مشاهده نسخه کامل
: هر برنامه ای که برای موبایل میخوای بیا تو
marmolak
12-03-2006, 18:04
سلام دوستان جدید من
خوشحالم که تو انجمنهای شما عضو شدم این اولین پست منه
از امروز در خدمتتون هستم اگه برنامه ای برای موبایل میخواهید میتونید اینجا درخواست کنید میتونم کمکتون کنم چون یه خروار نرم افزار برای انواع موبایل دارم :happy:
البته به شرطی که حجمش کم باشه :blink: (اخه اینترنت من دایل اپه)و یکی هم بهم یاد بده چجوری اپلودش کنم توی سایت خوبمون :blush:
در ضمن اگه کسی برنامه ای برای قفل گزاری روی فایلها و برنامه های 6630 سراغ داره بهم اسمشو بگه لطفا توجه کنید که میخوام روی فایلها قفل بزارم نه روی گوشی
مرسی از همه
mohammad_1000
12-03-2006, 18:33
سلام دوست عزيز و خوبم در درجه اول عضويتتونو در اين سايت تبريك ميگم و موفق باشي هميشه و دومم اينكه با كمال احترام بايد خدمت گراميتان عرض كنم كه تاپيك براي درخاست هست و لازم به تاپيك شما نيست و دوستان هر مشكلي كه داشته باشند ميتوانند در اون تاپيك مطرح كنند خوب اشكالي نداره چون شما تازه عضو شديد و از اين موضوع اطلاعي نداشتيد و شما تا قبل از اين كه همكار بشيد نميتونيد در اين سايت فايلي رو آپلود كنيد و اگر شما نرم افزار زياد داريد ميتونيد بازدن تاپيك جديد در قسمت برنامه هاي كاربردي معرفي كنيد تا دوستان ديگمون بهره مند بشن شما بايد از طريق سايت هاي آپلود كننده ديگر فايل آپلود كنيد و اگر مايل هستيد من براي شما يك دعوت نامه از سايت پرشين گيگ براتون بفرستم فقط شما آدرس ايميلتونو تويه همين تاپيك بزاريد تا براتون بفرستم
موفق باشيد
آره محمد درست ميگمه
پس بهتره اين تاپيك بسته شه !
پس اولین درخواستو من میدم
یه نرم افزار برای هک گوشی با بلوتوث میخوام
اگه داری ممنون میشم
marmolak
13-03-2006, 08:08
از طريق سايت هاي آپلود كننده ديگر فايل آپلود كنيد و اگر مايل هستيد من براي شما يك دعوت نامه از سايت پرشين گيگ براتون بفرستم فقط شما آدرس ايميلتونو تويه همين تاپيك بزاريد تا براتون بفرستم
موفق باشيد[/QUOTE]
خوب هر جور میل دوستانه
blue_is_love20@yahoo.com
mohammad_1000
13-03-2006, 12:31
بله دوستان اگر كسي درخاستي داره تاپيكش هست به نظر ملظوميبه اين تاپيك نيست از آقاي مافيا خاهش ميكنم كه اين تاپيكو قفلش كنه
amin123456789
13-03-2006, 12:40
اقا ی دعوت نامه وا سه منم بفرس منم ی سری برنامه ها ی جالبی دارم براتون بزارم amin960_shz@yahoo.com
قفل شد طبق توضيحاتي كه دوستان دادن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.