PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قفل های اینترنتی !!!!!

ramin-ahmadi
12-03-2006, 22:11
سلام
دوستان من چند وقت پیش یک سی دی خریدم از شرکت یونیواک بعد یک سریال رو جلدش بود و باید سریال دیگری رو از اینترنت میگرفتم که گرفتم و نصب کردم و .....

اما پس از یک ماه من سیستممو ارتقاع دادم و دیگه این سی دی کار نکرد و دیگه سریال دیگه ای به من نمیده !!!

به شرکتش هم زنگ زدم جوابمو نمیدن چی کار کنم ؟

کاپتان هادی
13-03-2006, 01:38
سلام
دوستان من چند وقت پیش یک سی دی خریدم از شرکت یونیواک بعد یک سریال رو جلدش بود و باید سریال دیگری رو از اینترنت میگرفتم که گرفتم و نصب کردم و .....

اما پس از یک ماه من سیستممو ارتقاع دادم و دیگه این سی دی کار نکرد و دیگه سریال دیگه ای به من نمیده !!!

به شرکتش هم زنگ زدم جوابمو نمیدن چی کار کنم ؟
اگر همون شماره قبلي كه گرفتيد از شركت و وارد مي كنيد جواب نده كاري نميشه كرد جز كرك قفل

rozha
13-03-2006, 01:52
لطفا نام سی دی و نرم افزارتون رو کامل بدید تا دوستان بهتر بتونن کمکتون کنن

Mani_Borna
13-03-2006, 04:49
رامين جان درسته.چون اينها بر مبناي سخت افزاري سريال ميسازه.و سريال قبلي قائدتا جواب نميده.و شركت هم فكر نميكنه كه واقعا براي خودتون ميخوايد و شما راستشو ميگيد.فكر ميكنه ميخواهيد روي سيستم كسي ديگه نصب كنيد.

ramin-ahmadi
13-03-2006, 11:06
حالا من چی کار کنم ؟
اسم سی دی کیت فلش ( Kit Flash ) هست و واقعا چیزهای جالبی توش بود که من خیلی استفاده میکردم
من بهشون زنگ زدم گفتم من حتی جلد سی دی که سریالش توش هست رو دارم گفتن نه ما نمیتونیم سریال جدید به شما بدیم !!!!

کاپتان هادی
13-03-2006, 11:27
رامين جان درسته.چون اينها بر مبناي سخت افزاري سريال ميسازه.و سريال قبلي قائدتا جواب نميده.و شركت هم فكر نميكنه كه واقعا براي خودتون ميخوايد و شما راستشو ميگيد.فكر ميكنه ميخواهيد روي سيستم كسي ديگه نصب كنيد.
ماني جان شرمنده اينها قاعدتا بر اساس سخت افزار هست اما اين يکي نيست احتمالا بر اساس پارتيشن بندي ويندوز بوده يا يکي از اين رندميها که با تغيير ويندوز تغيير کرده و حالا ديگه کار نمي کنه شايد هم ايشون سخت افزارشون رو تغيير دادن و گرنه تغيير نمي کرد

ramin-ahmadi
13-03-2006, 12:44
به احتمال زیاد بخاطر تغییر سخت افزاره یعنی فکر میکنم 100 درصد بخاطر سخت افزاره !

ramin-ahmadi
13-03-2006, 12:45
من کارت گرافیک و مودم و مادربردم رو دست نزدم من فقط هارد و سی پی یو رو عوض کردم که احتمالا یکی از این دو تا نقش دارند تو سریال

کاپتان هادی
13-03-2006, 13:05
من کارت گرافیک و مودم و مادربردم رو دست نزدم من فقط هارد و سی پی یو رو عوض کردم که احتمالا یکی از این دو تا نقش دارند تو سریال
خوب عزيز اصل کاريها رو خراب کردي شما زنگ بزن شرکت بگو من هارد و سيپي يو رو عوض کردم با هارد و سي‌پي يئو يه قبلي اين شماره رو به من داديد حالا بررسي کنيد ببينيد درسته يا نه اگر درست بود به من شماره جديد بديد

mehdi_7070
13-03-2006, 13:14
سلام !
به نظر من شما بده بر و بچ براتون كرك كنند !
اين كار حسن هاي زيادي داره و البته © ( كپي رايت ) را زير پاتون له كرده ايد !

ramin-ahmadi
13-03-2006, 15:52
خوب وقتی من هارد و Cpu قبلی رو ندارم چجوری بهشون ثابت کنم !!!

کسی از دوستان نمیتونم به قول دوستمون مهدی هک کنه ؟

ramin-ahmadi
14-03-2006, 11:23
آقا جونه مادرتون یکی اینو هک کنه خیلی لازم دارم

Mani_Borna
15-03-2006, 05:21
رامين جان يك چيزي ميگيا چطوري آخه از اينجا .ما نه سيدي را داريم نه دسترسي به سيستمتون .حداقل بايد يكي از اين شرايط باشه.

mehdi_7070
15-03-2006, 10:34
دوست عزیز !
شما فایل exe به همراه فایلهایی که برای اجرا لازم هست را آپلود کن ...

بعد به من pm بزن تا بهت بگم چی کار کن ! چون اگه اینجا گفتم ، احتمال دریافت هزار تا چیز را می دم !

با تشکر

ramin-ahmadi
18-03-2006, 14:05
کدوم فایل رو آپلود کنم ؟
کدوم فایل exe

ramin-ahmadi
19-03-2006, 19:39
بالاخره خودم هکش کردم !!!! هورا به خودم !!!