ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عوض شدن فرمت file folder به aplication

erfan96
23-10-2009, 11:14
دو سه تا بوشه رو از گوشی به کامبیوتر انتقال دادم ودو باره او نارو برگردوندم ولی حالا هم تو گوشی و هم کامبیوتر بسوند شون تبدیل به aplication یا همون .exe شده

حالا چیکار میشه کرد!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!! !!!!!!:19::19:

mehdi_halla
23-10-2009, 12:48
دوست عزیز سیستمتون ویروسی شده .بایه آنتی ویروس آپدیت شده اون چک کنین.

Masоud
23-10-2009, 18:31
دو سه تا بوشه رو از گوشی به کامبیوتر انتقال دادم ودو باره او نارو برگردوندم ولی حالا هم تو گوشی و هم کامبیوتر بسوند شون تبدیل به aplication یا همون .exe شده

حالا چیکار میشه کرد!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!! !!!!!!:19::19:
سلام

فایل زیر رو دانلود کن و از حالت زیپ خارج کن و فایل های درونشو که 3 تا فایل هستند تک به تک اجرا کن.

فایل RegRepair روش کلیک راست کن و Open With Conmmand Prompt رو بزن.

اگر همچین گزینه ای وجود نداشت فقط روش دبل کلیک کن تا اجرا بشه.

بقیه ی فایل ها رو هم فقط اجرا کن.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سپس ویندوز رو Restart کن.

موفق باشید :40:

erfan96
23-10-2009, 20:50
نتیجه ای نگرفتم
بسوندشون عوض نشد!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

tohidkh
23-10-2009, 23:49
سلام ورژن 4 آنتی ویروس NOD32 یا ورژن 2009 آنتی ویروس کسپر رو نصب کن ... بدون اینکه اپدیتشون کنی، این ویروس رو بر میدارند...

(الته اگه سیستمت ویروس های دیگه ای نداشته باشه)

راستی!

آنتی ویروس دکتر وب هم میتونه این مورد رو به خوبی برداره.

موفق باشی :11:

saeed774
24-10-2009, 10:40
این نشون میده که گوشی شما ویروس داره . گوشی رو باید با آنتی ویروس خودش اسکن کنی و نتیجه نداد باید فرمت کارخانه کنی و چون به سیستم هم نفوذ کرده ، سیستم رو باید با آنتی ویروس اپدیت شده فول اسکن کنی .

erfan96
24-10-2009, 13:26
با nod 32 3.0.621 scan کردم چیزی بیدا نشد
باید از اون یکی ها کمک بگیرم
در هر حال ممنون از همه

akpa
24-10-2009, 13:56
این ویروس بیشتر از طریق رم گوشی و حافظه فلش منتشر میشه و روش کارش اینه که فولدر اصلی رو مخفی میکنه و یه کپی از خودش با نام همون فولدر و ایکون فولدر گپی میکنه اما نکته جالب اینه که اگه شما روی سیستمتون تم نصب کرده باشید طوری که ایکون فولدر پیش فرض ویندوز عوض بشه این ویروس به راحتی قابل شناسایی و این ی نقطه ضعفه درحال حاضر تقریبا هر انتی ویروسی قابلیت پاک کردن این ویروس رو داره به شرط اینکه اپدیت شده باشه فولدر اصلی هم در همون مکانه ولی مخی شده که براحتی میش پیداش کرد

tehranboy24
06-11-2009, 01:49
سلام ببینم فرمت برنامه ات عوض میشه میتونی با pen withبازش کنی یا نه یه فایل مثلا عکس رو rename کن اگه فرمتش خراب شد بهم خبر بده بگه مشکل از کجاست

erfan96
06-11-2009, 18:55
ممنون فایل ها ویروسی شده بودن که n0d 32 لطف کرد پاکشون کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:40::40:

Pami
06-11-2009, 19:04
دوست عزیز اگه میخوای به فولدر هایی که اینطوری شدن دسترسی داشته باشی میتونی Hidden فایلها رو برداری
اونوقت فولدرهای اصلی خودشون رو نشون میدن که هیدن شدن ( این مشکل دقیقا برای من پیش افتاد )
کاری که من کردم تا حل بشه مشکلم :

1- از تو Run تایپ کن msconfig بعد برو به سربرگ Startup ببین برنامه مشکوکی هست که موقعی که ویندوز میاد بالا اجرا بشه ( حتما هست ، مال من برنامه ای بود به اسم 1E122B.exe )

اگه این برنامه بود ( یا مشابه این ) احتمالا تو Folder های Windows\system32 یه نسخه میسازه که شما نمیتونی از داخل ویندوز Del کنی
( برای پیدا کردنش اسم اون فایل رو تو درایو C سرچ کن )
وقتی محلش رو پیدا کردی یادداشت کن دقیق
کاری که من کردم با یه نسخه بوتیبل Linux Slax که 200 مگ هست وارد شدم و فایل رو پیدا کردم و Del کردم
( قبل این کار برید داخل همون msconfig و اجرا برنامه رو Del کنید )
بعدش رفتم رو رجیستری ویندوز و تمام کلیدهای مربوط به این فایل رو Del کردم

مشکل حل شد

شاید مشکل شما هم شبیه همین باشه راه و روشش