مشاهده نسخه کامل
: باطری شارژی خود به خود خالی میشه؟؟؟
فرشاد سلیمی
19-10-2009, 13:14
سلام. من یه پک باطری شارژی و شارژر سونی گرفتم 40 تومن هم پولش شد. حالا بعد از دو ماه که استفاده کردم وقتی باطری ها رو کامل شارژ میکنم بعد از 48 ساعت خالی میشن. جالب اینجاست که باطری هارو رو دوربین کنن میندازم یکی دو روز میتونم هرچقدر میخوام عکس بگیرم 200 تا 300 تا حتی با فلاش ولی بعد از دوروز خودش خالی میشه.
اگر هم استفاده نکنم وحتی باطری ها رو تو دوربین هم نندازم بازم بعد از 2 روز خالی میشن.
به فروشنده گفتم گفت گارانتی که نداره به ما مربوط نیست.
حسابی گیج شدم،:13:
ممنون میشم اگه دوستان بتونن راهنماییم کنن.
سلام. من یه پک باطری شارژی و شارژر سونی گرفتم 40 تومن هم پولش شد. حالا بعد از دو ماه که استفاده کردم وقتی باطری ها رو کامل شارژ میکنم بعد از 48 ساعت خالی میشن. جالب اینجاست که باطری هارو رو دوربین کنن میندازم یکی دو روز میتونم هرچقدر میخوام عکس بگیرم 200 تا 300 تا حتی با فلاش ولی بعد از دوروز خودش خالی میشه.
اگر هم استفاده نکنم وحتی باطری ها رو تو دوربین هم نندازم بازم بعد از 2 روز خالی میشن.
به فروشنده گفتم گفت گارانتی که نداره به ما مربوط نیست.
حسابی گیج شدم،:13:
ممنون میشم اگه دوستان بتونن راهنماییم کنن.
خب حداقل از این فروشنده بامعرفت توضیح می خواستی که تا حالا مورد مشابه داشته ؟ .. حدس می زنه دلیلش چی باشه ؟ ... یه راهنمایی ، کمکی ، بوقی ؟! ..
بهرحال شما اول با یه جفت باتری شارژی معتبر دیگه تست کن که شارژرت کاملآ سالم هست یا نه ... اگه اینطوری بود که مشکل از باتریه ، این دفعه اونا رو با یه شارژر دیگه تست کن ببین باز هم زود خالی می کنن یا نه ... اگه همچنان زود خالی می کردن ، باتری ها مشکل داره ...
راستی، می تونی دقیقا مدل باتری هات و شارژرت ، یا حتی الامکان عکسشون رو بذاری؟
فرشاد سلیمی
22-10-2009, 10:08
سلام. ممنون از راهنماییتون
بله جر و بحث حسابی با این آقای فروشنده با وجدان داشتم. به جایی نرسید.
باطری ها مدل SONY cycle energy 2700 mAh روش زده ژاپن
شارژرش هم چهارتاییه مدل SONY BCG-34HRMF سفیده، دکمه Refresh داره یه صفحه دیجیتال هم داره. روش زده چین
یه پک کامل با بسته بندی آکبند بود. تعجبم از اینه که چرا اینجویه؟
سلام. ممنون از راهنماییتون
بله جر و بحث حسابی با این آقای فروشنده با وجدان داشتم. به جایی نرسید.
باطری ها مدل SONY cycle energy 2700 mAh روش زده ژاپن
شارژرش هم چهارتاییه مدل SONY BCG-34HRMF سفیده، دکمه Refresh داره یه صفحه دیجیتال هم داره. روش زده چین
یه پک کامل با بسته بندی آکبند بود. تعجبم از اینه که چرا اینجویه؟
اینا رو از نمایندگی گرفتی ؟ ... شک دارم ... چند گرفتی شارژر و باتری رو؟ ... جدا از هم بودند دیگه ؟ (یعنی همه که توی یه بسته نبودند) .. بهرحال من نگرانم که به شما تقلبی داده باشن ... 2700 mah ؟ .. من یادم نمیاد سری cycle energy چنین mah ی داشته باشه ...
ببین این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سری Cycle Energy سونی هستش .. شما کدوم رو داری ؟ ..
فرشاد سلیمی
23-10-2009, 13:37
چرا، همه توی یه بسته بندی بود. 4 تا باطری 2700 بعلاوه شارژر. 38 هزار تومن ناقابل هم پول دادم. SONY Cycle Energy
نمایندگی کانن پاساژ ایران خیابان ولیعصر.
چجوری میتونم عکس باطری ها و شارژر رو براتون بفرستم؟
فرشاد سلیمی
23-10-2009, 16:14
اینه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کردم چیز خوبیه. نمیدونم چرا تو زرد از آب دراومد.
چرا، همه توی یه بسته بندی بود. 4 تا باطری 2700 بعلاوه شارژر. 38 هزار تومن ناقابل هم پول دادم. SONY Cycle Energy
نمایندگی کانن پاساژ ایران خیابان ولیعصر.
چجوری میتونم عکس باطری ها و شارژر رو براتون بفرستم؟
اینه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کردم چیز خوبیه. نمیدونم چرا تو زرد از آب دراومد.
قیمت و مدلش درسته ...شما وقتی گفتی Cycle Energy من فکر کردم از این سری سفید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رنگش رو میگی ، اما شما منظورت اونایی هستش که با خود شارژر میاد و روش ریز نوشته Cycle Energy درسته؟
یه سوال هر 4 باتری این وضعیت رو دارن ؟ ... یعنی هر 4 تا یهویی اینطوری شدن؟
بهرحال میگی از نمایندگی خریدی (دقیقا آدرس نمایندگی رو میگی) و احتمال تقلبی بودن حذف میشه .. احتمالاً بدشانسی شما بوده و البته باتری هایی که همراه این شارژرها فروخته میشه معمولاً بهتر باتری ممکن نیستن: که شما مجبور بشی خیلی زود عوضشون کنی و باز هم بری محصول کمپانی رو بخری!
فرشاد سلیمی
24-10-2009, 08:59
بله هر چهار تا اینجورین.
من فکر کردم چون آمپراژ باطری ها بالاست حتما نوع خوبین. ولی شما درست میگی. سیاست این کمپانی ها همش رو مصرفه. اگه همه ی باطری های شارژی یه عمر کار کنن که ورشکست میشن.
ممنون از کمکتون. انگار چاره ای ندارم جز اینکه باطری بخرم.
حالا میتونید در مورد باطری بهم کمک کنید؟ میخوام با همین شارژر استفاده کنم. واسه کنن A2000 استفاده میکنم. قیمتش مهم نیست. پیشنهاد خاصی دارید؟
بله هر چهار تا اینجورین.
من فکر کردم چون آمپراژ باطری ها بالاست حتما نوع خوبین. ولی شما درست میگی. سیاست این کمپانی ها همش رو مصرفه. اگه همه ی باطری های شارژی یه عمر کار کنن که ورشکست میشن.
ممنون از کمکتون. انگار چاره ای ندارم جز اینکه باطری بخرم.
حالا میتونید در مورد باطری بهم کمک کنید؟ میخوام با همین شارژر استفاده کنم. واسه کنن A2000 استفاده میکنم. قیمتش مهم نیست. پیشنهاد خاصی دارید؟
من اتفاقا امروز رفتم یه یکی دوتا نمایندگی سونی سر زدم .. گفتند که باتری هاش گارانتی نداره ، شارژرش فقط گارانتی داره .. در مورد کیفیت باتری های همراهش پرسیدم ، گفتند متوسطه .. پرسیدم که آیا موردی مشابه شما واسه شون پیش اومده گفتند نه ..
بهرحال معمولآ باتری هایی که جدا فروخته میشن کیفیت خیلی بهتری دارند .. من energizer رو می پسندم (2500 mah)
باز هم ولی ، من توصیه می کنم که یه بار باتری ها رو با یه شارژر دیگه تست کن .. نکنه مشکل از شارژر باشه ... دوستی ، آشنایی که شارژر داشته باشه نداری؟
فرشاد سلیمی
24-10-2009, 21:30
بله حتما تست میکنم وقتی مطمئن شدم که از باطریه میرم میخرم.
به هرحال خیلی خیلی از راهنمایی و مشاوره شما و از اینکه وقت گذاشتید ممنونم.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.