PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : موندم کدوم برند رو انتخاب کنم(راهنمایی کنید: MP4 Player تا 70 تومن)

omid N72
20-10-2009, 18:15
سلام
من می خوام یه Mp4 player تا 70 هزار تومن بخرم.
امروز رفتم سمت پل حافظ و mp4 iriver e150 2gig رو پسندیدم و از marshal هم خوشم اومد.
حالا می خواستم راهنماییم کنین که iriver خوبه؟
اگه مارکهای دیگه ای هم مد نظرتونه بهم بگین لطفا.
و اینکه از همون محدوده علائدین بخرم خوبه یا برم محدوده پشت شهرداری؟
پیشاپیش از کسایی که پاسخ میدن تشکر میکنم.

osmaan
20-10-2009, 18:25
به نظر من آی ریور بهتره تا مارشال

seymour
20-10-2009, 19:24
سلام
من می خوام یه Mp4 player تا 70 هزار تومن بخرم.
امروز رفتم سمت پل حافظ و mp4 iriver e150 2gig رو پسندیدم و از marshal هم خوشم اومد.
حالا می خواستم راهنماییم کنین که iriver خوبه؟
اگه مارکهای دیگه ای هم مد نظرتونه بهم بگین لطفا.
و اینکه از همون محدوده علائدین بخرم خوبه یا برم محدوده پشت شهرداری؟
پیشاپیش از کسایی که پاسخ میدن تشکر میکنم.
شما دقیقا چه نیازهایی داری... منظورم اینه که اولویت واسه ات چیه ؟ ... صدا ؟ ضبط ؟ تصویر هم پخش کنه ؟ .. چقدر حافظه ؟ .. سایزش چقدر مهمه ؟ ظرافت و شیکی هم می خوای؟

بله - توی دامنه قیمت زیر 80 تومن ، کریتیو و سامسونگ و سونی هم مطرح هستند که میشه گفت همگی از دو مارکی که ذکر کردی بهتر هستند ... (هرچند آخر سر سلیقه شما شرطه)

برای خرید هم به نظر من اعتبار منطقه جمهوری بهتره .. و حتماً از نمایندگی خرید کن

omid N72
21-10-2009, 15:24
شما دقیقا چه نیازهایی داری... منظورم اینه که اولویت واسه ات چیه ؟ ... صدا ؟ ضبط ؟ تصویر هم پخش کنه ؟ .. چقدر حافظه ؟ .. سایزش چقدر مهمه ؟ ظرافت و شیکی هم می خوای؟

بله - توی دامنه قیمت زیر 80 تومن ، کریتیو و سامسونگ و سونی هم مطرح هستند که میشه گفت همگی از دو مارکی که ذکر کردی بهتر هستند ... (هرچند آخر سر سلیقه شما شرطه)

برای خرید هم به نظر من اعتبار منطقه جمهوری بهتره .. و حتماً از نمایندگی خرید کن

من برام ظرافت و شیکی و حافظه خیلی مهمه و البته در درجه اول هم کیفیت صدا و تصویر.
Mp4 های سامسونگ و سونی قیمتشون بیشتر از اون چیزی هست که من میخوام هزینه کنم.
نظرتون در باره کریتیو زن چیه؟
ممنون میشم جواب همرو بدین و راهنماییم کنین که با این هزینه بهترین دستگاه رو بخرم.

seymour
21-10-2009, 17:23
من برام ظرافت و شیکی و حافظه خیلی مهمه و البته در درجه اول هم کیفیت صدا و تصویر.
Mp4 های سامسونگ و سونی قیمتشون بیشتر از اون چیزی هست که من میخوام هزینه کنم.
نظرتون در باره کریتیو زن چیه؟
ممنون میشم جواب همرو بدین و راهنماییم کنین که با این هزینه بهترین دستگاه رو بخرم.
البته سونی و سامسونگ هم مدلهای نزدیک به 70 تومن دارن، اما مساله حافظه رو خیلی خوب پوشش نمیدن و شما احتمالاً روی 2 گیگ متوقف بمونی ... خوبی خرید دستگاهی مثل creative zen اینه که امکان افزایش حافظه رو هم داره ... ضمن اینکه اگه تصویر هم میخوای که باز گزینه مناسب در این حدود قیمت creative zen هستش ...

omid N72
21-10-2009, 20:10
البته سونی و سامسونگ هم مدلهای نزدیک به 70 تومن دارن، اما مساله حافظه رو خیلی خوب پوشش نمیدن و شما احتمالاً روی 2 گیگ متوقف بمونی ... خوبی خرید دستگاهی مثل creative zen اینه که امکان افزایش حافظه رو هم داره ... ضمن اینکه اگه تصویر هم میخوای که باز گزینه مناسب در این حدود قیمت creative zen هستش ...
ممنون از شما ولی iriver تا 16 گیگ رو ساپورت میکنه،به نظرتون این یه حسن هست یا نه؟
کریتیو اسپیکر هم داره؟
به نظر شما از لحاظ کلی،زیبایی،حافظه،کیفیت و ... کریتیو بهتره یا آی ری ور یا...؟

ChaoticHead
21-10-2009, 23:36
ممنون از شما ولی iriver تا 16 گیگ رو ساپورت میکنه،به نظرتون این یه حسن هست یا نه؟
کریتیو اسپیکر هم داره؟

در کل کریتیو یه مقدار بهتره، ولی با توجه به اینکه شما ظرافت و شیکی هم براتون مهمه اون مدل iriver که خیلی هم جدیده جذابیت خاص خودشو داره؛ ساپورت کارت 16 گیگ هم خوبه. در ضمن خود zen اسپیکر نداره

seymour
22-10-2009, 16:19
کریتیو اسپیکر هم داره؟
هر قابلیتی تا وقتی که قابلیت مورد نظر شما باشه ، مسلماً یه حسنه ... مهم اینه که شما تعادل برقرار کنی بین نیازهات، فرضاً در این مورد خاص اگه کیفیت صدا وتصویر iriver که شاید قدری پایین تر از creative zen باشه (*) واسه ات مساله ای نباشه (به نظر من که واسه اکثر کاربرها مساله ای نخواهد بود) حتماً اون مدل e150 انتخاب خوبیه ..

(*) مثلا در زمینه تصویر ، عمق رنگ کریتیو 16 میلیون رنگ یا 24 بیت هستش و عمق رنگ iriver معادل 18 بیت یا 262 هزار رنگ هستش... باتری کریتیو زن هم بهتر از e150 هستش (20 ساعت iriver در مقابل 30 ساعت zen)

omid N72
22-10-2009, 18:43
ممنون از همتون فکر میکنم Iriver رو انتخاب کنم.
آیا در جمهوری نمایندگی داره؟کجاس؟
فردا می خوام برم بخرم.
پس اگه کیفیت رو بیخیال شم Iriver انتخاب خوبیه؟
ببخشید میدونین Iriver چه رنگهایی داره؟

seymour
23-10-2009, 16:52
ممنون از همتون فکر میکنم Iriver رو انتخاب کنم.
آیا در جمهوری نمایندگی داره؟کجاس؟
فردا می خوام برم بخرم.
پس اگه کیفیت رو بیخیال شم Iriver انتخاب خوبیه؟
ببخشید میدونین Iriver چه رنگهایی داره؟
به سلامتی
//
من نمایندگی iriver رو توی پاساژ ایران (فروشگاه رایتک) و پاساژ پایتخت (فروشگاه دیجیتال) دیده ام .. جمهوری جایی رو نمی شناسم ..
//
نه - اصلاً چنین چیزی نیست که "کریتیو کیفیتش عالیه و iriver بی خیال کیفیته!" ... گفتم "قدری بهتر .. اونم واسه بعضی کاربرها" ... iriver مارک بسیار معتبر و پرفروشیه ... در انتخاب بین مارک های خوبی مثل این دوتا مطمئناً ضرر نخواهی کرد و بهرحال کیفیت خوب و بالاتری خواهی بدستت میرسه ..
//
اینم بدسیلقگی واردکننده های ایرانیه که معمولاٌ یک رنگ از هر محصول بیشتر نمیارن .. سیاه اغلب .. من شک دارم رنگ دیگه ای پیدا کنی اینجا (ظاهرا در 3 رنگ عرضه شده)

omid N72
24-10-2009, 18:10
مرسی.از همه تشکر میکنم مخصوصا از آقای seymour.
iriver خریدم،مشکیشو.
بازم ممنون.
خیلی کمکم کردین.
موفق باشید

ChaoticHead
24-10-2009, 19:16
مرسی.از همه تشکر میکنم مخصوصا از آقای seymour.
iriver خریدم،مشکیشو.
بازم ممنون.
خیلی کمکم کردین.
موفق باشید
مبارکتون باشه. یه چند وقت که باهاش کار کردین بیاین نظرتونو در موردش بگین ممنون می شیم.:46:

omid N72
25-10-2009, 17:20
مبارکتون باشه. یه چند وقت که باهاش کار کردین بیاین نظرتونو در موردش بگین ممنون می شیم.:46:
سلامت باشید
حتما،چشم.