مشاهده نسخه کامل
: خالی شدن ناگهانی باتری
Mehr.Iman
21-10-2009, 19:56
سلام
من یه سالی میشه که لب تاپ HP Pavilion dv6000 دارم .
چند روزی هست که یه مشکل عجیب پیدا کردم ، باتری لبتاپ تو حالت High Perfomance قبلا حدودا 2.5 ساعت کار میکرد ،اما جدیدا بعد از حدود یک ساعت شارژش میرسه رو 50% و یهو خاموش میشه!
به نظر شما مشکل چیه؟
چرا باید یهو اینطوری بشه؟
سر یه کلاس 2 ساعته تو حالت Power savar به زور 1 ساعت دووم میاره ، اصابمو خرد کرده ، چیکار کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
Green.Son
21-10-2009, 20:01
تا حالا شده باطري اونقدر كار كرده باشه كه خودش خاموش بشه؟
باطريها نوت بوكهاي جديد كه در 2 سال اخير ساخته شده اند بايد به حدود 10 درصد شارژ باقيمانده كه رسيد مجدد شارژ بشوند.
اگه طوري كار كنند كه خاموش بشوند هر بار بخشي از توان ذخيره سازي را از دست مي دهند و كم كم بي مصرف مي شوند.
اينطور كه شما ميگيد ، طول عمر باتري شما در حال اتمام هست ، باتري ها چرخه كاري حدودا 400-500 بار عمليات شارژ / دشارژ دارند و بعد از اين به مرور زمان بي مصرف ميشوند ، بايد يك باتري جديد بخريد
H@mid-Vista
22-10-2009, 16:38
اگه خواستي باطري جديد بگيري يه كم پول بيشتر بده بگو بهت ليتيوم پليمري بدن كه هيچ وقت مشكل نداشته باشه
Mehr.Iman
22-10-2009, 20:03
تا حالا شده باطري اونقدر كار كرده باشه كه خودش خاموش بشه؟
باطريها نوت بوكهاي جديد كه در 2 سال اخير ساخته شده اند بايد به حدود 10 درصد شارژ باقيمانده كه رسيد مجدد شارژ بشوند.
اگه طوري كار كنند كه خاموش بشوند هر بار بخشي از توان ذخيره سازي را از دست مي دهند و كم كم بي مصرف مي شوند.
سلام دوستان
ممنون از توجهتون به این تاپیک
باتری من اون موقعا که سالم بود به 10% که میرسید پیغام میداد که باتری رو عوض کنید و بعد از چند دقیقه میرفت تو حالت Hibernate
البته یه چیزی هم بگم ، تو این یه سالی که لبتاپو دارم باتریش همیشه بهش بوده و اکثرا هم تو شارژ بود و از برق Ac استفاده میکرد ، نمیدونم که این تاثیری تو خرابیش داشته یا نه.
Mehr.Iman
22-10-2009, 20:08
اگه خواستي باطري جديد بگيري يه كم پول بيشتر بده بگو بهت ليتيوم پليمري بدن كه هيچ وقت مشكل نداشته باشه
دوست عزیز جای خاصیرو سراغ دارید (تو تهران) که این نوع باتریو داشته باشه؟
بعد قیمتشو هم اگه بفرمایید ممنون میشم.
H@mid-Vista
22-10-2009, 20:46
دوست عزیز جای خاصیرو سراغ دارید (تو تهران) که این نوع باتریو داشته باشه؟
بعد قیمتشو هم اگه بفرمایید ممنون میشم.
در بازار همه دارن اما يادت باشه دو مدل باطري هست
Li-Ion كه در واقع همين مدلي هست كه شما داشتين
Li-Po كه مدل جديد هست و مشكلات باطريها قبلي رو نداره و سبكتره و توان بالاتري هم داره
فكر كنم حدود 120 تومن تا 180 تومن بايد باشه
H@mid-Vista
22-10-2009, 20:48
سلام دوستان
ممنون از توجهتون به این تاپیک
باتری من اون موقعا که سالم بود به 10% که میرسید پیغام میداد که باتری رو عوض کنید و بعد از چند دقیقه میرفت تو حالت Hibernate
البته یه چیزی هم بگم ، تو این یه سالی که لبتاپو دارم باتریش همیشه بهش بوده و اکثرا هم تو شارژ بود و از برق Ac استفاده میکرد ، نمیدونم که این تاثیری تو خرابیش داشته یا نه.
دوست عزيز اين باطريهاي يون ليتيومي بايد دو هفته يكبار تخليه بشن
هميشه هم نبايد بي كار باشن
اما از طرفي نبايد كامل تخليه بشن
روشش درستش اينه كه اگه در برق شهر هست هميشه
دو هفته يكبار بذارين رو باطري تا 10 درصد برسه و بعد دوباره بزنين به برق
Mehr.Iman
22-10-2009, 23:27
ببخشید من توی سایت که سرچ کردم یکی از دوستان مشکلی تقریبا شبیه مشکل منو داشتند البته کمی حادتر.
بعد یکی از بچه ها به ایشون این پیشنهاد رو داده بودند:
"یه راهی برای برگردوندن باتریت هست که به بصورت نسبی بهبود میده.برای این کارکافیه باتریو به مدت 12 تا 15 ساعت توی فریزر نگه داری،بعدش 4 تا 5 بار باتری رو شارژ و دی شارژ کنی با این کار باتری تا 1 ساعت و نیم و گاهی 2 ساعت عمر میکنه.
"
میخواستم بدونم به نظر شما این راه جواب میده؟
میترسم بزارمش تو فریزر یخ بزنه دیگه همین یه ساعتم دووم نیاره!
H@mid-Vista
22-10-2009, 23:41
ببخشید من توی سایت که سرچ کردم یکی از دوستان مشکلی تقریبا شبیه مشکل منو داشتند البته کمی حادتر.
بعد یکی از بچه ها به ایشون این پیشنهاد رو داده بودند:
"یه راهی برای برگردوندن باتریت هست که به بصورت نسبی بهبود میده.برای این کارکافیه باتریو به مدت 12 تا 15 ساعت توی فریزر نگه داری،بعدش 4 تا 5 بار باتری رو شارژ و دی شارژ کنی با این کار باتری تا 1 ساعت و نیم و گاهی 2 ساعت عمر میکنه.
"
میخواستم بدونم به نظر شما این راه جواب میده؟
میترسم بزارمش تو فریزر یخ بزنه دیگه همین یه ساعتم دووم نیاره!
ببين سلول باطري وقتي رفت ديگه رفته
اينها همش كلك رشتيه:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.