ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد مادربرد

p_p_k
23-10-2009, 01:16
سلام. اين مادربرد:ga-ma770t-ud3p چجور مادربرديه؟ خوبه يا نه؟ قيمتش چنده؟ من مادربردو براي بازي ميخوام. در ضمن قطعات روز دنيا رو ساپورت ميكنه يا نه؟ ممنون.

subasao
27-10-2009, 19:26
سلام
من اين سيستمو مي خوام بردارم ولي چند تا سوال در مورد مادربورد
1-اين mb به بقيه قطعات مي خوره.اصلا اين مادر بورد براي بازيهاي تو بازار خوبه و فرقي نمي كنه؟
2-براي بازيهايي كه تو بازار اومده كافيه.مثلgta4 يا god of war 2 or crysis2
mb=asus-p5kpl-se
vga=gtx260
cpu=intel quad 9400
ram=4gb
power=green 535

mjzaret
28-10-2009, 00:46
سلام. اين مادربرد:ga-ma770t-ud3p چجور مادربرديه؟ خوبه يا نه؟ قيمتش چنده؟ من مادربردو براي بازي ميخوام. در ضمن قطعات روز دنيا رو ساپورت ميكنه يا نه؟ ممنون.

شکل مادربورد به صورت زیره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشخصات فنی اون هم به این صورت هست:
پردازشگر: این مین از پردازشگر‌های AM3 ساپورت می‌کنه که بیشتر این پردازشگر‌ها دارای کش 6 مگابایتی هستند و در کارهای گرافیکی و بازی فوق العاده عمل می‌کنند.

رم: این مین از رمهای DDR3 ساپورت می‌کنه که بیشترین باس استفاده شده از اون هم 1666 مگاهرتز هست.

دارای یک اسلات PCI-EX برای اتصال کارت گرافیک هست.

در انتها قیمتش در بازار ایران چیزی حول و حوش 120 هزارتومن هست. در کل مین توپ و باهالی هست و به درد اونهایی که دنبال بازی و کارهای گرافیکی هستند می‌خوره.

mjzaret
28-10-2009, 00:50
سلام
من اين سيستمو مي خوام بردارم ولي چند تا سوال در مورد مادربورد
1-اين mb به بقيه قطعات مي خوره.اصلا اين مادر بورد براي بازيهاي تو بازار خوبه و فرقي نمي كنه؟
2-براي بازيهايي كه تو بازار اومده كافيه.مثلgta4 يا god of war 2 or crysis2
mb=asus-p5kpl-se
vga=gtx260
cpu=intel quad 9400
ram=4gb
power=green 535

به نظر من بهتره که از یه مین بهتری برای سیستمت استفاده کنی. همه چیز رو بالا گرفتی اما مینی در حد قطعات دیگت نگرفتی.
من برای این قطعات مین ASUS - P5QC رو پیشنهاد می‌دم که قیمتی حول و حوش 120 هزارتومن داره.