ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با 3dmax یا maya

mosi2007
19-10-2009, 22:15
سلام
من تازه با مایا کار را شروع کردم دی وی دی اموزشی مایا را گرفتم من میخواهم فقط کارم روی نمای داخلی و خارجی باشد نمیدانم با مایا بهتره یا مکس ولی هز سایتی را میبینم برای این کار اکثر افراد با مکس کار میکنند ایا مکس برای این کار بهتره یا نه لطفا بدون تعصب به برنامه خاصی راهنمایی کنید
ایا علاوه بر مکس یا مایا از اتوکد هم لازمه اسهفاده کنم یا اگز همین مکس یا مایا را خوب یاد بگیرم کافیه؟

hadi665
19-10-2009, 22:26
سلام

خوب شما تازه وارد دنیای سه بعدی میشید و این سوال طبیعتا براتون پیش میاد
اما راستشو اگه بخواین ، تقریبا تمام برنامه های سه بعدی ، دارای یه قوتو کارایی میباشند

فقط روش های مدلنگو انیمیتو ایناشون با هم کمی متفاوته
مثلا یه نرم افزار ساده که آدم فکرشو نمیکنه میتونید باهاش یه مدل سه بعدی طراحی کنید که هیچ کس باورش نشه

کلا کار به شما بستگی داره
و الا مکس یا مایا هردوتاشون قوی هستن

بهتر از هر چیز اینه که شما ببینید از محیط کدومشون خوشتون میاد

;)

New Ray
20-10-2009, 08:29
به نظر من تمام كارهايي كه ما و شما ميتوانيم انجام دهيم با هر دو نرم افزار قابل دستيابي هستن ولي مكس توي ايران بيشتر كاربر داره ( كاربر ، نه كاربرد ) و به قول آقاي مدير فقط روشهاشون با هم فرق داره.

OM3D
20-10-2009, 23:16
من خودم با مایا کار میکنم ، ولی اکثر کسایی که توی این زمینه کار میکنن با مکس کار میکنن....
زاستش تا حالا من کسی رو ندیدم که با مایا این کار رو بکنه....

omid1
20-10-2009, 23:33
راستش هر دوتاش خوبه...من میگم حالا که با مایا شروع کردی و اموزش اون رو هم تهیه کردی با همونم ادامه بده به هر حال انتخاب با خودته...

samadsam
22-10-2009, 09:58
دوستان گفتنی ها رو گفتن به نظر من مایا اسونتره چون بیشتر ابزار هاش به صورت گرافیگی هست بر خلاف مکس .
منم با مکس کار می کنم

a1000a
22-10-2009, 10:13
من میگم مایا
چون خودم باهاش کمی کار کردم
خیلی راحت هستش(منظورم کار باهاشه)