ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نوعی browser

M.Hashemi
18-10-2009, 23:10
با سلام
می خواهم یک فرم مانند فرم open dialog خود دلفی بنویسم اما نتوانستم کامپوننت combo box مخصوص ان که تمام درایو های سیستم و فولدر های سیستم مانند فولدر MyDocument و ... را دارا می باشد را پیدا کنم اگر ممکنه توضیح دهید(تقریبا مثل DirectoryOutline).
در ضمن من کامپوننت خود دلفی را جست و جو کردم و Directory list box و drive combo box و file list box را پیدا کردم اما اینجوری به کارم نمیاد می خوام تمام خصوصیات انها در یک combo box مانند open dialog باشد و اگر ممکنه درباره list box که در این dialog ها است که فولدرها و فایلهای را با سایز بزرگتر نمایش میدهد توضیح دهید.
با تشکر

M.Hashemi
19-10-2009, 17:47
کسی نیست جواب بده!

مرد مباح
19-10-2009, 20:22
برای این کار میتونی از کامپوننتهای کمکی استفاده کنی.
من تا حالا دنبالش نرفتم ولی فکر میکنم مجموعه TMS اونو داشته باشه.

چرا از خود OpenDialog استفاده نمیکنی؟

M.Hashemi
19-10-2009, 20:47
با سلام و تشکر از مرد مباح
دنبال کامپوننت گشتم ولی فقط یک کامپوننت در این مورد پیدا کردم که اون هم برای دلفی 2009 نبود نام ان کامپوننت shellplus بود.
از خود opendialog استفاده نکردم چون می خواهم open dialog مخصوص نرم افزارهای خودم داشته باشم.
در ضمن پکیج tms را چک کردم اما مناسب نیست چون تمام فایل ها و فولدر ها و درایوها را در یک combo box نمایش نداده.
توجه کنید که با این ها نیز می توانم open dialog را بسازم اما اگر کسی مبتدی باشد مثلا برای پیدا کردن my document به دردسر می افتد در حالی که در dialog خود دلفی این مشکل وجود ندارد و کاربر می تواند مستقیم my document را از پنل سمت چپ یا از combo box انتخاب و استفاده کند.
اگر ممکنه توضیح دهید.
با تشکر

zidane
24-10-2009, 23:39
از کامپوننت Raize استفاده کن. قسمت Raze Shell ابزارهايي داره که دقيقا براي همين کاره