مشاهده نسخه کامل
: نصب Turbo C++ 3.0 DOS
attractive_girl
20-10-2009, 18:56
سلام. من این برنامه رو نسخه ی کپی شدش رو وقتی روی کامپیوترم نصب میکنم برنامه اش باز نمیشه:
مراحل نصبم :
1- کپی در درایو c
2-فایل کپی شده رو باز میکنم و کلیک روی install که مینویسه
file extracting file to : c\ TC
بعد صبر میکنم خودش نصب میشه .back رو میزنم و میرم تو درایو c مجددا.فایل TCTEMP رو حذف میکنم .روی فایل TC که ایجاد شده کلیک کرده روی فایل BIN کلیک کرده روی فایلی که داخلشه به نام TC که با رنگ ها ی طوسی قرمز بنفش و زرد نوشته MS DOS کلیک میکنم تا برنامه ی c ++ باز بشه و داخل محیطش بشم که فقط یک صفحه ی مشکی باز شده و چراغ چشمک زن سفیدی دراون صفحه چشمک میزنه و دیگه بالا نمیاد !
بعد از یه مدتی هم خودش خارج میشه از برنامه !
مشکل از کجاست؟
ali zi zeperto
20-10-2009, 21:03
از منوی استارت run رو برن.توش تایپ کن c:\tc\bin\tc.exe
attractive_girl
21-10-2009, 16:14
از منوی استارت run رو برن.توش تایپ کن c:\tc\bin\tc.exe
باز هم همون مشکل رو داره !
صفحه ی مشکی با چراغ چشمک زن باز میشه ولی چیزی بالا نمیاد و بعد از چند ثانیه خود به خود بسته میشه!
نمیدونم مشکل از کجاست! روی لپ تاپ نصب شد ولی روی pc نصب نمیشه !
کسی نمیتونه کمک کنه؟
hobab1987
31-10-2009, 22:41
من هم موقع اجرا با اين پيغام مواجه ميشم كه تا حالا سابقه نداشته!!!
ويندوزمم هم xp 2008 هستش.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين مشكل رو در ويندوز ويستا هم داشتم!!!
الان همه برنامه هام رو دستم مونده
كمممممممممممممممككككككككك ك.............................
ali zi zeperto
01-11-2009, 12:59
اینی که الان دارید نصب می کنید قبلا هم نصب کردید؟
اینو امتحان کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hobab1987
03-11-2009, 17:57
1 سال هست از اين برنامه استفاده مي كنم تا حالا با چنين مشكلي بر نخوردم. اصلا وارد محيط برنامه نميشه!!!
حتي ويندوز رو هم 2 بار عوض كردم!!!
attractive_girl
03-11-2009, 22:42
من به یکی از دانشجوهای همکلاسیام گفتم مشکل رو ، گفت که احتمالا پی سی ویروس داره! چون این برنامه ها به ویروس حساسن!
hobab1987
03-11-2009, 23:50
فكر كنم حق با شماست!!!
minizoro
06-11-2009, 17:42
سلام دوستان
من
Borland Turbo C++ 3.0
For DOS
رو نصب کردم ؛ یعنی فایلی رو که شامل install.bat و turboc.exe رو ریختم تو یه فایل و اون فایلو گذاشتم تو c بعد رفتم از command prompt فایل install.bat رو اجرا کردم پیغام داد تو همین محیط که نصب موفقیت امیز بود رفتم توc:\tc\bin\tc.exe رو اجرا کردم برنامه اومد ؛ ولی اصلا هیچی نمیشه کرد ؛ نه موس کار میکنه نه کیبورد فقط یه خط تیره قرمز اون وسط چشمک میزنه و دیگه هیچی ... انگاری که هنگ کرده باشه ...
ویروس ندارم تو سیستمم فکر کردم که شاید ویندوزم اشکال داشته باشه دوباره نصبش کردم که بازم همونه
ویندوزم هم XP media center SP2 هستش
میشه راهنمایی کنید؟
من تازه کارم استادمون گفته برید کتابخانه ها رو لیستشو نو دربیارید ولی من نمیتونم حتی اجراشون کنم
خواهش میکنم کمک کنید
pep30girl
09-11-2009, 19:13
باز خوبه مشکل من اینه نه تو ویستای 64 بیتی نه تو ایک پی 32 بیتی اجراش نمیکنه! اصلا!
هی کیگه machine type یا میگه 64 32 من که نفهمیدم چی کار کنم تو هیچ کدوم از ویندوزام نمیاد
minizoro
10-11-2009, 01:33
من این نسخه رو دان کردم مشکلم حل شد
البته نحوه اجرام هم غلط بود
یعنی باید از command prompt برم و از اونجا آدرس رو بزنم بیاره برنامه رو اینطوری تحت ویندوز هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه و اوکی اجرا میکنه
یعنی تو command prompt بنویسی c:\tc\bin\tc.exe میاره..
یه سوال لپ تاپ ها داس دارن؟
اگه بخوایم تو لپ تاپ تحت داس بریم چی کار کنیم ؟ به جز command prompt
orkideh07
10-11-2009, 02:55
من این پوشه ای که زیر لینک دانلودش رو گذاشتم روی هر کامپیوتری که بخوام کپی میکنم (البته unzip شدشو ) بعد فایل tc.exe رو از مسیر bin اجرا میکنم..تا حالا به مشکلی هم نخوردم ...فقط ممکنه به فایلهای include ش گیر بده که اون باید تنظیم بشه (نحوه اش رو توی فایل help توی پوشه doc نوشته )...اگه مشکلتون حل نشده دوست داشتین یه تستی به اینم بکنین :20:
hobab1987
10-11-2009, 17:32
منم با command prompt h اجراش كردم (تشكر)
اما چرا اين برنامه تو بعضي از ويندوز ها جديدن اينجوري شده و به قول معروف بايد لقمه رو دور سرممون بپيچونيم!!!!!!!!!!!!
pep30girl
10-11-2009, 17:32
الان ماله من این erroe میده!
minizoro
14-11-2009, 22:50
منم با command prompt h اجراش كردم (تشكر)
اما چرا اين برنامه تو بعضي از ويندوز ها جديدن اينجوري شده و به قول معروف بايد لقمه رو دور سرممون بپيچونيم!!!!!!!!!!!!
سلام
خواهش میکنم وظیفس داداش
با این روش که از کامنت پارامت بریم به عنوان یه پنجره میاره برنامه رو ولی تو کامپیوتر من چون سی پی یوم کمه وقتی کامنت پرامپ رو اجرا میکنم سی پی یوم میره رو 100% و کلا هیچی رو نمیتونم اجرا کنم تقریبا...
من این مشکل + مشکل عدم اجرا در ویندوز سون و ویستا رو با استادم مطرح کردم گفت برو نسخه 4.5 به بالا مشکلت حل میشه الانم دارم این نسخه رو دان میکنم که با 64 بیتی ها و سون و ویستا کاملا سازگاره احتمال 99% حل میشه مشکلتون اگه نشد نسخه 5 رو برین پیدا کنید اگه نکردید بگید از بچه ها براتون بگیرم...
پس از اینجا دانش کنید :
لینک دوم پست دوم مربوط به همینه...
الان ماله من این erroe میده!
شمام اگه کار بالا رو بکنید مشکلتون حل میشه
کلا
turbo c 3.0 با ویندوز یکمی مشکل داره بهتره اگه میخواید که تحت ویندوز کار کنید همین 4.5 رو بنصبید
استادمون میگفت که برخی از برنامه ها رو نمیتونه به درستی اجرا کنه تحت ویندوز یا مثلابرخی از ارور ها رو نمیده
minizoro
29-11-2009, 00:08
سلام
چرا نسخه 4.5 هر چند روز یکبار پیغام ثبت نام میده؟؟؟
ظاهرا در اجرای برنامه مشکلی ایجاد نمیکنه ها؟
منم دقیقا همون مشکل hobab 1987 رو دارم لطفا یکی یه جواب خوب بده . متشکرم.
سلام من هم این مشکلو داشتم این کارو انجام بدید اگر خدا بخواد درست میشه:
روی tc.exe کلیک راست کنید و prooerties رو بزنید حال به سربرگ screen بروید در قسمت usage گزینه windows رو بزنید. ok را زده برنامه را اجرا کنید اگه اجرا شد می تونید با زدن Alt+Enter آنرا Full Screen کنید.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.