ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بزرگترین عکس اینترنت !

EhsanHF
13-03-2006, 06:20
امروز به یه جای جالب بر خوردم و در این سایت بزرگترین عکس اینترنت وجود داشت . یه عکس از زمین با کیفیت 86400 x 43200 پیکسل که با فرمت TIFF در صورت فشرده نشدن حجمش 10.7 گیگ می شه !
حالا زیاد ناراحت نشین چون شما هم می تونید این عکس رو ببینید حتی با این اینترنت !
در ابتدا وارد اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شوید و مکانی را که می خواهید بزرگتر ببینید از روی عکس کوچک انتخاب کنید و سپس از پایین صفحه روی علامت زره بین کلیک کنید . پیشنهاد می کنم حتما ببینید .
این عکس ها توسط ناسا گرفته شده . در ضمن دو عکس بزرگ دیگه هم موجوده .
یکی یه عکس زیبا از فضا هست که اندازه آن 18000x18000 پیکسل هست که توسط تلسکوپ فضایی هابل گرفته شده است . برای اطلاعات بیشتر و همچنین دیدن این عکس می تونید به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برید . در این صفحه شما می تونید عکس را با اندازه های مختلف دانلود کنید .

یه عکس دیگه هم از یه کهکشان زیبا هست که اندازه آن 12392x15852 پیکسل هست که این هم توسط تلسکوپ هابل گرفته شده .
برای دیدن این عکس می توانید به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بروید . این عکس هم مانند عکس قبل دارای اندازه های مختلف جهت دریافت هست .

برگرفته از وبلاگ : asroone
( شرمنده ! بعد از اینکه این رو پست کردم توی صفحه اصلی سایت همین مطلب رو خوندم ! مدیران منو ببخشن ! )

xmasih
13-03-2006, 07:37
بسیار عالی بود متشکرم

khatamifar
13-03-2006, 09:39
خيلي جالب بود .
ايول .

smhosseini
13-03-2006, 10:44
داداش دستت درد نكنه اما بگو چجوري اون عكس 10 مگابايتي رو دانلود كنيم - هر چي گشتم تو سايتشون پيدا نكردم.

smhosseini
13-03-2006, 10:45
اوه اوه فهميدم كجا رو اشتباه خوندم ، نوشتي 10 گيگ ...........درسته؟

Y.O.U.S.E.F.P.3.0
14-03-2006, 04:35
واقعا عجب كارايي ميكنن اين آمريكاييها ..... من علمشون رو خيلي دوست دارم

اين يعني كار جزئيشون هست

متشكرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يوسف [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EhsanHF
14-03-2006, 06:11
smhosseini جان . بله . 10 گیگ !!!
البته ناسا از این عکسها زیاد داره . اما نه به این اندازه و نه توی اینترنت ( این بزرگ ترینه ). اگه توی خود شبکه ناسا کسی رو آشنا دارید بگید که چند نمونه از اون عکسهای رزولوشن بالا رو براتون بفرستن . اونوقت میفهمید که 10 گیگ همچین زیاد هم نیست !!!