مشاهده نسخه کامل
: مشکل عجیب نخوندن dvd فقط توی سیستم خودم!
سلام دوستان
این متن رو از طرف دوستم بخونید:
بنده با یک مشکل عجیب مواجه شدم . امروز یک رایتر نو lg گرفتم . بعد از این که اوردم خونه ، کلا هیچ دی وی دی رو نمی خونه ولی سیدی ها رو میخونه . باهاش یک دی وی دی هم رایت کردم ولی بعد از رایت چیزی نشون نداد.
قسمت جالب اینجاس که رایتر رو با دی وی دی هایی که توی خونه امتحان کرده بودم ، بردم جای فروشنده ولی اونجا همه چیز درست بود و درست کار میکرد. قسمت جالب دیگه هم اینه که دی وی دی رام یکی دیگه از دوستان رو اوردم خونه درست کار میکرد.ضمنا اون دی وی دی که خودم رایت کردم ، توی خونه دوستان محتویاتش رو به درستی نشون میداد!
این شما و این گوی و میدان
بسم الله....
p_samimi
25-10-2009, 01:13
دقیقا و دقیقا عین همین ایراد رو یکی دیگه از دوستان داشتند و دارند
قبل از تاپیک زدن کمی سرچ کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما کل این تاپیک رو مطالعه کن
شاید تو بتونی کاری کنی
با تشکر از شما و عذرخواهی بابت ایجاد تاپیک جدید
شما که توی اون تاپیک تا آخرش رفتی و خودت آخرین پستش رو زدی و دیدی که به جواب نرسیده .
اما دوست بنده با یک حرکت عجیب به نتیجه رسید : فکر کنم که گفت کابل "تی وی " رو جدا کرده درست شد!!!
حالا اون بنده های خدایی هم که همین مشکل رو دارند، برای امتحان ، بقیه اتصالاتشون رو جدا کنند ببینند درست میشه یا نه
تشکر هم یادم نرفت!!
این مورد بعضی وقتا پیش میاد
روش اول که یه مقدار غیر منطقی تعویض ویندوز ( اخه بعضی از ویندوزها زمانی که یه سخت افزار جدید بهش متصل میکنی اون رو به درستی نمی شناسه) و با تعویض همچی درست میشه
روش دوم اگه رایتر جدیدت و هاردت هر دو sata هستن جای کابلشون رو عوض کن ( منظورم از رو مادربرده)
p_samimi
26-10-2009, 15:11
[quote=rbg;4346856].
اما دوست بنده با یک حرکت عجیب به نتیجه رسید : فکر کنم که گفت کابل "تی وی " رو جدا کرده درست شد!!!
حالا اون بنده های خدایی هم که همین مشکل رو دارند، برای امتحان ، بقیه اتصالاتشون رو جدا کنند ببینند درست میشه یا نه
[quote]
کارت TV داشته؟
چه کابلی رو دقیقا قطع کرده؟
با سلام مجدد
الان بهش زنگ زدم ، گفت یک کارت کپچری داره که کارت tv هم هست . و گفت کابلی رو که مربوط به خود کارت کپچر بوده و از کارت کپچر به مادربرد می خورده ( اینجوری که بنده فهمیدم ، کابلی بوده که کلا توی کیس بوده (( خودم کارت کپچر ندارم نمی دونم کدوم رو میگه))) رو قطع کرده و مشکلش برطرف شده.
به شخصه مطمئن نیستم حتما مشکل از کارت کپچر بوده ، شاید به قول پست یکی از دوستان توی همین تاپیک ، مشکل از پاور بوده که خوب برق نمی رسونده و حالا با قطع کردن کارت کپچرش ، مشکل برق رایتر هم برطرف شده . (شاید هم دارم چرت و پرت میگم!!!)
انصافا توی این کامپیوتر هم چه اتفاق ها که نمی افته .
موفق باشید
در این مورد بایستی عرض کنم که به احتمال بسیار زیاد مشکل از کابل دیتا و اتصال به مین بورد هست که چنین مشکلی رو به وجود آورده و من که می گم کابل برق و دیتای مربوط به DVD-RW رو عوض کنید مشکلتون حل میشه.
p_samimi
28-10-2009, 21:10
دوستان دقت کنید که اگه مشکل از کابل و برق و ....... باشه اون DVD رایت شده کلا نمیخونه.
ولی وقتی داره رو یک سیستم دیگه میخونه یعنی درست رایت شده.
p_samimi
28-10-2009, 21:12
با سلام مجدد
الان بهش زنگ زدم ، گفت یک کارت کپچری داره که کارت tv هم هست . و گفت کابلی رو که مربوط به خود کارت کپچر بوده و از کارت کپچر به مادربرد می خورده ( اینجوری که بنده فهمیدم ، کابلی بوده که کلا توی کیس بوده (( خودم کارت کپچر ندارم نمی دونم کدوم رو میگه))) رو قطع کرده و مشکلش برطرف شده.
به شخصه مطمئن نیستم حتما مشکل از کارت کپچر بوده ، شاید به قول پست یکی از دوستان توی همین تاپیک ، مشکل از پاور بوده که خوب برق نمی رسونده و حالا با قطع کردن کارت کپچرش ، مشکل برق رایتر هم برطرف شده . (شاید هم دارم چرت و پرت میگم!!!)
انصافا توی این کامپیوتر هم چه اتفاق ها که نمی افته .
موفق باشید
شما یک لطف کن بازم بپرس ببین واقعا مشکلش حل شده.
شاید توهم زده :31:
با سلام مجدد خدمت دوستان و p_samimi
خودش که گفت مشکلش رفع شده.
راستی کدوم قسمتش بیشتر شبیه توهم بود؟(غیر از همش!!!)
p_samimi
29-10-2009, 00:08
مشکل انقدر توهم انگیز هست که فکر کنم آدم بعد یک مدت هر چی بگه بوی توهم میگیره
به هر کی که قبولش دارم و ازش درباره این مشکل میپرسم یک دست اساسی بهم میخنده بعد میگه: برو برو توهم زدی!!!!!!
مطالب های مفیدی گفته شده ولی کسی تشکر نکرده :40:
Mehdi.7600
01-11-2009, 20:52
منم تقریبا همین مشکل رو دارم.
اینی که دوستان گفتن کابل ساتا رو جابجا کنیم رو امتحان کردم قبلا . گاهاً جواب می ده ولی همیشه نه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.