مشاهده نسخه کامل
: مشکل با folder option
neda.shoay
18-10-2009, 18:04
سلامگزینه ی show hidden files من غیر فعال شده. این طور که وقتی don't show hidden files رو به show hidden files تغییر می دم و apply می کنم اتفاقی نمی افته ولی وقتی ok می کنم برمیگرده به don't show hidden files . هرچی تو اینترنت سرچ کردم همش می گفتن از ویروسه و باید با آنتی ویروس nod32 پیدا بشه ولی من با ورزن3.0.551.0 نتونستم چیزی پیدا کنم.رجیستری رو هم تغییر دادم "show all" ولی بازهم به حالت اولش برمیگرده.لطفا کمکم کنید.
saeed774
18-10-2009, 19:28
رجیستری رو هم تغییر دادم "show all" ولی بازهم به حالت اولش برمیگرده
خوب اگه برمیگرده یعنی هنوز ویروس موجوده ، نود32 شما آپدیت هست ؟ اگه نه ، باید آپدیت کنین و فول اسکن بزنین .
برنامه های پوشه زیرو اجرا کن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
neda.shoay
19-10-2009, 17:37
ممنون مشکلم حل شد.
:20:
neda.shoay
22-10-2009, 23:30
:41:بازم سلام
می خواستم بدونم با این کار ویروس نابود شد یا غیر فعال. چون دوباره سیستمم مشکل پیدا کرد و مجبور شدم برنامه رو دوباره اجرا کنم. اگه فقط غیر فعال شده چطوری دستی پاکش کنم؟
saeed774
23-10-2009, 03:06
می خواستم بدونم با این کار ویروس نابود شد یا غیر فعال
اگه دوباره مشکل بوجود اومده یعنی ویروس هنوز وجود داره و برنامه های معرفی شده هم در صورتی جواب میدن که ویروس پاک شده باشه .
چطوری دستی پاکش کنم؟
نمیشه گفت شما چه ویروسی دارین اگه اسم ویروس مشخص بود میشد دستی کاریش کرد .
ندا خانوم تو این شرایط فقط اسکن توسط آنتی ویروس آپدیت شده هست . شما یا باید همین ورژن 3 رو آپدیت کنین یا ورژن جدید نود یعنی 4.0.467 رو دان کنین و آپدیت کنین و در هر دو صورت فول اسکن بزنین .
فعلا نرم افزار کم حجم زیرو دان کن و کلید Auto remove رو بزن و یکبار Log Off کن . احتمالا جواب بده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.