PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درباره اتوران

bunny
21-10-2009, 18:52
سلام

من یه مجموعه نرم افزار پرند گرفتم
ولی فایل اصلی برنامه ها مخفیه:41:
حالا من می خوام برای روی پی سیم چند تا از فایل های اینستالشو بریزم رو دستگاه
لطفا منو راهنمایی کنید

bunny
22-10-2009, 11:47
کسی نبووووووود:41:

saman3230
22-10-2009, 12:06
کسی نبووووووود:41:

شما می دونید که اتوران به چه نرمافزاری دست شده ؟

شما لطف کنید اگر نمی دونید نرم ازفرا ساخت اتوران چیه یه شات از صفحه اتوران بگیرید و اینجا قرار بدید

B E H Z A D
22-10-2009, 13:08
اول نرم افزاری رو که میخوایید توی هاردتون کپی کنید اجرا کنید بعد نرم افزار Precess explorer رو اجرا کنید . حالا اگه توی نرم افزار Process explorer روی فایلی که میخوایید تو هارد کپی کنید برید آدرس اصلی فایل رو به شما نشون میده

bunny
26-10-2009, 16:09

شما لطف کنید اگر نمی دونید نرم ازفرا ساخت اتوران چیه یه شات از صفحه اتوران بگیرید و اینجا قرار بدید

سلام
كسي نميدونه چطوري بايد قفل نرمافزاري مجموعه پرند رو شكست؟؟؟
من يك بسته نرم افزاري پرند خريدم فقط ميتونم از روي اتورانش برنامه ها رو نصب كنم ولي من مي خوام فولدر نصب هر يك از نرم افزار ها رو بريزم روي فلش مموري
لطفا منو راهنمايي كنيد

bunny
26-10-2009, 16:13

سلام
من يه مجموعه نرم افزاري پرند گرفتم فقط از روي اتوران ميتونم نصبش كنم:41: اگه دي وي دي رو باز كنم فايل ها ي نصبش مخفيه ولي من مي خوام كلا فولدر نصب هر يك از نرم افزار هاشو روي فلش مموريم داشته باشم لطفا منو راهنمايي كنيد

B E H Z A D
27-10-2009, 13:20
بالا بهت گفتم چیکار کنی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

minizoro
20-11-2009, 11:53
سلام
منم مشکل مشابهی دارم ولی کمی متفاوت :
فایلها از اتوران اجرا و نصب میشوند ولی در خود سی دی پوشه برنامه مربوطه خالیه که فکر میکنم بهش میگین fake
حالا آیا این مشکل با این نرم افزاری که گفتین (Precess explorer) حل میشه؟
حجم این نرم افزار چقدره؟ تو اینترنت پیدا میشه؟ کرک میخواد؟ باید از بازار بگیرمش؟ لینک دارید شما خودتون یا باید درخواست بدم تو انجمن؟

ممنون

قاهر - Gahir
20-11-2009, 13:01
سلام دوستان ، اکثر برنامه های اوتوران (که اکثریت هم غیر حرفه ای هست !(حتی بیشتر Installer ها ! )) برای نصب و اجرای برنامه ها اونا رو توی Temp رایانه کپی کرده و بعد نصب میکنند ، که البته روش معقولی برای جلوگیری از خورش رم هست ! ...

اوتوران رو اجرا کنید و یک برنامه رو برای نصب انتخاب کنید و به Temp رایانتون برید ، اگر اونجا بود که چه بهتر ، اون رو کپی کرده و استفاده کنید .

black.assassin
20-11-2009, 20:51
قفل های نرم افزاری مجموعه های پرند تو کل دنیا تک هستند . king 2010 رو که هیچ احدی نتونسته بشکونه :دی مخفی کردن فایلهای داخل سی دی با ultra ISO امکان پذیره که برای دیدنشون تقریبا هیچ راهی وجود نداره . استفاده از نرم افزاری که بالا معرفی شد و همچنین تمپ بهترین راه میتونه باشه .یا اینکه منتظر بمونید قفل مجموعه ی مورد نظرتون شکسته بشه و بیاد به بازار . ( چکار میشه کرد ایرانه دیگه ! )

tajrobenik
20-11-2009, 20:57
در مورد Precess explorer واقعا نرم افزار خوبی هست ... بهتون پیشنهاد می کنم حتی اگه دیال آپ هستین با سرعت 20 اونو دانلود کنید....

اما این که بشه با این نرم افزار این کار رو کرد...
من که تا حالا انجام ندادم.... اما فک نکنم بشه آخه دایکتوری قفل هست و حتی اگه آدرس هم داشته باشین نمی تونید برین به اونجا... اما شایدم شد....

و اما در مورد پوشه temp موافم....
این کار شدنی هست...
حتی من گاهی اوقات نرم افزار هایی که تغییرات داده شدن رو از این قسمت اصلش رو کپی می کنم...

minizoro
28-11-2009, 18:29
در مورد Precess explorer واقعا نرم افزار خوبی هست ... بهتون پیشنهاد می کنم حتی اگه دیال آپ هستین با سرعت 20 اونو دانلود کنید....
میشه کسی لینکی بدهد؟

amin fear
30-11-2009, 22:10
میشه کسی لینکی بدهد؟

لینک برنامه در سایت گروه سازنده :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

minizoro
10-12-2009, 02:42
قفل های نرم افزاری مجموعه های پرند تو کل دنیا تک هستند . king 2010 رو که هیچ احدی نتونسته بشکونه :دی مخفی کردن فایلهای داخل سی دی با ultra ISO امکان پذیره که برای دیدنشون تقریبا هیچ راهی وجود نداره . استفاده از نرم افزاری که بالا معرفی شد و همچنین تمپ بهترین راه میتونه باشه .یا اینکه منتظر بمونید قفل مجموعه ی مورد نظرتون شکسته بشه و بیاد به بازار . ( چکار میشه کرد ایرانه دیگه ! )

اوتوران رو اجرا کنید و یک برنامه رو برای نصب انتخاب کنید و به Temp رایانتون برید ، اگر اونجا بود که چه بهتر ، اون رو کپی کرده و استفاده کنید .

ضمن تشکر دوباره از شما دوستان ...

این روش تمپ گویا برای بعضیهاشون جواب نمیده...

اگر بشود همه اشان را از این طریق کپی کرد که خیلی خوب میشود دیگه به اون نرم افزار نیاز پیدا نمیکنم تا با این فیلتر نت دیالی پور :دی دانش کنم...

من برخی از نرم افزار ها را اینطوری کپی کردم ولی نشد بعضیهاشون راستی شما این تمپ را میگید دیگه نه؟

C:\Documents and Settings\minizoro\Local Settings\Temp

بله؟ درست گرفتم یا اینکه تمپ دیگری مد نطر است؟

redstorm88
02-02-2010, 22:16
سلام من قفل پرند 2010 رو با blind write شکستم!!!

Hitman-Group
06-02-2010, 19:20
سلام
این مشکل رو هم من هم دارم!
با نرم افزاری که بالا معرفی کردید انجام دادیم اما هیچ راهی نداره چون ادرس رو از یک جایی از سی دی میاد که اصلا معلوم نیست کجاست!!!!!!!!!
در کل اگر دونستید چطور میشه درستش کرد یک خبری بدید!

chista2010
09-05-2010, 15:01
قبلا که راهنمایی در مورد شکستن مجموعه های ایرانی طبق قانون 12 خلاف قوانین انجمن بود
حال چه خلاف چه درست حداقل در مورد مجموعه های نرم افزاری ایرانی برای هر شرکتی که باشه
نسخه اصلو استفاده کنید و یادمون باشه هر قفلی که کلیدی داره و هیچ قفلی وجود نداره که کلید نداشته باشه همانند این مجموعه
بهتر است بجای فکر کردن چگونگی شکستن قفل استفاده صحیح را بیابیم
برای کپی کردن تلاش نکنیم البته مطمعنا بسیاری از مجموعه های موجود در بازار همانند مجموعه نرم افزاری شرکت پرند نسخه اصل بسیار با صرفه تر از نسخه های کپی شده است چون شما dvd اورجینال دارید که کیفیت آن خیلی بالاتر از dvd کپی هست 2- محصول شما شامل پشتیبانی شرکت تولید کننده خواهند بود و...
موفق باشید

black.assassin
09-05-2010, 17:05
قبلا که راهنمایی در مورد شکستن مجموعه های ایرانی طبق قانون 12 خلاف قوانین انجمن بود
حال چه خلاف چه درست حداقل در مورد مجموعه های نرم افزاری ایرانی برای هر شرکتی که باشه
نسخه اصلو استفاده کنید و یادمون باشه هر قفلی که کلیدی داره و هیچ قفلی وجود نداره که کلید نداشته باشه همانند این مجموعه
برای کپی کردن تلاش نکنیم البته مطمعنا بسیاری از مجموعه های موجود در بازار همانند مجموعه نرم افزاری شرکت پرند نسخه اصل بسیار با صرفه تر از نسخه های کپی شده است چون شما dvd اورجینال دارید که کیفیت آن خیلی بالاتر از dvd کپی هست 2- محصول شما شامل پشتیبانی شرکت تولید کننده خواهند بود و...
موفق باشید

آخه حتی خود پرند و ... هم تمام نرم افزارهاشون کرک شدس . یه جور میگی انگار پرند خودش بی گناهه و ما خطاکار .

cdp
10-05-2010, 00:36
موفق باشید
سلام:20:
سوال؟
- من به عنوان یه خریدار حق ندارم از فایل ستاپ یا کرک یه نرم افزار که توی محصول هست استفاده کنم!!!! چرا مخفیش می کنن {یا کارای دیگه} ؟؟؟ باز اگه آموزش باشه ، چــرا ! مخفیش کنن، نوش جونشون!

- من حق ندارم از دیسک بکاپ داشته باشم؟؟(ممکنه بشکنه، خش بیفته و...):13:

takin_soft
21-05-2010, 00:57
سلام:20:
سوال؟
- من به عنوان یه خریدار حق ندارم از فایل ستاپ یا کرک یه نرم افزار که توی محصول هست استفاده کنم!!!! چرا مخفیش می کنن {یا کارای دیگه} ؟؟؟ باز اگه آموزش باشه ، چــرا ! مخفیش کنن، نوش جونشون!

- من حق ندارم از دیسک بکاپ داشته باشم؟؟(ممکنه بشکنه، خش بیفته و...):13:
آخه ما شاالله مشکلات که یکی دو تا نیست خوب وقتی ما داریم جایی زندگی می کنیم که هیچکی به کار دیگری احترام نمی زاره منتقیه قفل هم بزارن ، چون اگه نزارن فردا یه نفر دیگه صاف صاف می یاد همون dvd رو کپی می کنه با اسم فامیله خودش مثلا وارد بازار می کنه !D: اصل بحث درسته که کلا همه کرک ای تولید می کنن ولی خوب این یه مسئله ای که واسه همه آزاده دیگه ، منم همیشه مشکل با مفقود شدن و خش افتادن و از این جور بلا یای طبیعی داشتم با dvd های این مجموعه ها ولی این سری که کینگ پرند رو گرفتم هر dvd اش تو یه قاب جداست که کلی جلوی این مسائلو گرفته فک کنم چون از اون ور قفل می زارن این کارو کردن که هیچ مشکلی واسه dvdها پیش نیاد !:31:

eh58san
20-06-2010, 12:37
من خودم مجموعه نرم افزاري كينگ 2010 رو كپي كردم و هر برنامه اي رو كه بخوام ميتونم به وسيله نرم افزاري كه يكي از دوستام نوشته از توش بردارم اگه اين نرم افزار رو ميخواهيد برام پيغام خصوصي بزنيد تا براتون آپ كنم راستي تشكر يادت نره:19:

eh58san
20-06-2010, 14:08
من قفل كينگ 2010 رو شكستم و هر كس كه ميخواد كمكش كنم برام پيغام خصوصي بده تا بعد