مشاهده نسخه کامل
: حداکثر نیاز GTA 4 به رم گرافیکی
سلام . نمیدونم جای این سوال اینجا باشه یا نه ولی خواهشا به بزرگی خودتون ببخشید و راهنمایی کنین :31:
من با یکی حرفم شد سر این قضیه که GTA 4 اگه رو رزولوشن 1024 در 768 باشه و تمامی جزئیات و همه چیز حداکثر باشه رم گرافیکی چقدر میخواد ؟ من گفتم فوقش بخواد 800 مگابایت اون آقا میگفت نه 2 گیگ میخواد !!
خواستم ببینم واقعا در حداکثر جزئیات چقدر رم میخواد . مرسی دوستان :40:
amirpcp30
23-10-2009, 00:52
فک کنم حدود 1300 مگ بخواهد دقیق نمیدونم
majid_sd2009
23-10-2009, 00:59
منظور شما از جی تی ای چهار کدومه؟
ولی فک کنم منظورتون ویس سیتی باشه چون جی تی ای چهار حدود دو یا سه گیگی رم میخواد. ولی ویس سیتی با 512 راحت میشه بازی کرد. اونم رو اخرین رزولیشن.
Kianoosh
23-10-2009, 01:43
من 1200*1600 با حداکثر تنظیمات اجرا کردم حدود 1.5 گیگ بود ...البته اگه منظورت GTA IV هست!
Kaptian Black
23-10-2009, 09:45
منظور ایشون رم خود سیستم نیست . رمه کارت گرافیکه . دادا این گیم خیلی بخواد 800MB رم گرافیک و 3GB رم خود سیستم میخواد . قدرت GPU مهم تره ! :31:
skyupper
23-10-2009, 15:29
اون قدیما ملاک قدرت اجرای بازی فقط RAM کارت گرافیک بود ولی حالا .....
با محاسبات پیشرفته مقداری کافی رم شده 896 مگابایت و این گزینه ها دیگه شرط :
Processor Cores
Graphics Clock
Processor Clock
*Memory Clock
Memory Interface Width*
درود و سپاس
alborz_k
23-10-2009, 16:06
سلام . نمیدونم جای این سوال اینجا باشه یا نه ولی خواهشا به بزرگی خودتون ببخشید و راهنمایی کنین :31:
من با یکی حرفم شد سر این قضیه که GTA 4 اگه رو رزولوشن 1024 در 768 باشه و تمامی جزئیات و همه چیز حداکثر باشه رم گرافیکی چقدر میخواد ؟ من گفتم فوقش بخواد 800 مگابایت اون آقا میگفت نه 2 گیگ میخواد !!
خواستم ببینم واقعا در حداکثر جزئیات چقدر رم میخواد . مرسی دوستان :40:
حداکثر 1 گیگ!! برای بالاترین سطح جزئیات و فرق مدل های 1 گیگی و 2 گیگی از نظر جزئیات و سرعت فریم تقریبأ صفره ، البته هسته ی گرافیکی هم باید این قدر قدرت داشته باشه تا بتونه این سطح اطلاعات رو پردازش کنه! (حداقل یک 4870 لازه)
Kianoosh
23-10-2009, 19:19
منظور ایشون رم خود سیستم نیست . رمه کارت گرافیکه . دادا این گیم خیلی بخواد 800MB رم گرافیک و 3GB رم خود سیستم میخواد . قدرت GPU مهم تره !
نه بابا!؟!؟مگه منظور من رم سیستم بود!؟!؟800 مگ حداکثر؟؟یکم اطلاعاتت رو بروز کن دادا!
حداکثر 1 گیگ!! برای بالاترین سطح جزئیات و فرق مدل های 1 گیگی و 2 گیگی از نظر جزئیات و سرعت فریم تقریبأ صفره ، البته هسته ی گرافیکی هم باید این قدر قدرت داشته باشه تا بتونه این سطح اطلاعات رو پردازش کنه! (حداقل یک 4870 لازه)
از شما بعیده البرز جان...البته شاید اون رز منظورته که البته اونم اشتباه می کنی چون قطعا بیشتر از یه گیگ هست!
اون قدیما ملاک قدرت اجرای بازی فقط RAM کارت گرافیک بود ولی حالا .....
با محاسبات پیشرفته مقداری کافی رم شده 896 مگابایت و این گزینه ها دیگه شرط :
Processor Cores
Graphics Clock
Processor Clock
*Memory Clock
Memory Interface Width*
درود و سپاس
شما هم اشتباه می کنی در مورد GTA IV برای تنظیمات بالا چیزی بیشتر از هسته و ... قوی نیاز هست!!!!خوبه اینا رو به من هم میگید اطلاعاتم زیاد میشه مرسی!!!!
دوستان اول یکم تحقیق کنن بعدا نظر بدن لطفا!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همه چیز مشخصه!!!
فک کنم حدود 1300 مگ بخواهد دقیق نمیدونم
متشکرم از پست مفید شما
پستهای اسپم هم پاک شد!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.