ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ◄ ™ MSI اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

صفحه ها : 1 2 [3]

al2e2
27-02-2012, 01:35
سلام دوستان عزیز
من چند روز پیش یه ge620dx خریدم ولی مولتی تاچش فعال نمیشه هرکاری کردم
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
ممنون

desimoos
05-03-2012, 19:40
من 2 هفته ای میشه که یک لپتاپ msi به مدل x460 dx گرفتم
می خواستم به همه اونهایی که قصد خرید لپ تاپهای msi رو دارند بگم از هر برندی خواستید لپ تاپ بگیرید جز msi
یعنی کیفیت ساخت که افتضاحه، پورت lan لپ تاپم خرابه. باید کلی باهاش وَر بری تا کانکت بشه. dvd که میزارم تو دستگاه بعد از یک مدتی با یک صدای خیلی بلند مواجه میشم و دیگه هم دی وی دی کار نمی کنه
مشکلات سخت افزاری هم که ماشالا سر به فلک کشیده
الان دلم می خواد سرم رو بکوبم به دیوار. کاش سری s سونی رو گرفته بودم :(
درسته که این مدلی که من دارم به نسبت سری game msi ضعیف به حساب میاد، ولی کیفیت ساخت بدنه و یک سری چیزها هست که توی همه مدلهای یک برند مشترکه.
خلاصه از من گفتن بود. msi نگیرید خیلی بهتره. من گول شارژ زیاد این مدل رو خوردم وگرنه نه قیافه داره نه سیستم خیلی قوی داره، قیمتش هم حدود 1.500 هست.
خدایا، من چه گناهی کردم که این مدل رفت تو پاچم؟؟؟
:(((

milad_takjoo
05-03-2012, 20:03
ن 2 هفته ای میشه که یک لپتاپ msi به مدل x460 dx گرفتم
می خواستم به همه اونهایی که قصد خرید لپ تاپهای msi رو دارند بگم از هر برندی خواستید لپ تاپ بگیرید جز msi
یعنی کیفیت ساخت که افتضاحه، پورت lan لپ تاپم خرابه. باید کلی باهاش وَر بری تا کانکت بشه. dvd که میزارم تو دستگاه بعد از یک مدتی با یک صدای خیلی بلند مواجه میشم و دیگه هم دی وی دی کار نمی کنه
درسته که این مدلی که من دارم به نسبت سری game msi ضعیف به حساب میاد، ولی کیفیت ساخت بدنه و یک سری چیزها هست که توی همه مدلهای یک برند مشترکه.
خلاصه از من گفتن بود. msi نگیرید خیلی بهتره. من گول شارژ زیاد این مدل رو خوردم وگرنه نه قیافه داره نه سیستم خیلی قوی داره، قیمتش هم حدود 1.500 هست.
دوست عزیز شما بده گارانتی برات درست کنن...گارانتی ماتریس هم به نظرم خیلی خوب هست
درباره کیفیت ساخت هم من gx680 دارم بعضی جاهاش خوب ساخته شده ولی بعضی جاهاش نه...قیافه هم که قبل خرید خب توجه میکردین...ولی پدرم سونی سری f داره قورت میده از لحاظ کیفیت ساخت این رو...ولی نه تو بقیه چیزا..:46:

majidli
08-03-2012, 02:45
به نام خدا

سلام بر تمامي عزيزان

با اين قيمتي كه دلار داره فكر نكنم كه لپ تاپ ها ارزون بشن.به احتمال بسيار زياد اين لپ تاپ هايي كه الان تا 400 تومن گرون شدن با دلار 1100 وارد شدند.و بار بعدي كه برسه بايد دلار 1226 تومن وارد شده باشه.پس احتمالا اين لپ تاپ ها شايد 100 تا 200 تومن هم گرون تر بشن!

دوستان من لپ تاپ ge 620 dx رو با راهنمايي بعضي از دوستان انتخاب كردم.در اينكه680 gx بهتره شكي نيست.ولي چون ممكنه كه لپ تاپ رو زياد حمل و نقل كتم ge 620dx برام مناسب تره.
لطفا به اين سوالات هم پاسخ بدين

1)دوستاني كه ge 620 dx رو دارن ميشه لطفا راهنمايي كنن.مزايا و معايب اونو بگن .واينكه آيا از خريدشون راضي هستن؟
2)توي اين رنج قيمت(1700) ايا لپ تاپي هست كه بتونه با ge 620dx رقابت كنه؟

با تشكر فراوان

میتونم بپرسم شما رو چه حساب میگین gx680ازge620dxبهتره؟

desimoos
08-03-2012, 13:02
دوست عزیز شما بده گارانتی برات درست کنن...گارانتی ماتریس هم به نظرم خیلی خوب هست
درباره کیفیت ساخت هم من gx680 دارم بعضی جاهاش خوب ساخته شده ولی بعضی جاهاش نه...قیافه هم که قبل خرید خب توجه میکردین...ولی پدرم سونی سری f داره قورت میده از لحاظ کیفیت ساخت این رو...ولی نه تو بقیه چیزا..:46:

آره، بردم درستش کردم
از حرفهای گذشتم هم پشیمونم :دی
msi به اون بدی که گفتم هم نیست! اعصابم خورد بود یه چیزی گفتم
البته مسلماً دفعه بعدی که خواستم لپ تاپ بگیرم msi نمی گیرم، در مجموع msi جزو برندهای متوسط رو به پایین هست

h0p3
08-03-2012, 14:13
من 2 هفته ای میشه که یک لپتاپ msi به مدل x460 dx گرفتم

حالا ناراحت نباش،چیزی نیست :31:
بالاخره هر لپ تاپی یه خوبی داره و یه بدی.(تنها بدی که از سونی s دیدم صدای اسپیکر بود فقط وقتی که صداش رو تا ته بلد میکنی :31:) در مورد قیمت هم بگم که لپ تاپ هایی که باریکترند و سبکتر معمولا قیمتشون هم بالاتره. :20:

ghoraba`
10-03-2012, 14:36
با سلام
دوستان امروز لپ تاپ من به دستم رسید
msi ge 620dx پلاس
همین اول که بررسیش کردم، با یه مشکل برخورد کردم، در بعضی کلیپ ها اسپیکرش صدای خش خش میده، از دوستانی که این مدل رو دارند می خوام منو راهنمایی کنند
آیا با این مشکل مواجه شدند؟؟

milad_takjoo
10-03-2012, 17:11
با سلام
دوستان امروز لپ تاپ من به دستم رسید
msi ge 620dx پلاس
همین اول که بررسیش کردم، با یه مشکل برخورد کردم، در بعضی کلیپ ها اسپیکرش صدای خش خش میده، از دوستانی که این مدل رو دارند می خوام منو راهنمایی کنند
آیا با این مشکل مواجه شدند؟؟
شاید کیفیت صوتی خود کلیپ پایینه....یه آهنگ با کیفیت رو با صدای آخر پخش کنین ببینین این مشکل هست....یا تو یه یازی تست کنین...چون معمولا کلیپ ها کیفیت خوبی ندارن

milad_takjoo
12-03-2012, 13:18
دوستان کسی میدونه که این چراغ eco چجوری روشن میشه؟بین همه ی حالتها میتونم سوییچ کنم ولی روشن نمیشه...

larantas
20-03-2012, 11:35
دوستان من یدونه cx640 دارم. بلوتوثش با تمام وسایل و گوشیها بدون مشکل فایل رد و بدل میکنه. فقط مشکلم با گوشی n8 خودمه که نه فایلی براش میفرسته و نه میگیره. همدیگه رو میشناسن ولی فایل رو نه میفرستن و نه میگیرن. کسی میدونه مشکلش چیه؟
در ضمن من آخرین درایور رو هم از سایت ام اس آی دانلود کردم ولی فایده ای نداشت.خواهشا اگه کسی تجربه ی مشابهی داره کمک کنه.

Farshid72
20-03-2012, 11:55
با بقیه لپ تاپ ها راحت ردو بدل میکنه ؟؟؟
سیستم عامل n8 سیمبین هستش یا میگو ؟
تو یه سری گوشی های این حالت عادی هستش و برای گوشی منم فک کنم اینطوری بود
شما از کنترل پنل وارد my bluetooth شو و از اونجا وارد وارد گوشی خویدت شو ممکنه بتونی تو گوشی brows کنی به همین خاطر وقتی وارد گوشی شدی فایل هاتو کپی پیست کن

larantas
20-03-2012, 13:25
با بقیه لپ تاپ ها راحت ردو بدل میکنه ؟؟؟
سیستم عامل n8 سیمبین هستش یا میگو ؟
تو یه سری گوشی های این حالت عادی هستش و برای گوشی منم فک کنم اینطوری بود
شما از کنترل پنل وارد my bluetooth شو و از اونجا وارد وارد گوشی خویدت شو ممکنه بتونی تو گوشی brows کنی به همین خاطر وقتی وارد گوشی شدی فایل هاتو کپی پیست کن

آره مشکلی نداره.
سیستم عاملش سیمبین بل هستش.
وقتی میخوام گوشی رو browse کنم.یه پنجره کوچیک باز میشه که سربرگش نوشته FTP و داخل اون پنجره مینویسه lost connection . نمیدونم مشکلش چیه؟؟؟:question:

Farshid72
20-03-2012, 19:23
شما اول سیستم خودتو باید pair کنی باهاش
بعدش که pair کردی این کارو انجام بده
ممکنه از بلوتوث گوشیت باشه...آخرین آپدیت رو ورش نصب کن
ممکنه وقتی داره کانکت میشه روی گوشی ازت اجازه بگیره اونو بزار روی حالت always ک دیگه نخواد اجازه بگیره و خودش مستقیما این کارو انجام بده
اگه بازم مشکلی بود شما بلوتوث گوشیتون که روی لپ تاپ سیو شده رو پاک کنید و با لپ تاپ از اول سرچ کنید و وصل بشید

larantas
20-03-2012, 19:52
تمام این کارها رو انجام دادم.
آخرین ورژن سیستم عامل که روی گوشیم نصبه.
تمام این کارا رو کردم نمیدونم مشکل چیه؟

Farshid72
20-03-2012, 23:22
میتونه مشکل از mac addrese گوشی هم باشه

larantas
21-03-2012, 20:21
میتونه مشکل از mac addrese گوشی هم باشه

چی هست؟ چیکارش باید بکنم؟

Farshid72
22-03-2012, 01:46
چی هست؟ چیکارش باید بکنم؟
متاسانه گوشی خودمو دزدیدن که بخوام برات طرز کارشو توضیح بدم
بهتره تو انجمن گوشی یه سوال کنی

milad_takjoo
22-03-2012, 09:20
دوستان یکی از درگا ههای usb من فلش رو دیر لود میکنه یعنی یه 20 ثانیه طول میکشه ولی بقیه درجا لود میکنن...علتش چیه؟

Farshid72
22-03-2012, 13:31
ممکنه بقیه usb 3 باشن این 2 باشه
یا ممکنه فلش شما 2 باشه و تو 3 خوب نتونه لود بشه یا برعکس

milad_takjoo
22-03-2012, 14:15
ممکنه بقیه usb 3 باشن این 2 باشه
یا ممکنه فلش شما 2 باشه و تو 3 خوب نتونه لود بشه یا برعکس

نه ...چنین موردی نیست..2 رو تو 2 میزارم..

Farshid72
22-03-2012, 17:50
مشکل میتونه از پورت هم باشه میتونه از میزان برقش هم باشه
شما بهتره با یه هارد یا فلش دیگه هم امتحان کنید
درایور usb خودتونو هم میتونید آپدیت کنید

milad_takjoo
03-04-2012, 08:06
دوستان صفحه نمایش لپ تاپ رو میشه عوض کرد و یه مدل بهتر زد؟
از لحاظ نرم افزاری هم باید کاری انجام بشه؟

Farshid72
03-04-2012, 13:54
دوستان صفحه نمایش لپ تاپ رو میشه عوض کرد و یه مدل بهتر زد؟
از لحاظ نرم افزاری هم باید کاری انجام بشه؟
اگه اون مدل کانفیگ FHD داشته باشه میشه ولی فک نمیکنم بصرفه باشه

milad_takjoo
07-04-2012, 21:09
اگه اون مدل کانفیگ FHD داشته باشه میشه ولی فک نمیکنم بصرفه باشه

یعنی تغییرات نرم افزاری نیاز نداره؟مثلا بایاس....

larantas
19-04-2012, 20:26
سلام دوستان. در لپ تاپ ام اس آی چطور میشه تنظیمات باتری برای حداکثر میزان شارژ رو تعریف کرد.؟ مثلا اینکه باتری تا 95 در صد شارژ بشه نه صد در صد.
من لپ تاپم قبلا تا 95 شارژ میشد و بعدش خود به خود شارزش قطع میشد ولی الان تا 100 میره.
یه نرم افزار بود روی لپ تاپم به اسم time stamp که هر چند وقت یکبار از تمام اطلاعات هارد بک آپ میگرفت و همین باعث میشد که فضای زیادی از هارد رو اشغال کنه واسه همین من پاکش کردم. فکر میکنم از همون موقع شارز لپ تاپ تا 100 میره.
چیکار باید بکنم؟ تنظیمات خاص دیگه ای داره؟

milad_takjoo
20-04-2012, 16:34
واسه من که اینطوریه..::مثلا اگه لپ تاپ 100 درصد شارژ داشته بعد یکم با باطری کارکنی بیاد رو 95 ..بعدش به برق وصل کنی دیگه شارژ نمیشه...و وقتی شارژ میشه که از 95(فک کنم) پایین تر باشه..یعنی هنگامی میتونم به 100 درصد برسونم که از مثلا 80 درصد یکدفعه شارژ کنم تا 100...اگه روی مثلا 97 بکنم شارژ رو دیگه شارژ نمیشه

Mr. President
25-04-2012, 10:08
سلام،
شایعات زیادی اطراف MSI هست، می گب بی تجربه هستن و اینا. در جوابشن باید بگم کاملا غلطه، لپ تاپ من داره از خیییلی از برند ها بهتر کار می کنه، مثل سونی مشکل درایور نداره، مثل دل مشکل Display نداره، مثل HP مرتب بایوسش به هم نمیریزه.
کسایی که میخاین MSI بگیرین و شک دارین، مطمئن باشین انتخابتون درسته.
من یه GX680 دارم، دیروز رفتم توی سایت MSI که نرم افزار S-Bar رو دانلود کنم، میگفت اصلا MSI برای مدل GX680 این نرم افزارو ارائه نمیده!! به جای یه نرم افزار دیگه دارن! جالبش اینه که این ویندوز که الان نصبه، خود MSI نصب کرده و S-Bar هم نصبه روش....

کسی از دوستان نمیدونه این S-Bar رو مخصوص لپتاپ من از کجا باید آورد؟ خود MSI یه نوع دیگه براش ساخته ولی من به این عادت کردم دیگه..

milad_takjoo
25-04-2012, 10:25
سلام،
شایعات زیادی اطراف MSI هست، می گب بی تجربه هستن و اینا. در جوابشن باید بگم کاملا غلطه، لپ تاپ من داره از خیییلی از برند ها بهتر کار می کنه، مثل سونی مشکل درایور نداره، مثل دل مشکل Display نداره، مثل HP مرتب بایوسش به هم نمیریزه.
کسایی که میخاین MSI بگیرین و شک دارین، مطمئن باشین انتخابتون درسته.
من یه GX680 دارم، دیروز رفتم توی سایت MSI که نرم افزار S-Bar رو دانلود کنم، میگفت اصلا MSI برای مدل GX680 این نرم افزارو ارائه نمیده!! به جای یه نرم افزار دیگه دارن! جالبش اینه که این ویندوز که الان نصبه، خود MSI نصب کرده و S-Bar هم نصبه روش....

کسی از دوستان نمیدونه این S-Bar رو مخصوص لپتاپ من از کجا باید آورد؟ خود MSI یه نوع دیگه براش ساخته ولی من به این عادت کردم دیگه.. دو تا نرم افزار مثل هم واسه لپ تاپ های msi وجود داره که کارشون تقریبا یکی هست یعنی هر دو کارهای گرافیکی کلیدهای fn رو بر عهده دارن..مثل بالا بردن ولوم یا روشنایی یا کلید turbo....
یکیشون همونطور که گفتین s-bar هست اون یکی هم system control manager....هرگز این دوتا رو باهم رو یه سیستم در یک زمان نصب نکین چون ویندوز قاطی میکنه....شما میتونین s-bar رو از قسمت لپ تاپ gx780 دانلود کنین...ولی به نظرم system control manager با gx 680 سازگاری بیشتری داره..حالا هر دو رو امتحان کنین ولی باهم نصب نکین و برای پاک کردن scm از safe mode استفاده کنین.....

در مورد لپ تاپ های msi که گفتین خوبه ...من هم میگم خوبه ولی مشکلات نرم افزاری داره....مثلا واسه من هر چند وقت یه بار صفحه آبی میاد یا چند وقت پیش خوب خاموش نمیشد...به هر حال بدون اشکال نیست....

Mr. President
25-04-2012, 11:55
مشکل درایور داره که برین توی فروم msi یه فیکس براتون میسازن

milad_takjoo
25-04-2012, 12:06
مشکل درایور داره که برین توی فروم msi یه فیکس براتون میسازن

میشه بیشتر توضیح بدین؟کدوم درایور؟
ممنون

Mr. President
25-04-2012, 14:07
سری GT مربوط به بخش های مختلف چیپ ست میشه و سری GX مخصوصا سی پی یو.
سری x-slim معمولا مشکل از بایوسشونه که با آپدیت حل میشه
اینجا یه تاپیک بسازین تا متخصصین MSI براتون یه fix بسازن. برای من که این طور بود.
چیزی که مهندسای msi نفهمیدن اینه که نمیشه همچین قدرتی رو توی یه لپ تاپ کوچیک جا داد. میبینین که دما خیلی بالا میره درحاله که gpu ها هیچ مشکلی ندارن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

milad_takjoo
25-04-2012, 19:09
سری GT مربوط به بخش های مختلف چیپ ست میشه و سری GX مخصوصا سی پی یو.
سری x-slim معمولا مشکل از بایوسشونه که با آپدیت حل میشه
اینجا یه تاپیک بسازین تا متخصصین MSI براتون یه fix بسازن. برای من که این طور بود.
چیزی که مهندسای msi نفهمیدن اینه که نمیشه همچین قدرتی رو توی یه لپ تاپ کوچیک جا داد. میبینین که دما خیلی بالا میره درحاله که gpu ها هیچ مشکلی ندارن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یعنی شما مشکل صفحه آبی داشتی؟فایلهای dump رو به اونا دادی؟

Mr. President
27-04-2012, 01:57
نه نه فقط گفتم همچین مشکلی دارم، مدل لب تاپ رو دادم، اونا یه exe بهم دادن، چند ثانیه کار کرد cmd بود. بعد یه فایل txt تولید کرد، اونو آپلود کردم و حدود دو ماه بعد یه .exe دیگه دادن. اونو اجرا کردم، یه بار هم ریستارت کردم بعد دوباره همون exe اولیه رو که فایل txt تولید میکرد اجرا کردم و دوباره براشون آپلود کردم. گفتن درست شده و الان 5 ماهی میشه اصلا مشکلی نداشته

نمیدونم اخیرا چی شده، پشتیبانیشون خیلی افتضاح شده، هنوز به خاطر S-Bar منتظرم....چون چنتا از دوستام حدود یک سال پیش توی سایت msi موفق شدن S-bar gx680 رو دانلود کنن. منتظرم لینک بدن

ag400
13-06-2012, 18:42
سلام به دوستان عزیز
اموزش اپدیت بایوس لپ تاپ های سری گیمینگ msi رو میخواستم باتشکر

milad_takjoo
13-06-2012, 18:55
دوست عزیز این کار توصیه نمیشه..چرا میخواین انجام بدین؟

توی خود سایت msi وارد بخش لپ تاپتون بشین اونجا آموزش هستش به صورت pdf

Faramarz-1
19-06-2012, 12:56
دوستان من سفارش دادم GE620DX Plus رو با پیک بفرستن تا بعد از ظهر میاد، کسی نیست که تجربه کار باهاش رو داشته باشه و علب‌الخصوص راجع به کیفیت و بلندی صدای اسپیکرهاش بگه؟ صفحه نمایش چطور؟

Faramarz-1
19-06-2012, 23:54
بالاخره خریدم MSI GE620DX Plus همه چی عالی هست، کیفیت صداش که خیلی کیفیتش خوبه فقط بلندیش در حد یک لپتاپ معمولیه که اونم به نظرم مناسبه، صفحه نمایشش که فوق‌العاده است یعنی LED backlit واقعی، فقط یه مشکل اونه که با توجه به اینکه این لپتاپ (GE620DX plus) از سری گیمینگ هست توقع داشتم حداقل تا یک و نیم ساعت داغ نکنه ولی عملکردش نسبتاً خوب بود و بعد از اجرای یک گیم نسبتاً گرافیک بالا تا حدود 40 - 50 دقیقه دووم آورد که اونم خوبه، فکر کنم یه کولپد لازم بشه :D
- در کل ازش راضیم نسبت به قیمتش خیلی مناسبــــه!

milad_takjoo
20-06-2012, 23:02
مبارکه دوست عزیز...لپ تاپ خیلی خوبیه...من 680 دارم همه بازیها رو عالی میاره..

khorzo_khan
17-07-2012, 01:02
سلام دوستان...پسر عموی بنده لپ تاپ Msi GE620 dx plus خریده....از همه چیزش راضیه..اما یه مشکلی داره...موقع اجرای بازیا دما به شدت بالا میره..مثلا تو بازیه World of warcraft دما به 95 میرسه...تو بازی Witcher 2 هم همینطور...میخواستم بدونم مشکل از این لپ تاپه یا کلا این سری اینطوریه؟حداکثر دمایی که میتونه تحمل کنه چقدره؟در ضمن خودم لپ تاپ 6c50 دارم و تو همین بازیا دمابی لپ تاپم از 75 بالاتر نمیره...اگه میشه کمکم کنین..مرسی

khorzo_khan
19-07-2012, 16:55
واقعا کسی نیست کمک کنه؟

ulsss
20-07-2012, 22:15
سلام دوستان...پسر عموی بنده لپ تاپ Msi GE620 dx plus خریده....از همه چیزش راضیه..اما یه مشکلی داره...موقع اجرای بازیا دما به شدت بالا میره..مثلا تو بازیه World of warcraft دما به 95 میرسه...تو بازی Witcher 2 هم همینطور...میخواستم بدونم مشکل از این لپ تاپه یا کلا این سری اینطوریه؟حداکثر دمایی که میتونه تحمل کنه چقدره؟در ضمن خودم لپ تاپ 6c50 دارم و تو همین بازیا دمابی لپ تاپم از 75 بالاتر نمیره...اگه میشه کمکم کنین..مرسی
یکی از شما دوتا دارین اشتباه میکنید.
البته فکر کنم خودت اشتباه کردی . با کدوم نرم افزار محاسبه کردی؟
دمای CPU I7 2670 در هنگام لود تا 97 هم میره بالا.

khorzo_khan
21-07-2012, 13:54
speccy...جفتمون هم داريم از اين نرم افزار استفاده ميکنم....
راستي دماي هارد تا چند ميتونه بره بالا؟واسه پسرعموم که تا 60 هم رفته..
اينم بگم دماي سي پي يو همون اول کار 60 و هارد 45..اين مشکل ايجاد نميکنه؟
واسه HP دماي هارد 33 و دماي سي پي يو همون اول 45 الي 52

khorzo_khan
21-07-2012, 14:28
البته تو بعضی بازیا دمای سی پی یو میشه 81 و دمای مادربورد 88..دی

jadaa
03-08-2012, 23:02
speccy...جفتمون هم داريم از اين نرم افزار استفاده ميکنم....
راستي دماي هارد تا چند ميتونه بره بالا؟واسه پسرعموم که تا 60 هم رفته..
اينم بگم دماي سي پي يو همون اول کار 60 و هارد 45..اين مشکل ايجاد نميکنه؟
واسه HP دماي هارد 33 و دماي سي پي يو همون اول 45 الي 52

سلام برای دما از این برنامه استفاده کنید HWMonitor
من خودم لپ تاپ msi ge620 دارم موقع بازی تا 95 اینا میره مشکلی نداره داغ کردنش
من خودم اول هم به نمایندگی زنگ زدم گفت موقع بازی مشکلی نیست طبیعیه

dooni
06-08-2012, 11:25
من از هرکی میپرسم میگن MSI اشغال ترین مدل پ تاپ هست. بهم میگن نخرم. راست میگن؟ من مدل GT 683 رو در نظر دارم.
و اینکه مگه اینایی که شما میگین سری گیمینگ نیستن؟ پس اگه اینطوری داغ کنن به چه دردی میخوره؟

milad_takjoo
14-08-2012, 01:44
نظر من همین است....از این مارک خریداری نکنین....تنوع لپ تاپ هاش خوبه ولی مشکل زیاد دارین...شاید تا چند سال دیگه به بقیه برندها برسن....
البته خوشبختانه لپ تاپ من از لحاظ گرما مشکل نداره و در بیشترین حالت دما به 70 میرسه...

khorzo_khan
17-08-2012, 08:05
البته این لپ تاپ فامیل ما تو WoW که دماش 95 بود،گهگاهی قاطی میکنه دماش از 65 بالاتر نمیره....حالا نمیدونم مشکل از Wow e.از لپ تاپه..از گرماس..بخاطر گرون شدن دلار داره ناز میکنه...نمیدونم...در کل بگم که لپ تاپ 571 g Acer V3 هم که خریدم اونم تو بازی دماش تا 90 میرفت(Core i 5)...خیلی ها هم میگن که لود Core i 7 تا 95 مشکلی نداره و طبییه..تازه دمای بالای هاردش هم بخاطر 750 بودنشه...خلاصه بازم خودتون تصمیم بگیرین چی بخرین.

xaxi
19-09-2012, 15:15
نظر من همین است....از این مارک خریداری نکنین....تنوع لپ تاپ هاش خوبه ولی مشکل زیاد دارین...شاید تا چند سال دیگه به بقیه برندها برسن....
البته خوشبختانه لپ تاپ من از لحاظ گرما مشکل نداره و در بیشترین حالت دما به 70 میرسه...
خرید لپتاپ گیمینگ عاقلانه نیست !
لپتاپ ب درد بازی نمیخوره ! برای بازی فقط Desktop و XBoX و PS3 مناسبه !
:12:

milad_takjoo
19-09-2012, 17:18
خرید لپتاپ گیمینگ عاقلانه نیست !
لپتاپ ب درد بازی نمیخوره ! برای بازی فقط Desktop و XBoX و PS3 مناسبه !

نظر من هم همین هست...بهترین وسیله برای بازی یک desktop با کانفیگ فضایی...!!!حتی از کنسول ها هم بهتره
فقط مزیت لپتاپ جابه جایی هستش...ولی کلا خودم میترسم با لپتاپ زیاد بازی کنم...

xaxi
20-09-2012, 20:38
یه دونه میخواستم نِت بوک بخرم الان قیمتشو دیدم بیخیال شدم :24:

U270-E1 نزدیک 1 تومن زده سایت نمایندگیش ! چ خبره :13:

msf66
23-10-2012, 17:40
کسی میدونه GE60 چجوریه خوبه؟؟؟
از y580 برای بازی قویتره؟؟؟
یکی انگلیسی ش خوبه بیزحمت یه سر به فروم خارجی بزنه ببینه مشکلات اصلی این مدل چیه؟؟؟
ممنون

alirezarezapour
18-11-2012, 17:14
دوستان cx61 17 چطوره؟ گارانتی ماتریکس به درد میخوره؟

parsicola
26-12-2012, 12:28
فکر کنم وقتی درمورد لپ تاپ برای گیم و کارای گرافیکی صحبت می کنیم بهتره سراغ لپ تاپ های مخصوص گیم بریم نه اونهائیکه یه کارت گرافیک نیمه گیم هم رو لپ تاپشون نصب کردند! و اکثرا هم این کارت گرافیکی ها هم از لحاظ کلاک پائین اومده و هم لپ تاپشون در اثر بازی های شدید و طولانی مشکل داغ شدن زیاد دارند چون مخصوص گیم طراحی نشدند و توانائی و تحمل کارکرد درازمدت در زیر بار شدید گرافیکی رو ندارند و احتمال آسیب دیدنشون در درازمدت زیاده.
من از تجربه خودم در خرید لپ تاپ MSI GE70 میتونم بگم که با قیمت 3270000 تومنش منو به شدت تحت تاثیر قرار داده (قیمت سایتش 3800000 نوشته شده اما الان تو جشنواره پائیزی خیلی پائین تر میدن). اینو بگم که یک ماه تمام به صورت تمام وقت در حال تحقیق و آزمایش لپ تاپ های مختلف برای گیم بودم. اولویت هام هم این بود: قیمت مناسب ، قابل حمل بودن ، کیفیت تصویر و صدا ، کیفیت ساخت ، گارانتی ، سرعت و کارت گرافیک . آخرش هم به MSI GE70 رسیدم. و نتیجه گرفتم که در مقایسه با قیمتها و امکانات برندهای دیگه این لپ تاپ بیشتر از 5 ملیون می ارزه!

وزن : فقط 2700 گرم !!
طراحی: حتی باریکتر از خیلی لپ تاپ های معمولی 15 اینچی ! با اینکه من همیشه از لپ تاپهای 17 اینچی بدم میومد اما اینیکی به اندازه کافی خوش دست و سبک هست که روی پاهام میزارم و کار میکنم و احساس خستگی نمی کنم. مهمتر از اون زیر لپ تاپ هم اونقدر گرم نمی شه که بخواد اذیت بکنه و این یعنی کیفیت تهویه خوب با صدای کم و قابل تحمل.
تصویر: برخلاف خیلی از لپ تاپ ها که از پانل AMOLED براق استفاده می کنند(شبه LED) این مدل از یک پانل کاملا LED واقعی با صفحه مات و رزولوشون 1920*1080 فول اچ دی استفاده می کنه. کیفیت تصویر واقعا خوبه و هیچ انعکاسی از اطراف روی تصویر نمیفته. با اون سایز و اون کیفیت به درد فیلم دیدن و گیم بازی کردن می خوره
صدا: 4 اسپیکر ! صدای ساروند کم نظیر با کیفیت تفکیک صدای خیلی خوب. اینیکی رو خودتون باید تجربه کنید تا متوجه تفاوتش بشین. جک ورودی صدا هم با آب طلا روکش داده شده تا از حداکثر کیفیت صدا در هنگام استفاده از هدفون بشه بهره برد.
کارت گرفیک: NVIDIA GT660 با 2 گیگ رم اختصاصی GDDR5 . دقت کنید که اگر لپ تاپی هم پیدا کردید که کارتش 660 بود باید GT هم باشه وگرنه این یعنی حداقل 15 الی 20 درصد کاهش فریم و سرعت در بازی. تابه حال هرچی بازی نصب کردم در حالت رزولوشن فول اچ دی و با بالاترین تنظیمات Ultra high بازی کردم و هنوز بازی نبوده که فریم کم بیاره!
CPU: پردازنده i7 3610 QM ، ایوی بریج (جدیدترین نسل corei اینتل) ، چهار هسته ای . تقریبا یکی از آخرین مدلهای پردازنده های i7 اینتله. البتهشما تو ویندوزتون 8 هسته خواهید دید که یکی از قابلیتهای این پردازنده های پیشرفته ست که 4 تا هسته مجازی هم دارند.
RAM: رم 8 گیگ با FSB 1600 ! . در ویندوز 7 توی قسمتی که به اجزاء کامپیوتر نمره میده به رم این لپ تاپ نمره 7.8 از کل 7.9 داده!
HDD: هارد 750 گیگابایتی با سرعت 7200 دور ، با امکان جایگزینی با یک هارد SSD در آینده درصورت تمایل. هرچند جای ssd در این لپ تاپ خالیه و بودنش رو سرعت کلی لپ تاپ تاثیر زیادی داشت و به نوعی پای لنگ سرعت سیستم شده اما مسلما قیمتش رو هم نجومی بالا می برد. بهتر که این نوع هارد رو روش نزاشتن و امکان خریدش رو برای بعضیها بیشتر کرده.
صفحه کلید: جزیره ای کامل با کیبورد عددی. صفحه کلیدش خیلی خوب عکس العمل میده و مخصوص گیم طراحی شده. اما نور پس زمینه نداره!! آخه msi چرا؟!!!
و درایو نوری بلو ری Blueray
2 تا پورت usb3 و دوتا usb2 ، ....
کیفیت طراحی و ساخت: خوب و تاثیرگذار. عملا با زبان بی زبانی میگه با کیفیتم و به همین راحتی ها مرگ ندارم داداش. MSI در سری گیم خودش از قطعات الکترونیکی کلاس نظامی استفاده می کنه که به علت مقاومت و استحکام بالاشون تحت شرایط سخت و کار سنگین در تجهیزات الکترونیکی نظامی ازشون استفاده می کنند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشانتیون: یه موس مخصوص گیم عالی که خودش حداقل 50 تومن میارزه ، یه کوله مخصوص که اونم حداقل 50 تومن می ارزه.
گارانتی : ماتریکس. با قیمتهای یکسان در سراسر کشور (همه نماینده هاش کارمندای ماتریکس هستند). خوشبختانه MSI چون یه شرکت تایوانیه ، به راحتی لوازم اون وجود داره و خودش به صورت مستقیم در ایران حضور داره و تمام محصولاتش برای ایران رو ساپورت کامل کرده. مثل اکثر مارکها نیست که حتی اسمی از ایران تو سایتشون نباشه.
کلا وقتی از گیم و درکنارش مولتی مدیا صحبت می کنیم باید سراغ دوتا برند اصلی یعنی ASUS و MSI بریم . که در حال حاضر (2012) به نظرم MSI محصولات جذابتری برای سری گیم داره. تا ببینیم در آینده چی میشه.
مدل MSI CX61 هم تو رده کلاسیک قرار داره که با سایز 15.6 اینچ میتونه با قیمت پائین تر و البته سطح انتظارات پائینتر انتخاب خوبی باشه . دو نوع i5 و i7 داره که بجز پردازنده در باقی مواردشون یکی هستند. کارت گرافیک Nvidia 640m و وزن 2.4 کیلوگرم با قیمت تقریبی 2300000 الی 2400000 . مخصوصا که 6 گیگ رم و ویندوز اورجینال 7 هم داره. کمتر لپ تاپی این کانفیگ رو با این قیمت داره. هرچند برای گیمینگ طولانی و سنگین ساخته نشده. اولش پولم کمتر بود و میخواستم اینو بگیرم اما یه جورائی پول جور شد و GE70 رو خریدم !

MSI GE60: این مدل با اینکه جزو سری گیم هستش (G series) از نظر من به چند دلیل زیاد جذاب نیست و از یک نظر دیگه جذابه.
اولا کارت گرافیکش 650m هستش که از نظر من به زور میشه کارت گرافیک گیمینگ بهش گفت هرچند کارت خیلی قوی هستش.
دوما پانل تصویرش از نوع شبه LED و براقه و رزولوشن اون هم فول اچ دی نیست. مثل خیلی لپ تاپ های دیگست که با اینکه از نظر خیلی ها تصویر خوبی داره اما با این مقدار پولی که پاش می دین یه کم تو ذوق آدم می خوره. (تقریبا 300 الی 400 تومن ارزونتر از GE70)
اما از نظر قابل حمل بودن با وزن 2400 گرم و نازکی و ابعاد و زیبائی خیلی خوبه. کیفیت ساخت خیلی خوبی هم داره. به باریکی و سبکی خیلی از لپ تاپ های عادیه و حتی زیباتره و از این نظر یه لپ تاپ سری گیم عالی و منحصر به فرده.
البته این تجربه شخصی من از این لپ تاپ بود و امیدوارم برای انتخاب دیگران کمکی باشه.

parsicola
26-12-2012, 16:04
"کسی میدونه GE60 چجوریه خوبه؟؟؟
یکی انگلیسی ش خوبه بیزحمت یه سر به فروم خارجی بزنه ببینه مشکلات اصلی این مدل چیه؟؟؟
ممنون"

هیچ وقت به کمتر از کارت گرافیکی GT660m رضایت ندید و متاسفانه MSIGE60 در ایران هنوز مدل کارت گرافیکی 650M روش نصبه و نمی دونم چرا مدل 660M رو ماتریس وارد نمی کنه!!
هیچ وقت به رزولوشن کمتر از فول اچ دی رضایت ندید مگر مجبور باشین! متاسفانه LENOVO مدل فول اچ دی هنوز وارد بازار ایران نشده ! MSIGE60 هم فول اچ دی نیست!
حتما مانیتورش از نوع مات باشه نه براق. هردوشون عین همند! ... براق
لنوو مخصوص گیم نیست و از ریویو هائی که تو سایتهای خارجی خوندم بعضا به مشکل گرم شدن بیش از حد اشاره شده بود. هرچند این مدلها چون جدیدند هنوز شواهد دقیق و مستندی از سایتهای معتبر در این زمینه ندیدم.
MSI صفحه کلیدش یه نکته مثبت داره و یه نکته منفی: کیبوردش مخصوص گیم طراحی شده و فوق العاده با کیفیته و حتی دگمه ویندوز از سمت چپ به راست منتقل شده تا کار گیم راحت تر بشه! اما نکته منفیش نداشتن نور پس زمینه کیبورده! واقعا MSI چرا؟!!!
اگه پولتون در حد 3 میلیونه لنوو رو بخر اگه بیشتر داری MSIGE70 رو بخر
جفتشون هم نیاز به یه هارد SSD دارند تا به حداکثر سرعتشون برسند. اما درمورد جفتشون مطمئن نیستم که آیا هارد SSD رو میتونید در کنار هارد فعلیشون اضافه کنی یا باید کلا جایگزین هارد مکانیکی فعلی بشن؟!!!!

parsicola
26-12-2012, 16:13
البته من خودم GE70 خریدم به قیمت 3270

من از پاساژ پایتخت طبقه همکف ، نمایندگی ماتریکس خریدم. کاملا فول اچ دی . با تصویر عالی

mahshahr8710
10-01-2013, 17:13
لپ تاپ 460dxچطوره؟

اینو بگیرم یا سونیsb35fg?

سونی کانفیگش پایین تر قیمتش بالاتر؟

rahshab
10-01-2013, 18:09
ممنون"

هیچ وقت به کمتر از کارت گرافیکی GT660m رضایت ندید و متاسفانه MSIGE60 در ایران هنوز مدل کارت گرافیکی 650M روش نصبه و نمی دونم چرا مدل 660M رو ماتریس وارد نمی کنه!!
هیچ وقت به رزولوشن کمتر از فول اچ دی رضایت ندید مگر مجبور باشین! متاسفانه LENOVO مدل فول اچ دی هنوز وارد بازار ایران نشده ! MSIGE60 هم فول اچ دی نیست!
لنوو مخصوص گیم نیست و از ریویو هائی که تو سایتهای خارجی خوندم بعضا به مشکل گرم شدن بیش از حد اشاره شده بود. هرچند این مدلها چون جدیدند هنوز شواهد دقیق و مستندی از سایتهای معتبر در این زمینه ندیدم.
MSI صفحه کلیدش یه نکته مثبت داره و یه نکته منفی: کیبوردش مخصوص گیم طراحی شده و فوق العاده با کیفیته و حتی دگمه ویندوز از سمت چپ به راست منتقل شده تا کار گیم راحت تر بشه! اما نکته منفیش نداشتن نور پس زمینه کیبورده! واقعا MSI چرا؟!!!
جفتشون هم نیاز به یه هارد SSD دارند تا به حداکثر سرعتشون برسند. اما درمورد جفتشون مطمئن نیستم که آیا هارد SSD رو میتونید در کنار هارد فعلیشون اضافه کنی یا باید کلا جایگزین هارد مکانیکی فعلی بشن؟!!!!

msi ge70 هم گرافیکش 660gtx هستش نه gt کنا ر کیبرد ببینید متوجه میشید ضمنا gtx بهتر از gt هستش این مدل تنها عیبش به نظر من 17 اینچ بودنشه وگرنه چیزی کم نداره

hossein.is90
27-01-2013, 18:00
اگه کسی msi ge70 داره تر تمیز و بی عیب و ایراده خریدارم...کسی هست دوستان!؟

mosi-cowboy
15-02-2013, 14:13
دوستان cx61 17 چطوره؟ گارانتی ماتریکس به درد میخوره؟
عالیه من الان i5 همین مدل رو گرفتم تو هیچی کم نمیاره... محشره
اگه i7 گیرت اومد ردش نکن ولی بعید میدونم گیر بیاد....
i7 این مدل سی پی یوش تا 27 گیگا هرتز بهت سرعت میده دیگه چی از این بهتر میخوایی... رمشم تا چن سال دیگه جواب میده هروخ کم آورد اضافه میکنی بهش... هاردشم باز همینطور...
گرافیکش gt 640 که حرف ندارهههههههههههه....
گیر آوردی به منم خبر بده...

VAHID1001
20-02-2013, 19:54
ممنون"

مانیتور msi ge 60 براق نیست لطفا درست راهنمایی کنید ...
و هارد ssd رو در کنار هارد اصلی ساپورت میکنه

aminamz
21-02-2013, 00:22
gt70 اگه گیر بیاریم تو بازار به نظرتون خوبه واسه 3 ،4 سال روزی 2 یا 3 ساعت بازی کردن و بقیش هم فیلم دیدن و طراحی فتوشاپ و ....
اینم لینک یه سایت که کامل نوشته مشخصات انواع این مدل رو
داغ کردن در msi زیاده یا در حد اسیب زدن به لپ تاپ هست؟
زیاد اسمی از این برند نیست و کمتر کسی از این مارک خرید میکنه.
میترسم کلی هزینه خرید بدم و پشیمون شم
لطفا نظراتتون رو بدون تعصب بگید

parsicola
23-02-2013, 15:19
gt70 اگه گیر بیاریم تو بازار به نظرتون خوبه واسه 3 ،4 سال روزی 2 یا 3 ساعت بازی کردن و بقیش هم فیلم دیدن و طراحی فتوشاپ و ....
اینم لینک یه سایت که کامل نوشته مشخصات انواع این مدل رو
داغ کردن در msi زیاده یا در حد اسیب زدن به لپ تاپ هست؟
زیاد اسمی از این برند نیست و کمتر کسی از این مارک خرید میکنه.
میترسم کلی هزینه خرید بدم و پشیمون شم
لطفا نظراتتون رو بدون تعصب بگید

داغ کردن لپ تاپ ها در هنگام بازی کاملا عادیه و فقط مربوط به MSI نیست و اگه لپ تاپ کولینگ خوبی داشته باشه و کیفیت قطعاتش هم خوب باشه به همین راحتی ها آسیب نمی بینه. MSI سری گیم هم کیفیت قطعاتش و دوام بالاش کاملا به تجربه اثبات شده. البته نمیشه به طور کلی درخصوص یه برند نظر داد و گفت خوبه یا بده. اما این میزان مصرفی که شما ذکر کردین چیزی نیست و اصلا فشاری به لپ تاپ نمیاره. هرچند مدلی که شما میخواین انتخاب کنید (GT70) خیلی گرونه و من جای شما بودم حداقل صبر می کردم مدلهای جدید سری گیم MSI و ASUS هم به بازار بیاد بعدا یه خاکی تو سر 8 ملیون تومن پول می ریختم :n13: . پس 6 ماه دندون رو جیگر بزار شاید خیلی برات سرنوشت ساز بشه.

مدل مورد نظرتون هم تو سایت ماتریس (نمایندگی MSI تو ایران) مشخصات و قیمتش موجوده:

aminamz
24-02-2013, 02:18
داغ کردن لپ تاپ ها در هنگام بازی کاملا عادیه و فقط مربوط به MSI نیست و اگه لپ تاپ کولینگ خوبی داشته باشه و کیفیت قطعاتش هم خوب باشه به همین راحتی ها آسیب نمی بینه. MSI سری گیم هم کیفیت قطعاتش و دوام بالاش کاملا به تجربه اثبات شده. البته نمیشه به طور کلی درخصوص یه برند نظر داد و گفت خوبه یا بده. اما این میزان مصرفی که شما ذکر کردین چیزی نیست و اصلا فشاری به لپ تاپ نمیاره. هرچند مدلی که شما میخواین انتخاب کنید (GT70) خیلی گرونه و من جای شما بودم حداقل صبر می کردم مدلهای جدید سری گیم MSI و ASUS هم به بازار بیاد بعدا یه خاکی تو سر 8 ملیون تومن پول می ریختم :n13: . پس 6 ماه دندون رو جیگر بزار شاید خیلی برات سرنوشت ساز بشه.

مدل مورد نظرتون هم تو سایت ماتریس (نمایندگی MSI تو ایران) مشخصات و قیمتش موجوده:

دمت گرم رفیق
کی معرفی میکنه مدلای 2013 رو.من میخوام بعد از انتخابات بگیرم.چون یا کاملا پایین میاد یا بالاتر از سیاهی رنگی نیست.دیگه شده عادت واسمون گرونی :n03:

parsicola
27-02-2013, 18:50
مانیتور msi ge 60 براق نیست لطفا درست راهنمایی کنید ...
و هارد ssd رو در کنار هارد اصلی ساپورت میکنه

والا اونی که من با چشمهای خودم دیدم و به همین دلیل نخریدم ! ge60 بود با صفحه براق در این مورد کاملا مطمئن هستم. مدل ge70 صفحه مات داره که خودم الان یکیشو دارم
البته ge60 انواع مختلف صفحه تصویر داره اما اونی که شرکت ماتریس نماینده msi وارد کرده و در ایران میفروشه مدل hd و با صفحه براقه. تا دو ماه پیش که اینجوری بود . الان بعید می دونم تو این اوضاع واردات و دلار مدل جدید دیگه ای از ge60 وارد کرده باشه! درغیر اینصورت گلی به جمالش

Pami
15-04-2013, 21:46
مشاوره خرید اینجا ممنوع
عنوان تاپیک ناخواناست ؟

mohammad varaste
18-04-2013, 16:14
صفحه نمایش براق و مات فرقشون چیه ؟

DEH-AB
03-05-2013, 11:01
سلام:
دوستان بین msi و lenovo کدوم بهتره و خرابی کمتری داره؟

ashkan1360
12-05-2013, 13:03
دوستان من یه msi GE620 DX رو نزدیک به یک ساله دارم
مشکلی تا حالا باهاش نداشتم و خیلی خوب بوده ولی تقریبا" همیشه فنش با دور زیاد داره کار میکنه و خیلی بدنه و کیبورد و ... داغ هست

sound-of-silence
11-06-2013, 16:26
msi نخرین
من ge620 دارم 2 ساله. پدرمو در اورده . روان کار نمیکنه.
بازیم باهاش نمیکنم ولی کلا یکسره داغ میکنه . coolpad تازه دارم نمیدنم اگه نمیذاشتم فک کنم آتیش می گرفت.

Hadi136813
17-06-2013, 13:36
سلام. cx61 i7 چطوره؟ کیفیتش خوبه؟ میخوام بخرم.

msf66
17-06-2013, 18:50
سلام. cx61 i7 چطوره؟ کیفیتش خوبه؟ میخوام بخرم.
سلام
بد نیس اینو بخونی بهت کمکت میکنه

parsicola
05-07-2013, 21:12
MSI GE40
یواش یواش مدلهای 2013 دارن ارائه میشن. سوای مدل های GT که خدای سرعت و قدرت هستند ، اما قیمتهاشون به بودجه خیلی از ما ایرانیها با این دلار افتضاح نمیخوره و معمولا تو ایران سری های GE خوب فروخته میشند و به بودجه ایرانی ها به زور میخوره

از سری GE یه مدل چهارده اینچی معرفی شده که اسمش هست MSI GE40
قیمتش با مشخصات زیر به صورت آنلاین حدود 1160 دلار فروخته میشه که البته با ویندوز اورجینال 8 . اما با توجه به اینکه تو ایران اکثرا برای کمتر کردن قیمت و مطابقت اون با بودجه ایرانی ها ویندوز اورجینال معمولا نمی زارن پس قیمت میشه حدود 1000 دلار. و بهتره این 160 دلار رو صرف اضافه کردن یه هارد SSD کرد که سرعت لبتاپ خیلی بالا میره مخصوصا سرعت ویندوز که همه معمولا شکایت دارند.
اول عکسهاش:
نکته مثبت اینه که با وزن 2 کیلوئی سبکش، برخلاف برخی اولترابوک های گیمینگ (مثل P34 گیگابایت با قیمت 1300 دلار به بالا) سعی شده DVD درایو هم داشته باشه چون مخصوصا برای ایرانی های بازی خور خیلی مهمه. هرچند این مساله باعث شده کمی ضخامتش نسبت به اولترابوکها بیشتر بشه اما به جاش کاربردی تره و سیستم کولینگ هم بهتر جواب میده.
نکته بعدی اینه که سیستم SUPER RAID 0 داره که میتونید دوتا هارد SSD رو با هم RAID کنید و سرعت رو فضائی تر کنید.! البته با نیم نگاهی به جیبتون!
مشخصات:

CPU
The latest 4th generation Intel® Core™ i7 Processor
OS
Windows 8
Memory
DDR3L,up to 1600 MHz, slot *2, max 16GB
LCD Size
14" HD+ (1600x900) , Anti-glare
Graphics
Nvidia GeForce GTX 760M
Graphics VRAM
GDDR5 2GB
Optical Drive
Up to 256GB Super RAID + 750GB HDD 7200rpm
Audio
Stereo.1
Webcam
HD type (30fps@720p)
Wireless LAN
802.11 b/g/n
Bluetooth
4.0
HDMI
1(v1.4)
USB 2.0 port
1
USB 3.0 port
2
AC Adapter
90W
Battery
6 Cell
Dimension
339x22.3~29.2x239.4mm

این لبتاپ محاسنش اینه که با قدرت بالا ، بسیار سبک و قابل حمله و به درد همه میخوره چه مدیران و دانشجویان و چه بیکاران بازی خور.
عیبش اینه که با اینکه تصویرش مات هستش نه براق که از MSI تشکر میکنیم بابت اون اما چرا رزولوشن +HD ؟ چون 14 اینچه و لازم نداره؟ . درسته از HD خیلی بهتره اما حیف نبود یه زره بیشترش میکردین و فول اچدی میکردین؟! الان موبایلها هم دارن فول اچدی میشن که اونم البته لوس بازیه دیگه!
البته من با نگاه به بررسی سایتهای خارجی دیدم ، از کیفیت تصویرش راضی بودند اما اونها هم مثل من نسبت به MSI در سری گیمینگ خیلی سختگیر هستند و بابت کمترین کم و کاستی ناراحت میشن و همه چیز رو در کمال اون و کامل میخوان.
درکل خیلی خوب شد که MSI برخلاف سری قبلی 2012 ، اینبار مدل 14 اینچی هم برای دوستداران لبتاپ های گیمینگ سبک ارائه کرده اما هنوز منتظریم ببینیم مدلهای اصلی سری GE یعنی GE60 و GE70 در نهایت با چه کانفیگهائی و قیمتی خواهند داشت..معمولا 770 و 780 بیشتر برای سری GT هستند که الانم یدونه با 780 ارائه شده که نگو و نپرس
یه GE60 با کارت 750 ارائه شده با تصویر فول اچدی مات که پیشرفت خوبیه نسبت به سری قبلی که تصویرش چنگی به دل نمیزد. اما حدس میزنم مثل سال 2012 یه مدل دیگه از GE60 هم بعدا با کارت قویتر ارائه بشه مثل کارت 760 و امیدوارم ماتریس ایندفعه GE60 با کارت قویتر رو هم وارد کنه.

parsicola
05-07-2013, 22:57
پست دوبار تکرار شد.

seeb_sh
07-07-2013, 10:53
سلام دوستان ، کلید fn لپتاپ cx620 msi ،فقط واسه کم و زیاد کردن نور صفحه نمایش کار نمی‌کنه ، چیکار باید انجام بدم؟؟

xaxi
23-07-2013, 15:15
الان MSI لپتاپ خوبی تا 1300 داره ؟ :n13:

razoramona
02-08-2013, 16:50
سلام
من مدل cx61 دارم که روش ویندوز 7 نصب بود و یک نرم افزار به نام srs نصب بود که کیفیت صدای اسپیکر رو خیلی خوب میکرد، الان ویندوز 8 نصب کردم ولی خود سایت msi این برنامه رو برای 8 نداره و اونی هم که گذاشته توی ویندوز 8 کار نمیکنه!
دوستان اگر کمک کنید که باید چه کنم خیلی ممنون میشم

mohsenmirzaei99
05-08-2013, 23:05
اونایی که cx61 i7 دارن راضین ازش؟
:n11:

mohsenmirzaei99
09-08-2013, 18:17
اونایی که cx61 i7 دارن راضین؟
:n27:
این مشاوره نیستا بخدا عنوان رو خوندم:n28:

b0zk0rd
03-12-2013, 19:11
اقا msi ge60
cpu i7 4700mq
gt 750m
8g ddr3
fhd 1920*1080
وارد بازار شده
فقط یک سوال اینکه
این backlight داره ؟
کسی از این لچ تاچ داره؟

b0zk0rd
08-12-2013, 15:53
کسی نیست جواب بده:n13:

b0zk0rd
12-12-2013, 19:36
آقا ماهم msi ge60خریدیم !!!

860523
19-12-2013, 23:38
من وب کم لب تاپم روشن نمیشه.یه سی دی داشته که من همو رو نصب کردم...آیا باید چیزی نصب کنم؟لطفاراهنمایی کنید.سایتو خیلی شلوغه، درهم برهمه هرچی دنبال سوال مشابه گشتم نیافتم.لب تابمmsi cr430 ,64 بیتی....لطفا پاسخ بدید

b0zk0rd
21-12-2013, 21:35
دوستان سلام
من این لپ تاپ خریدم اما هاردش که 7200rpm نیست تو سایت دورغ نوشته بود
در ضمن وقتی میخوای تو سکوت باهاش کار کنی هاردش صدا میده
یک صدای خش خش ریز میکنه
به نظرتون چیکار کنم؟؟

b0zk0rd
27-12-2013, 22:43
کسی نیست جواب بده !!

hacker13
27-12-2013, 22:46
این چیزه عادی هست لب تاپ های msi نگران نباش و حساس هم نباش

b0zk0rd
29-12-2013, 00:05
این چیزه عادی هست لب تاپ های msi نگران نباش و حساس هم نباش

داداش تو خود msi داری؟

behzady2002
07-01-2014, 13:36
MSI GE40
یواش یواش مدلهای 2013 دارن ارائه میشن. سوای مدل های GT که خدای سرعت و قدرت هستند ، اما قیمتهاشون به بودجه خیلی از ما ایرانیها با این دلار افتضاح نمیخوره و معمولا تو ایران سری های GE خوب فروخته میشند و به بودجه ایرانی ها به زور میخوره

از سری GE یه مدل چهارده اینچی معرفی شده که اسمش هست MSI GE40
قیمتش با مشخصات زیر به صورت آنلاین حدود 1160 دلار فروخته میشه که البته با ویندوز اورجینال 8 . اما با توجه به اینکه تو ایران اکثرا برای کمتر کردن قیمت و مطابقت اون با بودجه ایرانی ها ویندوز اورجینال معمولا نمی زارن پس قیمت میشه حدود 1000 دلار. و بهتره این 160 دلار رو صرف اضافه کردن یه هارد SSD کرد که سرعت لبتاپ خیلی بالا میره مخصوصا سرعت ویندوز که همه معمولا شکایت دارند.
اول عکسهاش:
نکته مثبت اینه که با وزن 2 کیلوئی سبکش، برخلاف برخی اولترابوک های گیمینگ (مثل P34 گیگابایت با قیمت 1300 دلار به بالا) سعی شده DVD درایو هم داشته باشه چون مخصوصا برای ایرانی های بازی خور خیلی مهمه. هرچند این مساله باعث شده کمی ضخامتش نسبت به اولترابوکها بیشتر بشه اما به جاش کاربردی تره و سیستم کولینگ هم بهتر جواب میده.
نکته بعدی اینه که سیستم SUPER RAID 0 داره که میتونید دوتا هارد SSD رو با هم RAID کنید و سرعت رو فضائی تر کنید.! البته با نیم نگاهی به جیبتون!
مشخصات:

CPU
The latest 4th generation Intel® Core™ i7 Processor
OS
Windows 8
Memory
DDR3L,up to 1600 MHz, slot *2, max 16GB
LCD Size
14" HD+ (1600x900) , Anti-glare
Graphics
Nvidia GeForce GTX 760M
Graphics VRAM
GDDR5 2GB
Optical Drive
Up to 256GB Super RAID + 750GB HDD 7200rpm
Audio
Stereo.1
Webcam
HD type (30fps@720p)
Wireless LAN
802.11 b/g/n
Bluetooth
4.0
HDMI
1(v1.4)
USB 2.0 port
1
USB 3.0 port
2
AC Adapter
90W
Battery
6 Cell
Dimension
339x22.3~29.2x239.4mm

این لبتاپ محاسنش اینه که با قدرت بالا ، بسیار سبک و قابل حمله و به درد همه میخوره چه مدیران و دانشجویان و چه بیکاران بازی خور.
عیبش اینه که با اینکه تصویرش مات هستش نه براق که از MSI تشکر میکنیم بابت اون اما چرا رزولوشن +HD ؟ چون 14 اینچه و لازم نداره؟ . درسته از HD خیلی بهتره اما حیف نبود یه زره بیشترش میکردین و فول اچدی میکردین؟! الان موبایلها هم دارن فول اچدی میشن که اونم البته لوس بازیه دیگه!
البته من با نگاه به بررسی سایتهای خارجی دیدم ، از کیفیت تصویرش راضی بودند اما اونها هم مثل من نسبت به MSI در سری گیمینگ خیلی سختگیر هستند و بابت کمترین کم و کاستی ناراحت میشن و همه چیز رو در کمال اون و کامل میخوان.
درکل خیلی خوب شد که MSI برخلاف سری قبلی 2012 ، اینبار مدل 14 اینچی هم برای دوستداران لبتاپ های گیمینگ سبک ارائه کرده اما هنوز منتظریم ببینیم مدلهای اصلی سری GE یعنی GE60 و GE70 در نهایت با چه کانفیگهائی و قیمتی خواهند داشت..معمولا 770 و 780 بیشتر برای سری GT هستند که الانم یدونه با 780 ارائه شده که نگو و نپرس
یه GE60 با کارت 750 ارائه شده با تصویر فول اچدی مات که پیشرفت خوبیه نسبت به سری قبلی که تصویرش چنگی به دل نمیزد. اما حدس میزنم مثل سال 2012 یه مدل دیگه از GE60 هم بعدا با کارت قویتر ارائه بشه مثل کارت 760 و امیدوارم ماتریس ایندفعه GE60 با کارت قویتر رو هم وارد کنه.
عزیز این مدل وارد ایران نشده ... با این پستت خیلیا رو به غلط انداختی!!! این مدلی که معری کردی مدل ge40 2oc هستش و مدلی که وارد بازار ایران شده ge40 2ol هست. که دوستان در جریان باشند که مدلی که وارد ایران شده تماماً مشخصات ge602oc رو داره با وزن کمتر و پردازنده ضعیفتر

Sorena_777
28-01-2014, 23:24
دوستان عزیز بنده بین 2 مدل واسه خرید موندم یکی GE60 و دیگری N550
خواهشا دوستان بهم بگن این مدل ام اس ای چه مشکلی داره؟من به مزیت ها کاری ندارم فقط مشکلات
و اینکه ایا موقع بازی خیلی داغ میکنه؟سیستم خنک کنندگیش چطوره؟

b0zk0rd
02-02-2014, 14:47
دوستان عزیز بنده بین 2 مدل واسه خرید موندم یکی GE60 و دیگری N550
خواهشا دوستان بهم بگن این مدل ام اس ای چه مشکلی داره؟من به مزیت ها کاری ندارم فقط مشکلات
و اینکه ایا موقع بازی خیلی داغ میکنه؟سیستم خنک کنندگیش چطوره؟

جونم بهت بکه که من که مشکلی ندیدم تو ge60
من گیم خورم هرچی گیم نصب کردم بازی کردم
اصلا هم گرم نکینه چون یک دگمه داره فن بوست کمی احساس گرما کردی اونو یزن در عرض 1دقیقه خنک میکنه
من خودم battilfel 4 ro رو ultra بازی میکردم میرسید دما به 88 وقتی دگمه فن رو میزدم بعد 1 دقیقه میکرد ت77تا 80
ge60 واسه گیم طراحی شده فقط به کناره هاش توجه کنی میبینی چه فضای بزررگی واسه خروج هوا گرم تعبیه شده

b0zk0rd
02-02-2014, 14:52
سری که تو انتخاب کردی باهم فرق دارن
یکی واسه مالتی مدییا هست n550 که دارای باند قوی و زیبایی ظاهری هست
اما msi ge 60 سری گیمینگ هست

Sorena_777
02-02-2014, 16:16
عزیز دل
اطلاعات خوب و مفیدی بود :n06:
سپاس گذارتم :n16:

avannn
08-02-2014, 03:23
دوستان این وبسایت buymsi.ir گارانتیه اصلیه؟
محصولات msi گارانتی ماتریس هستند یا ماتریکس؟ !

Sent from my SM-N9005

aryans86
08-02-2014, 21:06
دوستان من حدودا 1 ماهی هست می خوام لپ بگیرم منتها GE 60 2OC تو ذوق می زنه .. بک لایت نداره گرافیکشم GT 750 !!در صورتی که 2OE GTX 765 هست بک ام داره ! به نظر شما اونو وارد می کنند ؟ صبر کنم تا بعد عید ؟ نه که یه دفعه دلار بره بالا قیمتا بره بالا بیچاره شم ! ؟ اصلن بره چی اون مدلشو نمیارن؟!!! 100$ فرق دارن ! یه سوال دیگه من یه فیلم دیدم touch pade دو تکه بود و تلق تلق بدی میداد مثه چینیا :دی می خوام ببینم تاچ پد این سری ای که تو ایران هست چه شکلیه .یه سوال دیگه GE 70 هست تو ایران ؟ قیمت ؟ ببخشید اینجا پرسیدم مرسی

saze
23-05-2014, 12:22
سلام
لطفا برای دانلود درایور لپ تاپ msi cx61 (ویندوز 8.1)سایت مرجع معرفی کنید( سایت msi پیغام ویندوز ارجینال میده و اجازه دانلود نمیده).

mmp30
02-09-2014, 07:16
با سلام
در شاخه ویندوز فایلی بنام RE_Drvie وجود دارد که محتویات آن پاک شده
از طریق بوت هم از طریق درایو مخفی F3 قابل نصب می باشذ
آیا راهی برای برگرداندان این فایلها هست برای MSI BurnRecovery سی دی بک اپ
متشکرم

mmp30
02-09-2014, 07:17
با سلام
در شاخه ویندوز فایلی بنام RE_Driveوجود دارد که محتویات آن پاک شده
از طریق بوت هم از طریق درایو مخفی F3 قابل نصب می باشذ