PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ضربان قلب ورزشکاران حرفه ای ....

David Jones
23-10-2009, 09:35
سلام ... ضربان قلب ورزشکارای حرفه ای موقع انجام تمرینات و ورزش چقده ؟ در هر رشته یه قهرمان مطرح با میزان ضربان قلبش ... لطفا:20:

eMer@lD
25-10-2009, 12:57
سلام.
ورزشکار بودن ربطی به ضربان قلب نداره فبالا رفتن ضربان قلب زمانی روی مده که شدت ورزش با میزان نیاز به اکسیژن رخ میده
و به سن ورزشکار ، توان بدنی، تنفس ، نوع ورزش بستگی داره اگر 20 سال سن داشته باشند و حرفه ای ورزش کنند تپش قلب تا 130 هم افزایش پیدا میکنه...

به طور عمومی با این فرمول میشه ضربان قلب همه ی افراد در حال ورزش رو تعیین کرد:
عدد 220 رو از سن فرد کم میکنیم این عدد میشه گفت بالاترین میزان ضربان قلب هر فردی هست

David Jones
28-10-2009, 01:05
سلام ، ممنون دوست عزیز که جوابمو دادی ! ولی کلا سئوال من یه چیز دیگه است ، مربی ورزشمون گفته یه ورزشکار حرفه ای رو انتخاب کنید به دلخواه ، بعد ضربان قلبشو بگیرید !:40::27: .... من نادال رو انتخاب کردم ، اما هرچی سرچ زدم هیچ جا ننوشته بود ضربان قلب نادال موقع تنیس بازی کردن چقد میزنه ! ممنون میشم کمکم کنید ، حالا اگه ضربان قلب چند نفر دیگه رو هم بدونم بهتره هرچی بیشتر بهتر :46: ! مثلا : رونادو ، شوماخر ، رونی ، دایی ، رضا زاده ، و مهمتر از همه احسان قائم مقامی :31: !

masoud911
28-10-2009, 03:05
دوست من سن رو از 220 کم میکنن

من همین امشب رو ترد میل با سرعت 10 و شیب 10 ضربان 190 داشتم شما میگی 130؟ این که کول داون هم نیست!

ورزشکار حرفه ای در حالت استراحت ضربانش پایینتر از آدم عادیه
در حین ورزش معمولا 170-180 هست
البته به نوع ورزش و قدرتی و هوازی بودن و ... بستگی داره

David Jones
29-10-2009, 00:02
اصلا بیاین بیخیال این فرمول بشیم ! خب ؟ سایتی یا منبعی هست که این اطلاعات رو در مورد ورزشکارا داشته باشه ؟همین ضربان قلب و ... متابولیسم و این جور حرفا ؟؟؟