نوشته ای قرمز رنگ می آید که عبارت اورکلاک و بایوس در اون است در ضمن من اصلا اورکلاک وهمچنین آپدیت بایوس نکردم
ممنون:11:

بايوس سيستم را آپديت كنيد!

قبلا اين سيستم درست كار مي كرده؟ اگه اينجوريه كه كارت گرافيكت خراب شده!

mohamadgol
26-11-2009, 19:52
ممنون که جواب دادید کارت گرافیکم خراب بود