ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فریب قفل فیلم aklock یا توسکا وهر قفل فیلم دی وی دی را نخورید

hajizadeh110
18-10-2009, 09:51
ه کسی مدعی است که برای اولین بار در ایران روی دی وی دی های فیلم قفل گذاشته که حتی iso booster نمیتونه فایلهای داخل اونو بکشه بیرون!یعنی برای اولین بار میشه روی فیلمهای سینمایی یا آموزشی یا مستند قفل گذاری کرد![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قفل گذاری روی فیلم به اینصورته که ایشون یک فایل مخفی 300 مگی را در کنار فیلم مخفی میکنه و بعد روی دی وی دی رو بطور ماهرانه دوچار بدسکتوری میکنه !حالا این دی وی دی بد سکتور شده در تمام پلیرهای خانگی قابل پخشه ولی در عین حال در کامپیوتر blank نشون میده!چون کامپیتور سعی میکنه اون فایل 300 مگی بد سکتور شده را شناسنایی کنه ولی چون بدسکتور حدود 300 مگه بعد از 15 ثانیه blank نشون میده!برنامه های چون iso booster و clone dvd و alcole و صدها برنامه دی وی دی رایتر دیگه همون اول پیام no disk میدن!باور کنید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سر مطلب اینه که پلیرهای خانگی فقط دنبال فرمت فیلم و موسیقی اند فلذا فایل بدسکتور شده را رد میکنند اما کامپیتور با دیتا سر و کار داره و وقتی همون اول سی دی خراب باشه اعلام میکنه سی دی خرابه!
اگر بخواید در کامپیوتر استفاده کنید باید تنها از power dvd ویا vlc استفاده کنید!نگید میشه کپجر کرد چونکه اولا کیفیت اصلی فیلم را نداره و ثانیا اگر فیلم زیر نویس به چند زبان داشته باشه باید تک تک همه را از اول تا آخر کپجر کرد ثالثا همه که امکان اینکار را ندارند و یا حوصله نمکنند و حالا منو دی وی دی هم باید بسازند!
ایشون با همین تکنیک با خر حمالی بنده در نمایشگاه رسانه های دیجیتال ایشان رتبه اول جشواره را هم گرفت!من برای ایشون هم غرفه گرفتم و هم با بدبختی کار ایشون را به جشنواره رسوندم و حدودا 1 میلیون هزینه شد اما ایشون با نامردی فراوان بعد از بردن جایزه بخش نواوری هیچی نداد!

خلاصه بنده که خیلی از نامردی ایشون عصبانی شده بودم درصدد براومدم که قفل فیلم ایشون را بشکنم که بعد از یک روز سرچ دو تا برنامه خیلی ساده کپی دی وی دی پیدا کردم که براحتی آب خوردن فیلم را از دی وی دی کپی میکنه و اصلا کاری به اون 300 مگ بدسکتور ایشون نداره!

حالا طرف بابت همین قفل الکی و سرکاری هم تو جشنواره ایران رتبه اول را تو بخش نواوری میاره و هم داره هی هی از دیگران سفارش میگیره!بدبخت اون کسایی که خبر ندارند این بنده خدا چی داره بهشون غالب میکنه!

اینم نمونه تبلیغات اینترنتی این آقا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%8A+%D8%B1%D9%88%D9%8A&limit=25&limitstart=0&siteid=430671&kid=136)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا روش شکستن قفل فیلم دی وی دی

تنها نیاز به یکی از این دو برنامه دارید:
DVDFab 6
ویا
CDRoller 7.60

میبینید که قفل فیلمی که در برابر isobooster سر خم نیمکنه اینجا چطور ضایع میشه

اگه دوستان بخوان من نمونه فیلم قفل گذاری شده اونو میفرستم تا بررسی کنند

برنامه DVDFab 6 اصلا کاری با بدسکتور و فایل غیر از دی وی دی نداره!این آقای قفل گذار اومده یک فایل به نام video درست کرده با فرمت idx و sub که فرمتهایی هستند که همراه فرمت فیلم دی وی دی دیده میشن!حالا فایل video.idx را که 300 مگه رو برداشته بعد از رایت دو وی دی بدسکتور کرده.در حالی که برنامه DVDFab 6 تا فرمت vob نباشه کاری idx و sub نداره و تنها میاد فیلمهای vob به همراه sub و idx همون فیلم را کپی میکنه
خیلی خیلی جالبه!شما حتما درخواست بدید یک نمونه از فیلم قفل گذاری شده را براتون بفرستم که از فهمیدن این مطلب ویاد گرفتن عملی اون لذت میبرید.من فقط هزینه ارسال میگیرم

اما برنامه CDRoller 7.60 که دیگه یک شاهکاره.در برنامه قبلی شما سر در نمیاوردید که این چطوری و چقدر فایل با چه اسمی را اضافه بر فیلم آورده و بدسکتور کرده اما این برنامه همه چیز رو میریزه وسط.من اصلا باورم نمیشد.چون واقعا فکر میکردم راهی برای کپی کامل فیلم نیست و لی این برنامه اینکاره است[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من نمیدونم این قفل ساز هکر ما وقتی این پست را ببینه و بره امتحان کنه چه احساسی را داره!البته به اندازه کافی پول به جیبش زده اما با دیدن این پست قطعا میفهمه که بالای هر دستی دستی هست و هیچ ظلمی بدون جواب باقی نمیمونه

من از این نمونه فیلمهای قفل گذاری شده ایشون تعدادی دارم حتما درخواست بدید براتون بفرستم باور کنید جز دردسر برام چیزی نداره اما میخوام شما هم در مساله شریک باشید و به من کمک کنید.فقط هزینه پست از دوستان دریافت میشه اونم اگه دوست داشتن بعد از رسیدن بسته کارت به کارت کنند

vistaix
18-10-2009, 10:27
عالی......

saba_am
18-10-2009, 12:54
با سلام
میشه این دو نرم افزار را برای دانلود بزارین -راستی اگر کرک هم داره ممنون می شم
البته اگر هم کمی توضیح بدین متشکرمیشم
پیشاپیش متشکرم

saeed774
20-10-2009, 14:23
همیشه یه راهی هست ایمان داشته باش ( مایکل اسکوفیلد )

خوشم اومد خرابش کردی !

Leyth
20-10-2009, 14:55
سلام

توی پرشین تولز هم این تاپیک رو نوشتید؟

توی سایتش نوشته: "
نقص امنيتي ذكر شده در انجمنpersiantools به طور كامل رفع شد "

!!!!

kourosh_sos
20-10-2009, 15:32
دوست عزیز این قفل رو تو نمایشگاه رسانه های دیجیتال دیدی من قفلشو همون روز شکستم

mahramasrar2
26-10-2009, 21:09
در كل من با قفل شما تا به حال روبرو نشدم !
شايد مثل شما زياد سر و كارم به نمايشگاه نيافتاده اما با اين حال 500 عدد dvd دارم كه با هر قفلي رايتشون كردم
دوست دارم جند تا عكس از محتويات dvd هاي مورد اشاره در همين تاپيك الصاق كنيد
ضمنا در صورت امكان يك فيلم از صفحه نمايش حين كپي گرفتن و يا احيانا حين رخ دادن error آپلود كنيد ( سعي كنيد با فرمت wmv ‌ و با بيت ريت 400 فشرده وسپس آپلود كنيد ) در صورتي كه فيلم آموزشي هنوز حجيم است ( بالاي 3 مگ !) آنرا با winrar در حالت مد best فشرده كنيد
لطفا آپلود ها را انجام دهيد تا نظرم را بسته به نوع سختي قفل مورد اشاره شما ابراز كنم

بابت ايجاد تاپيك و ذكر تجربيات سپاسگذارم

amin fear
01-11-2009, 19:03
سلام جناب حاجی زاده ... خوبی ؟ چه نمایشگاهی بود ....

واقعا عجب نامردیه این آقا .....

منو که خوب میشناسی ؟

من که باورم نمیشه ؟؟؟؟:18::18::18:

من اونجا پیشت بودم و شاهد زحمت هایی که کشیدی بودم ..

چه دنیای نامردیه ...

اگه کاری هست بگو تا بازی رو شروع کنم ...:10:

همه زحمت رسیدن این کارو به نمایشگاه این آقا انجام داد و اینم جواب خوبی به دیگران !!!!

باور کنید که من شاهدم ! ((( من خودم اونجا بودم ))) ( به خدا قسم که اینجا ظلمی رخ داده و حقی ضایع شده )

اگه سرمایه این دوست ما نبود این آقا هیچ چی نبود الان ... در واقع الان جایزه ای هم نبود ... شهرتی هم نبود ....

فقط کافیه یه نگاهی به سایتش بندازید تا ببینید که حتی پول یه سایتم نداشته !؟؟؟

از تمام بچه های با معرفت این قسمت میخوام که کمک کنند ...

Oh my god .... what a dirty world

حتما یک کپی از این نوع قفل بم بده ( من نزدیکتم نیاز به پست کردن نیست ) .....

در ضمن جالبه که این قفل ساز به اصطلاح هکر ما با ادعای اینکه یکی از خدایان گروه زیر زمینی PC Seven می باشند ... وارد نمایشگاه رسانه های دیجیتال امسال شد .....

ازت میگیرم
فعلا بای !

amin fear
02-11-2009, 11:17
دوستان عزیزی که میخوان راجبه این ماجرا اطلاعاته کاملی دستشون بیاد یه نگاه اینجا بندازن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بخونید تا ببینید وقتی بعضی آدم ها رنگ پولو میبینن چقدر راحت همه چی رو فراموش میکنن ...

mohammad8711
02-11-2009, 17:10
این نوع قفل که چیز جدیدی نیست ......
من قبلا در DVD های کینگ هم با این نوع قفل رو به رو شده بودم

saeedn70
02-11-2009, 17:35
1 جایزه که اینقدر دعوا نداره ..

آقای علی اصغر جایزه رو با آقای حاجی زاده نصف کن..

آقای حاجی زاده شما هم دیگه قفل ایشون رو نشکون

آقای علی اصغر هر چی سفارش گرفتی سودش نصف کن با آقای حاجی زاده

والسلام

amin fear
03-11-2009, 12:27
1 جایزه که اینقدر دعوا نداره ..

آقای علی اصغر جایزه رو با آقای حاجی زاده نصف کن..

آقای حاجی زاده شما هم دیگه قفل ایشون رو نشکون

آقای علی اصغر هر چی سفارش گرفتی سودش نصف کن با آقای حاجی زاده

والسلام

دوست عزیز اینجا جای این حرف ها نیست ...اگه قرار بود بده همون یه ماه پیش باید میداد

به اندازه کافی تو اون انجمن بحث شده ... هدف این دوست ما از انتشار این ماجرا فقط اطلاع رسانی

بوده تا نفرات بعدی مثل خودش فریب نخورن ... دیدی که چی گفته بعدش : اگه بیاد پولم بده من نمیگیرم...

این دوست ما فقط یک اسپانسره که حالام این بابا حتی سرمایشو بش نداده چه برسه با هم کار کنن ...

در ضمن همه ما تو شهر قم هستیم ... و آدرس این آقا رو هم که تو سایتش هست ... پس اگه می خواستیم

پولش کنیم ... خیلی وقت پیش انجام داده بودیم یا از طریق همون نمایشگاه اقدام می کردیم ....

دوستان خواهشان دیگه راجبه جزئیات و اسم شرکت ها و پول حرف نزنن .... چون از هدف این بخش دور میشیم

و احتمالا تاپیک قفل میشه ....

اینجا فقط هدف اطلاع رسانیه و در قدم بعدی کار روی عملکرد این قفل جادویی :18::18::18:

باورتون نمیشه که این قفل با چه تبلیغی تو نمایشگاه و بخش نوآوری بود :

برای اولین بار در ایران و حتی جهان

از دوستان خواهش می کنم فقط راجبه عملکرد این قفل نظر بدن ...

والسلام ...

amin fear
03-11-2009, 12:33
این نوع قفل که چیز جدیدی نیست ......
من قبلا در DVD های کینگ هم با این نوع قفل رو به رو شده بودم

شما DVD های کینگ رو تو دستگاه پخش خانگی استفاده می کنی ؟:13:

خواهشا قبل از پست دادن لااقل به اسم تاپیک توجه کن ! ( قفل فیلم ! )

mohammad8711
04-11-2009, 01:27
شما DVD های کینگ رو تو دستگاه پخش خانگی استفاده می کنی ؟:13:

خواهشا قبل از پست دادن لااقل به اسم تاپیک توجه کن ! ( قفل فیلم ! )

دوست عزیز منظورم این بود که استفاده از بد سکتور برای جلوگیری از کپی برداری چیز جدیدی نیست !!!
حالا DVD کینگ رو روی دستگاه پخش خانگی هم امتحان می کنم خبرشو بهت میدم :31:

mohammad_87
21-04-2010, 23:19
با سلام.من می خواستم ببینم که آیا ورژنهای جدیدی که سازنده این قفل ساخته هم قابل شکستن هستند؟
چون چنین پیشنهادی برای قفل گذاری بر روی فیلمهای cd و dvd به یک شرکت شده بود که من به پست شما برخورد کردم.
یک نمونه فیلم قفل گذاری شده هم فرستاده شده که البته کیفیت فیلم خیلی پایین اومده.فایلهای پوشه mpeg هم صفر کیلو بایت نمایش داده میشه!چون باید cd رو تحویل میدادم از فایلها و پوشه ها عکس گرفتم.اگه لازم بود آپلود میکنم.
آیا امکان باز کردن این قفل هنوز هست؟کلا امنیت این قفل گذاری رو چطور میبینید؟لطفا سریعتر جواب دهید.ممنون...

mohammad_87
24-04-2010, 22:29
با سلام.راحت تر از اون چیزی که فکر میکردم،این قفل که الکی داشت بزرگ میشد با آخرین ورژن iso buster مثل آب خوردن کپی شد.اصلا انگار نه انگار که سی دی قفل گذاری شده بود.
نمی دونم چرا قبلا این برنامه نتونسته بود این قفل رو بشکنه.به هر حال همونطور که قبلا هم گفته شده:
هیچ قفلی بی کلید نیست،بهترین راه،آسانترین اونهاست....

mhd1358
21-10-2010, 13:16
لطفا یه آموزش تصویری از قفل گذاری روی سی دی با یکی از برنامه ها بذارین

hajizadeh110
21-02-2011, 15:00
خبر جدید اینه که ظاهرا قفل این دوستمون در یکی از قسمت های قهوه تلخ بکار برده شده!
اگه دوستان اطلاعات جدیدی دارن در اختیار ما بگذارند

یا علی

R0D3N4
17-03-2011, 01:12
به به خوبه والا هرکی می شنه 4 دستور می نویسه یا از برنامه های خارجی کپی پیست می کنه بعد سریع می ره ثبتش می کنه
من چندین سال دارم رو قفل کار می کنم تا حالا یک بارم ثبتش نکردم

abg2000
10-01-2014, 01:09
امیدوارم ایشون ( aklock ) این متن را بخونن
دوستان ایشون اصلا همچین قفلی درست نکرد بلکه خود برنامه هم از جای دیگری برداشته ( یک برنامه نویس ایرانی ) فقط سرو صداش مال خودش است
دوما ایشون اصلا قهوه تلخ را قفل گذاری نکرده چون شکلش به این حرفها نمی خوره
سوم ایشون حقه ای زده تو اتورانش یک فایل رزیدنت گذاشته که نرم افزارهای مثل ایزو باستر و کپچر و غیره را خراب کرده وا جازه کار نمی دهد فقط برناه اتوران را اجرا نکن و با هر برنامه راحت کپی می شود

R3aBow
22-01-2014, 22:35
ه کسی مدعی است که برای اولین بار در ایران روی دی وی دی های فیلم قفل گذاشته که حتی iso booster نمیتونه فایلهای داخل اونو بکشه بیرون!یعنی برای اولین بار میشه روی فیلمهای سینمایی یا آموزشی یا مستند قفل گذاری کرد![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قفل گذاری روی فیلم به اینصورته که ایشون یک فایل مخفی 300 مگی را در کنار فیلم مخفی میکنه و بعد روی دی وی دی رو بطور ماهرانه دوچار بدسکتوری میکنه !حالا این دی وی دی بد سکتور شده در تمام پلیرهای خانگی قابل پخشه ولی در عین حال در کامپیوتر blank نشون میده!چون کامپیتور سعی میکنه اون فایل 300 مگی بد سکتور شده را شناسنایی کنه ولی چون بدسکتور حدود 300 مگه بعد از 15 ثانیه blank نشون میده!برنامه های چون iso booster و clone dvd و alcole و صدها برنامه دی وی دی رایتر دیگه همون اول پیام no disk میدن!باور کنید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سر مطلب اینه که پلیرهای خانگی فقط دنبال فرمت فیلم و موسیقی اند فلذا فایل بدسکتور شده را رد میکنند اما کامپیتور با دیتا سر و کار داره و وقتی همون اول سی دی خراب باشه اعلام میکنه سی دی خرابه!
اگر بخواید در کامپیوتر استفاده کنید باید تنها از power dvd ویا vlc استفاده کنید!نگید میشه کپجر کرد چونکه اولا کیفیت اصلی فیلم را نداره و ثانیا اگر فیلم زیر نویس به چند زبان داشته باشه باید تک تک همه را از اول تا آخر کپجر کرد ثالثا همه که امکان اینکار را ندارند و یا حوصله نمکنند و حالا منو دی وی دی هم باید بسازند!
ایشون با همین تکنیک با خر حمالی بنده در نمایشگاه رسانه های دیجیتال ایشان رتبه اول جشواره را هم گرفت!من برای ایشون هم غرفه گرفتم و هم با بدبختی کار ایشون را به جشنواره رسوندم و حدودا 1 میلیون هزینه شد اما ایشون با نامردی فراوان بعد از بردن جایزه بخش نواوری هیچی نداد!

خلاصه بنده که خیلی از نامردی ایشون عصبانی شده بودم درصدد براومدم که قفل فیلم ایشون را بشکنم که بعد از یک روز سرچ دو تا برنامه خیلی ساده کپی دی وی دی پیدا کردم که براحتی آب خوردن فیلم را از دی وی دی کپی میکنه و اصلا کاری به اون 300 مگ بدسکتور ایشون نداره!

حالا طرف بابت همین قفل الکی و سرکاری هم تو جشنواره ایران رتبه اول را تو بخش نواوری میاره و هم داره هی هی از دیگران سفارش میگیره!بدبخت اون کسایی که خبر ندارند این بنده خدا چی داره بهشون غالب میکنه!

من از این نمونه فیلمهای قفل گذاری شده ایشون تعدادی دارم حتما درخواست بدید براتون بفرستم باور کنید جز دردسر برام چیزی نداره اما میخوام شما هم در مساله شریک باشید و به من کمک کنید.فقط هزینه پست از دوستان دریافت میشه اونم اگه دوست داشتن بعد از رسیدن بسته کارت به کارت کنند

دوست عزیز بنده ایشون را میشناسم و با حرف شما هم موافقم کامل در ضمن ایشون به اطر اینکه بنده به صورت حرفه ای قفل گذاری هم cd و همDVD میکنم با من دشمن شده :n19:

donkeyoxte
21-02-2014, 12:51
آقا من یه دی وی دی اومده دستم ازین فیلمهای آموزشیه که به صورت نرم افزاری (منو داره) با هر برنامه ای بگی انجامش دادم تا بریزم تو هارد آآآما نشد ک نشد مثل isobuster .dvdfab passkey 8 . any dvd و...
با isobuster یه فایل ویدیویی پیدا میکنه اما گزینه کپی تو هاردش غیر فعاله با dvd fab هم اصلا میزنه تو دی وی دی چیزی نیست؟؟؟
یکی کمک کنه:n28: