ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : TS

Majid_4553
19-10-2009, 01:13
سلام
برای ریکاوری فایلهای ts از چه برنامه ای استفاده میشه کرد؟

پ.ن : Ts بویسله usb و فلش از ----- ضبط میشه.

Wolf21
19-10-2009, 14:08
برنامه تبدیلش را می خوایی از پایین دانلود کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:31:

p_samimi
19-10-2009, 19:48
ریکاوری ؟
منظورت اینه که پاک شده؟
برای هر فایلی از این استفاده بکن
getdataback

Majid_4553
26-10-2009, 11:22
ریکاوری ؟
منظورت اینه که پاک شده؟
برای هر فایلی از این استفاده بکن
getdataback
تست شده هست حتما؟ چندتا برنامه دادن تا حالا که هیچکدوم به کار نیومده.

p_samimi
26-10-2009, 13:32
تست شده هست حتما؟ چندتا برنامه دادن تا حالا که هیچکدوم به کار نیومده.

این نرم افزار تو نرم افزارهای عمومی (popular) به نظر من قوی ترین هست
خودم که بارها تستش کردم
عالی جواب داده
شاید بشه گفت اگه این نتونه فایل رو برگردونه 90% بقیه هم نمیتونند
تست کن
ضرر که نداره

***Spring***
26-10-2009, 18:02
سلام ...

GetData Recover My Files | بازیابی اطلاعات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

RAID Reconstructor | بازیابی اطلاعات از هارد دیسکهای RAID ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Active@ UNDELETE | نرم افزار باز گردانی اطلاعات حذف شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hetman Photo Recovery | برای بازگردانی انواع عکسهای حذف شده وآسیب دیده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

R-Studio Data Recovery بازيابي اطلاعات / تمامي ورژنها در اين تاپيك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Portable Recover My Files ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Active File Recovery Enterprise ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

CardRecovery بازيابي اطلاعات پاك شده از روي مموري كارت دوربينهاي ديجيتالي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

باز گرداندن اطلاعات پاك شده توسط Smart Data Recovery / تمامی ورژنها در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بازیابی اطلاعات پاک شده با MultiStage Recovery Pro ver.3.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Recuva | بازیابی اطلاعات پاک شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Recuva | ابزاری رایگان برای بازیابی اطلاعات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

PcTools File Recover بازگردانی فایلهای پاک شده / تمام ورژنها در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پشتیبان گیری و بازیابی اطلاعات | Symantec Backup Exec System Recovery ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Runtime GetDataBack for FAT & NTFS | بازگردانی اطلاعات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بازگردانی اطلاعات با Runtime GetDataBack for NTFS / تمام ورژنها در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

RAID Reconstructor | بازیابی اطلاعات از هارد دیسکهای RAID ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Pen Drive Data Recovery v2.0.1.5 بازيابي اطلاعات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

PC Inspector File Recovery 4.0 براي باز يابي اطلاعات از روي هارد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

.

Majid_4553
28-10-2009, 02:49
سلام ...

.

سلام
من خیلی از این نرم افزارها رو نصب کردم. اما هیچکدوم فایلهای TS رو برنگردوند. حالا اینی که p_samimi دادن هم تست میکنم ببینم چی میشه

p_samimi
28-10-2009, 10:12
البته یک چیز عجیب من چند روز پیش برخوردم که واقعا دلیلش رو نمیدونم.
یکی از بچه ها یک فیلم HD دانلود کرده بود به حجم 11 گیگ .
بعد از اینکه دیدش اومد فولدر رو جا به جا کنه اشتباه یک حرکت کرد فایل Shift+delete شد
با خیال راحت نشست نرم افزار رو نصب کرد و با خوشحالی داشت دنبال فایل میگشت.
ولی بعد 2 ساعت اخماش رفت تو هم
چون فایل به اون گنده ای اصلا پیدا نمیشد !!!!!!!!!!!!!!!!!!

واقعا دلیلش رو نفهمیدم.
ولی یک همچین مواردی پیش میاد.

mjzaret
28-10-2009, 11:08
همه دوستان نرم افزارهای مختلفی رو معرفی کردند و شما گفتید که هیچ کدوم به کارتون نیومد. اول بایستی بررسی کنیم که شما بعد از پاک شدن فایل مورد نظرتون آیا فایل دیگه‌ای در همون درایوی که فایلتون حذف شده بود کپی کردید یا نه؟
اگه کپی کرده باشید که کار رو سخت می‌کنه. آخه وقتی شما فایلی رو از روی درایوی پاک می‌کنید در اصل شناسنامه و آدرس فایل پاک می‌شه و هنوز اصل خود فایل باقی‌مونده و چون شناسنامه نداره به عنوان فضای خالی تلقی می‌شه که با نرم‌افزارهای Recovery می‌تونید این فایلها رو برگردونید. با کپی کردن فایل در اصل به فایلهای قبلی که پاک شدن اجازه مرخصی از روی درایوتون رو می‌دید و این بدین معنی هست که قابلیت بازگشت برای فایلتون وجود نداره.
من با نرم‌افزارهای زیادی در این زمینه کار کردم ولی یکی از اونها خیلی به دردم خورد که اگه این اون عمل بازگشت رو انجام نده شاید خیلی سخت نرم افزارهای دیگه بتونند این کار رو انجام بدند.
اسم نرم‌افزار File Scavenger هست و به راحتی نسخه کرک شده‌ی اون رو می‌تونید از اینترنت بگیرید.
هیچ یک از دوستان این نرم‌افزار رو معرفی نکرده بودند.