مشاهده نسخه کامل
: يه MP3 Player معرفي كنين واسه ضبط صداي استاد ! -- فوري
سلام
يه MP3 Player ميخوام كه فايل صوتي رو با كيفيت خوب پخش كنه و صدا رو هم عالي ضبط كنه !
ماركش فقط ميخوام Creative باشه
البته غير از اين مشخصاتي كه دادم، عكس يا ويدئو هم نشون بده بد نيس ولي در اولويتهاي آخره
ممنون ميشم قيمتهاش رو هم بگين
prowler88
19-10-2009, 22:38
سلام
يه MP3 Player ميخوام كه فايل صوتي رو با كيفيت خوب پخش كنه و صدا رو هم عالي ضبط كنه !
ماركش فقط ميخوام Creative باشه
البته غير از اين مشخصاتي كه دادم، عكس يا ويدئو هم نشون بده بد نيس ولي در اولويتهاي آخره
ممنون ميشم قيمتهاش رو هم بگين
حالا چرا حتما باید کریتیو باشه؟ اگه کیفیت پخش و ضبط برات مهمه برو سراغ کووان. قیمت هم نگفتی.
چون خودم دوتا از محصولاتش رو دارم و از ژاپن آوردم خيلي راضيم
قيمتش هم حالا زياد نباشه، مثلاً تا 70 -80 تومن
تو اين قيمت هر مارك و قيمتي هست ممنون ميشم راهنمايي كنين
چون خودم دوتا از محصولاتش رو دارم و از ژاپن آوردم خيلي راضيم
قيمتش هم حالا زياد نباشه، مثلاً تا 70 -80 تومن
تو اين قيمت هر مارك و قيمتي هست ممنون ميشم راهنمايي كنين
بحث کیفیت ضبط، خیلی به سلیقه برمی گرده ... یعنی ما دوستانی رو داشتیم که کیفیت ضبط کارای کریتیو رو متوسط می دونن و کسانی رو هم داشتیم که بسیار راضی بودن .. مشخصاً ریویوها از کیفیت ضبط کارای کریتیو راضی هستند و در مقایسه با رقبایی که با فرمت های فشرده تر (مثل mp3 و wma) ضبط می کنن ، به کریتیو بها می دن ... من خودم در دامنه قیمت زیر 100 کیفیت اکثر مدلها رو نزدیک بهم و اختلافشون اندک می دونم ..
بهرحال گزینه هایی که گیر میاد ، iriver هست که کیفیت ضبط خوب داره ؛ اما کیفیت صداش به نظرم قدری از کریتیو پایین تره (موزائیک رو چک کن - zen stone plus و zen v plus) ... مارک cowon که دوستمون هم اشاره کرد یه مدل در دامنه زیر 100 داره (مدل u5) که کیفیت ضبط و پخش خیلی خوب داره .. سامسونگ هم هست که چند مدل زیر 100 داره که کیفیت ضبطشون معمولآ خوب هستش ..
و توجه کن که هیچکدوم از اینا ویدئو پخش نمی کنن ، اگه ویدئو هم میخوای نزدیکترین چیزایی که به ذهن میاد و پخش+ضبط+ویدئو داشته باشن ، creative zen هستش که مدل بسیار موفقیه و E150 از iriver که در رده بعدیه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.