ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : میخواهم صدای خودم را روی آهنگ ضبط کنم نرم افزار لطفا

jojonice
18-10-2009, 11:56
سلام
لطفا نرم افزاری معرفی کنید که بشود صدای خودم را روی آهنگ بزارم و آهنگی درست کرده بودم ولی الان مخیواهم صدای خودم را بزارم روش با چه نرم افزاری میشود همزمان این کار را بکنم
لطفا اسم و یا لینک این نرم افزار را بزارید
نیاز فوری دارم به این نرم افزار البته با Adobe Premiere Pro این کار را کردم ولی اکو مینداخت و مشکلاتی داشت
خداحافظ

Mr Andersson
19-10-2009, 01:22
درود;

نرم افزار که زیاد هست ولی کلا نرم افزارهای تدوین غیر خطی این کارا رو راحت انجام میدن. یکیش همین پریمیر.
حالا شما به مشکلاتی برخوردین؟ در حالت عادی که اکو نمیده مگر اینکه شما از افکت اکو استفاده کرده باشین.
از نسخه های جدید ترش مثل CS3 / CS4 استفاده کردین؟

...

علي طهماسبي
19-10-2009, 12:26
باسلام
تقريبا بهترين برنامه ميكس صدا adobe audition در ورژن 3 مي باشه كه كارش عاليه برنامه پريمير بيشتر براي كارهاي تصويري ميشه ازش استفاده كرد امكانات صداش به پاي برنامه كه گفتم نمي رسه موفق باشي

Mr Andersson
20-10-2009, 02:41
درود;

تقريبا بهترين برنامه ميكس صدا adobe audition در ورژن 3 مي باشه كه كارش عاليه برنامه پريمير بيشتر براي كارهاي تصويري ميشه ازش استفاده كرد امكانات صداش به پاي برنامه كه گفتم نمي رسه

موافقم. اگر اهل ور رفتن با نرم افزارها هستین, پیشنهاد دوستمون رو تائید میکنم. ولی در کل فکر کنم پریمیر (فقط) این کار رو راحت تر انجام بده و قطعا برای موارد پیچیده تر شما باید به audition رجوع کنید.

موفق باشید...

3Dmajid
20-10-2009, 10:02
بهترین برنامه برای ضبط صدا Sonar هست ولی به دلیل پیچیدگی و نیاز به کارت صدای قوی پیشنهاد میکنم از Audition استفاده کنی. منم یه زمانی صدای خودم رو ضبط میکردم ... Adobe Audition واسه این کار خیلی عالیه و افکت های زیادی داره که واسه قشنگ تر شدن کار میتونه کمکت کنه.

jojonice
23-10-2009, 01:37
سلام
از راهنمائی شما دوستان ممنون هستم و ازهمین Adobe Audition استفاده کردم و ظبت هم کردیم ولی سوالی دارم در کامپیوتر خیلی کیفیت خوب است ولی این را میخواستم بدم به صدا و سیما و ممکنه اونها زیاد تست کنن قبل از پخش کردن و نمیدونم آیا اونجا هم به همین خوبی پخش میشود یعنی میخواهم بدانم آیا کارهای دیگری باید در آن انجام بدهم و از همه مهمتر برای اکسپورت کردن یا همون save کردن آهنگ از mp3 استفاده کردم و خیلی گذینه های دیگری هم داشت ولی نمیدونم واقعا کدام گذینه ها و کدام پسوند را بزنم که موقعی که آهنگ را دادیم ایرادی نگیرن و کیفیت خیلی خوب و حرفه ای باشد اگر لطف کنید راهنمائی کنید
خداحافظ

Mr Andersson
23-10-2009, 03:24
درود;

خوب خروجی Wave با Bit بالا بگیر.

...

3Dmajid
25-10-2009, 12:10
wave خیلی خوبه ولی حجمشم خیلی زیاد میشه.
MP3 320 بیتم بگیری خوبه.

saeedn70
25-10-2009, 12:17
دوستان چرا این قدر راه دور می رید .

Jet audio خیلی باهاش کار کردم ساده با کیفیت

Virtual DJ که خوراکه این کاره
اگه اینو بریزی رو آنگتم افکت dj مانند میزاری کف همه می بره .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

a1000a
25-10-2009, 13:13
دوستان
میشه در اینحجا درخواست بدین
نظم بهم نمیخوره
"تاپیک درخواست نرم افزار"

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3Dmajid
25-10-2009, 13:44
دوستان چرا این قدر راه دور می رید .

Jet audio خیلی باهاش کار کردم ساده با کیفیت

Virtual DJ که خوراکه این کاره
اگه اینو بریزی رو آنگتم افکت dj مانند میزاری کف همه می بره .

قدرت Aobe Audition رو با Virtual Dj مقایسه میکنی ؟!!!
Jet Audio که یه برنامه ی خیلی سادس ...
ما راه رو دور نکردیم ... نرم افزار Audition مخصوص این کاره که خیلی هم معروفه.