ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : E8400 يا Q8400 كدوم يكي بهتره؟

Squall Leonhart
20-10-2009, 19:17
كسي ميتونه اينارو برام توضيح بده كه چرا اين طوري هست :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع :

Note: SSSE3 is supported by the Intel Core 2 Duo series
Note 2: SSE4 is supported ONLY by the Intel Core 2 Duo Penryn series or above, meaning the E7xxx, E8xxx models for dual cores and the Q9xxx models for quad cores. All Intel i7 models also supported

منبع :

در كل منظورم اينه كه كدوم به درد بازي بيشتر ميخوره؟ جواب هر كدوم باشه لطفا براش يه مادر برد خوب به همراه قيمتش بگين.

ممنون

امير موسر
20-10-2009, 19:46
برای بازی E8400 بین این دو تا بهتره ! قیمتش هم تو بازار دور ور 160.000 هست !
برای مادربرد هم بودجه !؟

بقیه قطعاتت چیه !؟
بودجت رو کامل برای مادربرد و سی پی یو بگو شاید چیزای بهتری بشه معرفی کرد !

Squall Leonhart
20-10-2009, 20:12
برای بازی E8400 بین این دو تا بهتره ! قیمتش هم تو بازار دور ور 160.000 هست !
برای مادربرد هم بودجه !؟

بقیه قطعاتت چیه !؟
بودجت رو کامل برای مادربرد و سی پی یو بگو شاید چیزای بهتری بشه معرفی کرد !

ممنون از بابت جواب سريع
پس كاربرد Q8400 چيه؟ با اين كه چهار هسته اي هست و قيمت بالاتري داره ولي چرا از يه دو هسته اي كم مياره؟ پس اين دو تا هسته اضافي كه داره بي خودي هستن؟

قيمت مادر برد هم يكي تا 100 يكي هم تا مرز 150 تومن و يكي هم تا مرز 200 تومن معرفي بكنين. مادربردم ميخوام آينده نگرانه باشه يعني i7 Extreme هم ساپورت بكنه.

3jokes_x
20-10-2009, 20:17
سلام

دلیل این اختلاف ها اینه که یکی از پردازنده ها 4 هسته با فرکانس 2.66 داره، و دیگری 2 هسته با فرکانس 3 گیگاهرتز. در نتیجه:
نرم افزارهایی که می تونن کارهای خودشون رو بین چهارهسته تقسیم کنند، مطمئنا روی پردازنده 4 هسته ای بهتر و سریعتر کار می کنند، ولی نرم افزارهایی هم هستند (بیشتر بازی ها و نرم افزارهای قدیمی) که فقط برای کار با 2 هسته بهینه شدن و نمی تونن کارشون رو بین 4 هسته تقسیم کنند. خیلی از این نرم افزارها اصلا 2 تا از هسته های پردازنده 4 هسته ای رو کلا نادیده می گیرن و فقط با دو هسته ی اون پردازنده کار می کنند. خوب، مشخصه که برای این گونه نرم افزارها، 2 هسته ی E8400 به دلیل فرکانس و کش بالاتر، بهتر از دو هسته ی پردازنده ی Q8400 هست.

توصیه من از روی تجربه:
اگر می خوای بازی ها رو حتما با بهترین کیفیت اجرا کنی (یعنی همه تنظیمات گرافیکی رو روی high بذاری)، و در رزولوشن بالا بازی کنی، در این صورت باید E8400 رو بخری. و البته کسی که می خواد این طوری بازی کنه، باید یه کارت گرافیک خیلی قوی (در محدوده 200-250 هزار تومان) هم تهیه کنه.
ولی اگر می تونی یه مقدار تخفیف بدی و کیفیت رو پایین بیاری و تنظیمات بازی رو روی Medium بذاری، و اگر قصد داری یه کارت گرافیک زیر 150 هزار تومان بخری، اون موقع خرید پردازنده چهارهسته ای Q8400 توصیه می شه. چون این پردازنده در اکثر نرم افزار ها (به جز بازی های حال حاضر) سریعتر از E8400 هست.
نکته دیگه که باید در نظر داشت ایه که بازی ها هم به مرور زمان خودشون رو برای پردازنده های 4 هسته ای بهینه می کنند. یعنی با اینکه بازی هایی که الان توی بازار موجود هستند اکثرا با E8400 بازدهی بهتری دارن، ولی من فکر می کنم مثلا تا یک سال دیگه قصیه برعکس بشه. خلاصه بحث آینده نگری هم مطرحه. با نگاه به آینده می شه به راحتی دید که آینده در تصرف پردازنده های 4 هسته ای و حتی بیشتر (6 یا 8 هسته ای) خواهد بود و پردازنده های 2 هسته ای خیلی زودتر از 4هسته ای ها نسلشون منقرض می شه. پس اگر قصد داری سیستم بخری که برای مدت طولانی (4-5 سال) برات کار کنه، بهتره با آینده نگری خرید کنی. ولی اگر 1-2 سال دیگه دوباره سیستم رو ارتقا می دی، پس بی خیال آینده شو و حال رو غنیمت شمار و بهترین دو هسته ای موجود رو بخر.

موفق باشی

امير موسر
20-10-2009, 20:18
ممنون از بابت جواب سريع
پس كاربرد Q8400 چيه؟ با اين كه چهار هسته اي هست و قيمت بالاتري داره ولي چرا از يه دو هسته اي كم مياره؟

برای اینکه برای بازی فعلا تو CPU های با امکانات نسبتا یکی سی پی یو ای برتره که فرکانس کاری بالاتری داشته باشه ! ولی همونجوری که تو تست می بینی با یک سری از برنامه ها هم 4 هسته ای ها بهتر جواب میدن ! فعلا برای بازی همون دو هسته ای با فرکانس بالاتر نسبت به یه 4 هسته ای هم سطحش بهتر جواب میده !

امير موسر
20-10-2009, 20:22
قيمت مادر برد هم يكي تا 100 يكي هم تا مرز 150 تومن و يكي هم تا مرز 200 تومن معرفي بكنين. مادربردم ميخوام آينده نگرانه باشه يعني i7 Extreme هم ساپورت بكنه
همچین کاری نمیتونی بکنی شما ! برای همچین CPU های بیشتر از ASUS P5Q یا GIGA EP45 UD3L هزینه نکن ! قیمتاشون هم حدوده 120.000 !

ess_1362
20-10-2009, 20:27
یک پیشنهاد بهتر این هست که Q8400 را تا فرکانس E8400 اورکلاک کنی که فکر می کنم با خنک کننده استوک هم امکان پذیر باشه

اینم سه تا برد :

ASUS P5Q 135000
BIOSTAR TP45 HP 145000
BIOSTAR T-POWER I45 175000
GIGAYTE EP45 UD3R 145000
GIGABYTE EP45 UD3P 185000

اگه می خوای اورکلاک و بازی را با هم داشته باشی هر 4 تا خوب هستن ولی T-POWER و اون گیگا آخری واقعا عالی عمل می کنند

3jokes_x
20-10-2009, 20:27
ممنون از بابت جواب سريع
پس كاربرد Q8400 چيه؟ با اين كه چهار هسته اي هست و قيمت بالاتري داره ولي چرا از يه دو هسته اي كم مياره؟ پس اين دو تا هسته اضافي كه داره بي خودي هستن؟

قيمت مادر برد هم يكي تا 100 يكي هم تا مرز 150 تومن و يكي هم تا مرز 200 تومن معرفي بكنين. مادربردم ميخوام آينده نگرانه باشه يعني i7 Extreme هم ساپورت بكنه.

اگر می خوای کاربرد Q8400 رو ببینی، بنچمارک های 3Dmax و تبدیل فرمت های ویدیویی Encoding رو ببین فکر کنم توی اون زمینه ها برتر باشه. نکته دیگه اینه که شما با پردازنده 4 هسته ای می تونی 2 تا کار 2 هسته ای(!) رو باهم انجام بدی. مثلا یه فیلم رو بذاری با دو تا هسته Encode بشه (مثلا برای تبدیل فیلم دی وی دی به فرمت قابل پخش در موبایل)، و با دوتا هسته بازی کنی!

ضمنا مادربوردی که Q8400 یا E8400 رو ساپورت بکنه، یعنی از سوکت 775 استفاده می کنه. روی این مادربورد نمی شه پردازنده های Core i7 رو نصب کرد. چون اونها با سوکت 1366 کار می کنند.

اگر بخوای خیلی آینده نگرانه خرید کنی باید یه سیستم بر مبنای AMD بنیدی که بر خلاف اینتل هر روز سوکتش رو تغییر نمی ده. الان سوکت جدید AMD که سوکت AM3 هست معرفی شده، ولی پردازنده های AM3 روی مادربوردهای سوکت قدیمی AM2+ می تونن نصب بشن.
از بین پردازنده های اینتل آخرین پردازنده ای که به مادربورد های 775 می خوره، مدل Q9650 هست. یعنی از این به بعد دیگه امکان ارتقا وجود نداره و بعد از اون برای ارتقای سی پی یو شما مجبور می شی هم مادربورد رو عوض کنی هم رم رو.

Kianoosh
20-10-2009, 22:03
نظر من Q8400+Overclock

البته حداکثر بودجه برای مین و سی پی یو چقدره!؟

kinder
20-10-2009, 22:16
نظر من Q8400+Overclock

البته حداکثر بودجه برای مین و سی پی یو چقدره!؟
من هم موافقم با توجه به این که بازی ها در آینده ای نه چندان دور برای 4 هسته ای بهینه میشن

mehshad
21-10-2009, 18:45
منم بین این دوتا مونده بودم ولی اخرش Q8200 رو خریدم 150 تومن که 30 الی 40 تومن از این دو مدل ارزونتره و میشه با یه اورکلاک فرکانسشو به این دو مدل رسوند