ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل نصب همزمان نصب چند مودم USB

hoka2006
20-10-2009, 10:08
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم .

دوستان من می خوام باید روی سیستمم همزمان 5 تا مودم USB با یک مارک و چیپست نصب کنم.

ولی به صورت معمولی ویندوز بیشتر از 2 تا را نمی زاره . یعنی پیغام خطای زیر را میده ::

Windows cannot load the device driver for this hardware because there is a duplicate device already running in the system. (Code 42)

ممنون میشم که منو راهنمائی کنید .

p_samimi
25-10-2009, 01:35
هر مودم رو که به یک پرت میزنی دیگه.
از تقسیم که استفاد نمیکنی؟

hoka2006
25-10-2009, 14:16
هر مودم رو که به یک پرت میزنی دیگه.
از تقسیم که استفاد نمیکنی؟

بله هر کدوم را به یه پورت میزدم .

بالاخره مجبور شدم از هر چیپست دو تا مودم را وصل کنم.

ممنون.

khark11
26-10-2009, 10:49
اين قانونه!

شما نميتوني بيشتر از اين استفاده كني مگر چيپست هاشون فرق كنه!

منم براي راه اندازي آژانس تلفني قبلا همين مشكل رو داشتم!

p_samimi
26-10-2009, 13:34
منم براي راه اندازي آژانس تلفني قبلا همين مشكل رو داشتم!

در هر صورت مشکل دوستمون حل شده .
ولی این چیزی که گفتین رو میشه یک توضیح بدین
چیز جالبی به نظر میاد

khark11
26-10-2009, 18:38
در هر صورت مشکل دوستمون حل شده .
ولی این چیزی که گفتین رو میشه یک توضیح بدین
چیز جالبی به نظر میاد

ما يه اژانش داشتيم كه بايد مكانيزش ميكرديم، مال من نبود مشتريم بود!
جريان از اين قرار بود كه طرف سه خط تلفن داشت و بايد هر سه تاش راه مي افاد و ميخواست يه كامپيوتر بذاره و بشينه پشتش و گوشي ها رو جمع كنه و به جاش يه هدفون بزنه رو گوشش! و ميكروفن داشته باشه، مهمتر از همه شماره هم بندازه!

خلاصه ما با يه شركت نرم افزاري حرف زديم و نرم افزارش رو خريديم و آورديم نصب كرديمف مصيبت وقتي شد كه فقط يه مدل از مودم هاي بازار كالر آيدي واقعي داشتن و كار ميكرد كالر آيديشون! بقيش شماره نمينداختن!

و ما ندونسته سه تا از همون مدل خريديم ولي موقع نصب نميشد همشون رو نصب كرد و سيستم قاط ميزد
با شركت تماس گرفتيم و گفت بهترين كار اينه كه سه تا مودم از سه چيپست متفاوت خريد كنيد تا مشكلي پيش نياد!

همين كار رو كرديم و مشكل رفع شد ولي از اونجايي كه سه تا مدل متفاوت كالرآيدي دار گيرمون نيومد هنوز يكي از خط هاي آژانسه شماره نميندازه!!!:31:

p_samimi
26-10-2009, 21:44
ما يه اژانش داشتيم كه بايد مكانيزش ميكرديم، مال من نبود مشتريم بود!
جريان از اين قرار بود كه طرف سه خط تلفن داشت و بايد هر سه تاش راه مي افاد و ميخواست يه كامپيوتر بذاره و بشينه پشتش و گوشي ها رو جمع كنه و به جاش يه هدفون بزنه رو گوشش! و ميكروفن داشته باشه، مهمتر از همه شماره هم بندازه!

خلاصه ما با يه شركت نرم افزاري حرف زديم و نرم افزارش رو خريديم و آورديم نصب كرديمف مصيبت وقتي شد كه فقط يه مدل از مودم هاي بازار كالر آيدي واقعي داشتن و كار ميكرد كالر آيديشون! بقيش شماره نمينداختن!

و ما ندونسته سه تا از همون مدل خريديم ولي موقع نصب نميشد همشون رو نصب كرد و سيستم قاط ميزد
با شركت تماس گرفتيم و گفت بهترين كار اينه كه سه تا مودم از سه چيپست متفاوت خريد كنيد تا مشكلي پيش نياد!

همين كار رو كرديم و مشكل رفع شد ولي از اونجايي كه سه تا مدل متفاوت كالرآيدي دار گيرمون نيومد هنوز يكي از خط هاي آژانسه شماره نميندازه!!!:31:

خوب تعداد خط ها که زیاد نبود.گوشی نبود که 3 تا ورودی داشته باشه؟
بعد مثلا نرم افزارش میتونست شماره افتاده رو از تو سیستم سرچ کنه و نام و آدرس رو سریع بیاره بالا
کلا برای چی این کار رو اصلا کرد
البته امیدوارم موضوع منحرف نشه.
Admin هم گیر نده :31: