مشاهده نسخه کامل
: يكي منو كمك كنه واجبه
اقا من مي خوام سي پي يوم و مادربردم بسوزه مي تونيد كمكم كنيد ممنون ميشم
روشنش كن و در بغل كيس رو باز كن و بعدش يه فلز كوچولو بنداز رو مادربرد و همچين خوب بغلتونش رو برد البته با يه چيز عايق ( هر چند كه خطري هم نداره ) بعدش همين جور كه روشنه فن سي پي رو رو در بيار و چند بار سي پي يو رو در بيار و بزن سر جاش و ديگه مطمئن باش كه فاتحه جفتش خونده شده!!!
خدا از سر تقصيرات من بگذره:31:
من نمي خوام دركيس باز بشه نبايد كسي بفهمه مي دوني چي ميگم راه ديگه اي سراغ نداري كمك كنيد
hassanshaikhi
21-10-2009, 14:55
overclock کن
مادربرد سولتيك و سي پي يو 478 2.5 اوركلاك نميشه كردم ريست ميشه بعد دوباره مياد بالا از اولشم بهتر كار مي كنه يه راهي مي خوام كه نيستو نابود بشه طوري كه برد جايي بگه نوسان برق يا همچين چيزي باشه مي خوام رماشم از بين بره
بي خيالش بشي بهتره چون نميتوني همش رو با هم بسوزوني بالاخره يكيش زودتر ميسوزه!! مثلا رم اگه بسوزه سيستم خاموش ميشه و نميتوني به بقيش صدمه بزني و اگه پردازنده زودتر بسوزه هم همين بساط رو داري و ......
در كيس بايد باز بشه!!
p_samimi
25-10-2009, 00:38
این تاپیک دیگه در نوع خودش خداست.
همه دنبال راهی برای فرار از سوختن هستند حالا ببین این حا چی میخوان.
حالا مگه در کیس باز بشه کسی میفهمه؟
لیبل خورده؟ حرارت با بخار بده بلند میشه
اگه پلمب باشه ببین راهی داره دستت رو از قسمت خالی فضای بین درایو اپتیک بکنی تو
با این حال نمیشه همرو سوزوند
مگه این که در حال کار بندازیش تو وان آب !!!!!!!!!!!
کیس که چه عرض کنم دکل سر کوچتونم میترکه
p_samimi
25-10-2009, 00:40
حالا نری این کاری که گفتم بکنی خونت بیفته گردن ما :31:
saeedn70
25-10-2009, 00:46
اقا من مي خوام سي پي يوم و مادربردم بسوزه مي تونيد كمكم كنيد ممنون ميشم
میتونی علتش رو بگی؟؟؟؟؟؟؟؟
شاید کامپیوتر کسه دیگه ای باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا کاری نداریم
کیس رو ببر بقل پریز برق تند تند هی بزن به برق هی قطع کن
بدون 3 راهی محافظ
مادر بردت فکر کنم بسوزه:4::evil2::evil::devil:
Dreamland
25-10-2009, 00:46
با شیشه پاک کن آب بپاش روش! کارش تمومه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeedn70
25-10-2009, 00:54
با شیشه پاک کن آب بپاش روش! کارش تمومه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست میگه خداوکیلی
:10:
قبلا هم گفتم هيچ راهي نداري كه همش رو با هم بسوزوني، دست آخر فقط يه قطعه رو بشه سوزوند يا دوتاش رو كه يكي از اون دوتا هم پاور باشه!
V i r u s e r
25-10-2009, 08:23
حالا واسه چی می خوای هر دوشو بسوزونی؟
بهترین راه:
اگه کیست لیبل خورده موقعی که خونه خالیه یکم به لیبل بخار بده چسبش وا میره
حالا کیسو باز کن
روشن کن سیستمو
حالا در حین کار سیم برق فنو در بیار
تا CPU بسوزه 3-4 ثانیه طول می کشه
همینجوری که CPU داره فنا میره رو مین با اب پاش اب بریز
یکیشون زود تر میسوره
اگه مین زودتر سوخت انقد به CPU ضربه بزن تا باباش در بیاد
اگه CPU زودتر سوخت 3-4 بار سیستمو در حالی که مین خیسه روشن کن تا مینم بسوزه
حالا برق فن رو وصل کن
در کیسو ببند اگه لیبلش خوب نمیچسبه می تونی یه ضره چسب مایع بهش بزنی
شرکتا وقتی می خوان درشو باز کنن با چاقو لیبلو میبرن بازش نمی کنن
من چیزی نگفتما
اصا به من چه!؟
jigar-tala
25-10-2009, 09:06
خدا وکیلی سر کدوم شرکت میخوای شیره بمالی حیفه به خدا یه سیستم به این نازی رو کدوم ادم عاقلی نابود میکنمه
شرکت تو رو ببخشه خدا نمیبخشه حالا چرا نمیگی واسه چی داری این کارا رو انجام میدی بگو تا ما هم از این کارا انجام بدیم:دی
p_samimi
25-10-2009, 13:24
بابا جمع شیاطین جمع هست
حالا بگو مشکلت چیه شاید اصلا راه دیگه باشه:4:
حالا واسه چی می خوای هر دوشو بسوزونی؟
بهترین راه:
اگه کیست لیبل خورده موقعی که خونه خالیه یکم به لیبل بخار بده چسبش وا میره
حالا کیسو باز کن
روشن کن سیستمو
حالا در حین کار سیم برق فنو در بیار
تا CPU بسوزه 3-4 ثانیه طول می کشه
همینجوری که CPU داره فنا میره رو مین با اب پاش اب بریز
یکیشون زود تر میسوره
اگه مین زودتر سوخت انقد به CPU ضربه بزن تا باباش در بیاد
اگه CPU زودتر سوخت 3-4 بار سیستمو در حالی که مین خیسه روشن کن تا مینم بسوزه
حالا برق فن رو وصل کن
در کیسو ببند اگه لیبلش خوب نمیچسبه می تونی یه ضره چسب مایع بهش بزنی
شرکتا وقتی می خوان درشو باز کنن با چاقو لیبلو میبرن بازش نمی کنن
من چیزی نگفتما
اصا به من چه!؟
اين كار هم شدني نيست!! فن رو بكشه سي پي يو اتوماتيك سيستم رو خاموش ميكنه عزيز دلم!!
p_samimi
25-10-2009, 15:46
اگه میخوای CPU بسوزونی باید وقتی داره کار میکنه فن رو دربیاری و Cpu رو از جاش در بیاری
فکر کنم بار اول بسوزه ولی اگر نشد چند بار بکنی 100% میسوزه
:18:
به حق چیزای ندیده و نشنیده!!
مي خوام يه سيستمه ديگه بخرم بابا ميگه اينكه كار مي كنه پس خوبه همين سيستم ماله خودمه بابام يه خورده سر در مياره من اب پاش ريختم ولي توفيقي نداشت يه بارم پاور كيكدشو زدم فقط پاور سوخت كسيو از فاصله يك متري انداختم زمين هيچيش نشد فقط سيدي رام در نمياد خسته شدم مي خوام يه سيستمه ديگه بالاتر بخرم
اگه يه كاري بكنيم سي پي يو بسوزه بقيش حله چون هم مادربرد و هم رم و گرافيك عوض ميشه
p_samimi
29-10-2009, 19:24
اگه يه كاري بكنيم سي پي يو بسوزه بقيش حله چون هم مادربرد و هم رم و گرافيك عوض ميشه
آقا چرا به خودت زحمت میدی.
آدرس بده شب با بچه ها تشریف میاریم دزدی :31:
خوب سیستم بدبخت رو میفروختی.
راهش این نیست خداییش.
یکم هم به بابات حق بده.تو این مملکت پول دراوردن سخته.مگه اینکه خیلی پولدار باشی ......
amir_toos
30-10-2009, 07:01
به من هم آدرس بدی ها باهم این کار رو انجام بدیم. شریک نمی خوای ؟
amir_toos
30-10-2009, 07:05
دوست من مشخصات کامل سیستم رو بده.
ببینم می ارزه یا نه ؟ ازت می دزدیم پولشو بهت می دیم. می خوای قسطی کن که بابات نفهمه که چه طوری پول ها رو بدست آوردی
Kianoosh
30-10-2009, 07:47
من که در مورد سیستم جدید خریدن خیلی باور نکردم ولی اگه اینطور هست بهترین کار پاپیچ شدن هست!
اگه هم اطلاعاتی مد نظر هست تو شرکت و ... باید هارد رو نابود کنی اگه هم تسویه حساب شخصی هست می تونی چند نفر رو اجیر کنی که حسابی از خجالتش دربیان در غیر این صورت یک راه ساده بدون خونریزی و دخالت دست جریان غیر مجاز به مادربرد و اتصال هست برای سی پی یو هم در اوردنش و کندن یکی از پینها یا یادگاری نوشتن با یک شی فلزی :دی
خدا خودش همه رو هدایت کنه...
amir_toos
30-10-2009, 10:51
فکر نکنم قصد این بنده خدا اذیت و آزار دیگران باشه. آدم چه میدونه! شاید راست میگه شاید هم دروغ! به هر حال تمامی دوستان راهنمائی های لازم در این خصوص را کرده اند!
p_samimi
30-10-2009, 12:20
من هم با دوستمون Amir_toos کاملا موافقم.
و اعتقاد دارم که دیگه پست دادن تو این تاپیک کافیه.
به قولی خدا همه ما رو به راه راست هدایت کنه.
و یک جمله هم به دوست پرسنده تاپیک بگم که هیچ وقت برای حل مشکل لقمه رو دور سرت نچرخون.
و تو این مملکت خراب سعی کنیم همیشه کمی منطقی تر به خواسته های پدر و مادرمون جواب بدیم مخصوصا خواسته های مالی اونها.
موفق باشی
capitan black
30-10-2009, 14:14
اگه اسمبلی بلدی شروع کن کد نویسی سه سوته با یه برنامه کل سیستمو به فنا میدی !
توی شبکه های p2p هم میتونی دنبال سوپر گجتها باشی !
بقیشو نمیگم چون بد اموزی داره ! دهه !×! :31:
amir_toos
30-10-2009, 16:44
دوست خوبم (capitan black) در پست قبلی بنده گفتم تمام راهنمائی های لازم توسط دوستان انجام شده و خواهشا بحث رو کش ندین.
lifeless
04-11-2009, 11:14
مفید بود،، ممنون.
من پیشنهادم اینه که با استفاده از یه کابل USB که سره دیگش بازه برق مستقیم در حینی که سیستم در روشن هست بهش بدی مطمئن باش سیستمت به کل داغون میشه. البته مواضب باش که خودت داغون نشی یه موقعهای!!!!
amir_toos
04-11-2009, 13:02
من پیشنهادم اینه که با استفاده از یه کابل USB که سره دیگش بازه برق مستقیم در حینی که سیستم در روشن هست بهش بدی مطمئن باش سیستمت به کل داغون میشه. البته مواضب باش که خودت داغون نشی یه موقعهای!!!!
من دارم فارسی میگم این بحث رو کش ندین . ولی بعضی از دوستان فارسی متوجه نمی شن :41: و باید از طریق اخطار متوجه بشن
p_samimi
04-11-2009, 20:25
من دارم فارسی میگم این بحث رو کش ندین . ولی بعضی از دوستان فارسی متوجه نمی شن :41: و باید از طریق اخطار متوجه بشن
با تشکر از دوست عزیز.
موافقم.
این Admin کجاست پس؟!!!!!
p_samimi
04-11-2009, 20:31
با تشکر از دوست عزیز.
موافقم.
این Admin کجاست پس؟!!!!!
shahinfarasystem
05-11-2009, 13:28
بابا جون ول كنيد ديگه ....
هر كسي اين راهها رو ببينه رو يه جايي بزنه خرابكاري كنه دوستاني كه نظر دادند مسئولندا
من به شخصه هر تاپيكي كه بتونم كمك كنم پست مي زنم و راهم رو مي گم
ادعام نميشه ولي مي تونم بگم راه حل ها خيلي وقتا هم موثر بوده
ولي از اول اين تاپيك به نظرم بو مي داد....و نخواستم توش شركت كنم ..............به نظرم منم زيادي داره كش مياد
دوست عزيز جناب teznade عزيز فكر ميكنم اگه مشكل واقعا قبول نكردن پدرتون هست مطمئنم منطقي صحبت كردن و قبول يه
تيكه از خرج توسط خودتون بهترين راه حل هستش
نه اينكه بزني سيتمت رو بسوزوني كه از جيب خودت بره ........
درود بر همه گان
amir_toos
05-11-2009, 20:24
جناب مدیر سایت. کجا اصلا پست های کاربر ها رو روز به روز چک می کنین گه چی نوشته اند یا چی میگن؟؟؟
بابا یکی بیاد این تاپیک مسخره رو ببینده. یعنی هیچ مدیری این بخش نداره؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.