مشاهده نسخه کامل
: کمک برای خریدن mp4 (تا 300 هزار تومن)
مهئی کعبی
20-10-2009, 00:20
سام
من میوخو ام ک یک mp4 رو بخرم. اما نمیدونم از چه مارک بخرم..من شرایطی برای خرید دارم مدت شارژشه باطریش زیاد باشه. کیفیته صداشهم عالی باشه و رابطه کاربری خوبی داشته باشه
برای خریدش 300000 هزار تومن پول دارم
ممنون میشم کمک کنید
سلام
من مدل های کاوون رو بهت پیشنهاد میکنم البته اگه دنبال صدای عالی باشی!
سام
من میوخو ام ک یک mp4 رو بخرم. اما نمیدونم از چه مارک بخرم..من شرایطی برای خرید دارم مدت شارژشه باطریش زیاد باشه. کیفیته صداشهم عالی باشه و رابطه کاربری خوبی داشته باشه
برای خریدش 300000 هزار تومن پول دارم
ممنون میشم کمک کنید
با 300 تومن دغدغه خاصی نخواهی داشت و دستت برای انتخاب بازه .. حالا سوال اینه که آیا پخش تصویر هم می خوای یا نه ؟ ... سایز دستگاه چقدر مهمه ؟ (پخش تصویر در مدلهای سطح بالا ، باعث میشه سایز دستگاه بزرگ بشه طبیعتاً) .. چقدر حافظه می خوای؟ ...
بهرحال cowon الان در این زمینه گزینه های بسیار خوبی داره که اینجا هم پیدا میشه .. D2+ ، s9 و O2 رو چک کن از این مارک...
Xfi از کریتیو هم یه انتخاب خیلی خوب دیگه اس ، منتها نسل جدیدش هم عرضه شده که هنوز ظاهراً به ایران نرسیده
من بعضی کارای سونی مثل NWZ-A818 و NWZ-S738 رو هم خیلی می پسندم ، هم از نظر کیفیت صدا که عالیه و هم از نظر طراحی .. اما از نظر قابلیت های جانبی مقابل کریتیو و cowon لنگ می زنن که اولی ضبط و رادیو نداره و دومی رادیو نداره .. (سونی اصولاً نسبت به مدلهای هم رده گرونتره و کمتر توصیه اش می کنیم .. )
prowler88
20-10-2009, 20:50
من به شدت مدل S9 رو پیشنهاد میکنم. خودم اگه پول داشتم حتما میخریدم. از نظر باتری و کیفیت LCD بی رقیبه. 50 ساعت پخش و صفحه ی LED با زاویه دید زیاد. صداش هم که دیگه نیاز به تعریف نداره.
hamid_1367
22-10-2009, 00:23
به نظر من وایسا زون اچ دی بگیر... 16 گیگ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.