ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پایین آمدن شدید سرعت رایت؟!

shakerifarzad
22-10-2009, 14:37
سلام،
من تا دیشب دی وی دی به دی وی دی با سرعت 8 رایت می کردم و تقریباً بعد از 8 دقیقه رایت تموم می شد.
ولی امروز بعد از این که سیستم رو روشن کردم سرعت رایتم به شدت اومده پایین و اعصاب خورد کن شده.
مثلاً چه با سرعت 16 چه 12 چه 8 و... رایت کنم زمانی که طول میکشه رایت تموم بشه 13 دقیقس و اصلاً کم که نمیشه هیچ، هی داره زیاد تر هم میشه و کاره من بیشتر عقب میمونه!!!!!!!
البته اینم بگم که قبلاً هم این اتفاق برام می افتاد و یه هو میدیدی یه دی وی دی تویه 45 دقیقه رایت می شد.
خواهشاً زود بگید چی کار کنم کار خیلی لنگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل دی وی رایتر اولی که سونی هست رو نمیدونم ولی ماله دو سال پیشه و خیلی کار نکرده،
مدل دومین دی وی دی رایترم Hp 1260 که تازه خریدمش!
جزئیات:
- ویروس نداره - آنتی ویروسم Nod32 ver.4 هست و آپدیته امروزه.
- هر دو رایتر گارانتیه اصله و تست شده و شکی در خرابیش نی.
- نرم افزار رایتم Nero ver7.5 کرک شده هست.
- نرم افزار خاصی هم جدیداً نصب نکردم.
- با این تفاسیر مشکل از چیه؟

p_samimi
25-10-2009, 00:57
ببین DMA فعال هست
بعضی وقت ها تیکش میپره

رم رو در بیار تمیز کن
اگه 2 تا رم داری دونه دونه تست کن

موقع رایت آنتی ویروس رو خاموش کن ببین چی میشه

DVD رو عوض کن و یک مدل دیگه هم تست کن

saeedn70
25-10-2009, 01:44
سلام فرزاد جان
دی وی دی رایتره سونیت اگه با گارانتیه ایران رهجو باشه که اصله ولی در مورد HP من خودم پارسال گرفتن با قابلیت چاپ عکس Light Scribe 85 تومن ولی بعد از 10 یا 12 تا رایت دی وی دی رو رایت میکرد ولی از من میشنوی یه آنتی ویروس نصب کن کلا هاردتو اسکن کن بعدش یه ویندوز مشتی بریز درست میشه انشاالله
اگرم خواستی دی وی دی رایتر جدید بگیری به هیچ عنوان Pioneer نگیر که زود خراب یا Yamaha بگیر که بعید میدونم پیدا بشه تو تهران بجاش Plextor بگیر
مدل PX-860SA
قیمتشم 60500 تومنه
اینم سایت وارد کنندشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی

khark11
25-10-2009, 08:04
با توجه به اين حرفاي شما كه ميگي دو تا رايتر داري و هر دو تاش اينجوريه پس نميتونه مشكل از رايتر باش!

سه حالت ديگه مي مونه! يكيش مشكل ميتونه از هارد باشه و راه حلش اينه كه هارد رو ديفرگ كرد و فايل هاي اضافي رو پاك كرد و نهايشتش ممكنه هاردت ضعيف شده باشه!

دوم ممكنه از پاورت باشه كه خيلي تاثير داره تو اين وسط، و حرف اول و آخر سرعت رايت رو مي زنه

سوم اينكه يه نرم افزار ديگه غير از نرو تست كن و نتيجه رو بگو ببينيم چي ميشه

p_samimi
25-10-2009, 13:16
کلا بخوام یک جمع بندی کنم باید این مراحل رو تست کنی
1: DMA (اگه نمودونی چجوری بپرس تا بگم چون مهمترین عامل هست)
2:Framware و بایوس رو آپدیت کنی
3:آنتی ویروس رو غیر فعال
4:هارد رو Defragment کنی
5:مطمئن باشی Vrtual memory درست تنظیم شده و فضای لازم رو هارد داری.

امیدوارم مشکل حل بشه

p_samimi
25-10-2009, 13:16
این ها اگه جواب نداد میری سراغ باقی قسمت ها مثل رم و پاور و ..........

amd>intel
25-10-2009, 13:19
با برنامه Nero cd/dvd speed تست کنید .

syamak790
25-10-2009, 14:20
سلام
نرو رو پاک کن دوباره بنصب
درست میشه

تا حالا وسط رابت قبل از این مشکل کنسل کردی ؟ یهو دی وی دی رو در بیاری و از این چیزها ؟
گاهی بعد این کارها اینجوری میشه

shakerifarzad
26-10-2009, 19:05
p_samimi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان از بابت راهنمایی هات ممنون ولی:
در مورد DMA هیچی نمیدونم و فقط در این حد که با راست کلیک روی My Computer و... می تونم بهش دسترسی داشته باشم، اگی میشه یه توضیح کامل بده Tnx
بقیه ی مراحلی که شما و دوستان گفتید رو دارم تست میکنم.