مشاهده نسخه کامل
: پيغام No Signal در مانيتور، بعد از خاموش کردن سيستم
Hossein 12
18-10-2009, 07:16
سلام،
من ديشب شاتدان زدم بعد کابل مانيتورو کندم که به سيستم قديميم وصلش کنم.
وقتي که دوباره کابلو به سيستم اصلي برگردوندم، ديدم رو مانيتور پيغام No Signal ميده که انگارکابل مانيتور به چيزي وصل نيست. وقتي استندباي ميکنم هم همينطور ميشه.
-- ولي وقتي سيستمو روشن ميکنم مشکلي نداره.
-- وقتي مانيتورو به سيستم قديمي ميزنم مشکلي نداره.
گرافيک من " گيگابايت 4850" که تا 2011 گارانتي آواژنگ داره.
مانيتور " CRT - LG 775E" که با تبديل DVI به vga وصله.
چيز خاصي نيست طبيعيه دوست عزيز نگران نباش!
bahador2009
21-10-2009, 18:45
این کاملا طبیعیه و اگه کابل به کیس وصل باشه این رو نمیبینید.
Hossein 12
22-10-2009, 23:03
نه منظور من اين نيست که کابلو بکنم اون پيغام نو سيگنال مياد. منظورم اينه که کابل وصله ولي کامپيوتر خاموش يا استندباي باشه، به جاي خاموش شدن مانيتور (که قبلاً اين طور بوده) اون ارور رو ميده .
به هر حال بردمش گارانتي. اميدوارم درستش کنند.
V i r u s e r
22-10-2009, 23:06
چیو بردین گارانتی؟
اگه مانیتورو بردین که سالمه
ولی باید کارت گرافیکتونو بدین 1 چک بکنن انگاری وقتی خاموش میشه قسمت سیگنالش کاملا از کار می افته
ممکنه هم از مین باشه
Hossein 12
23-10-2009, 15:39
بله، کارت گرافيکو بردم گارانتي.
Hossein 12
24-10-2009, 19:34
امروز تو سايت آواژنگ چک کردم. نوشته بود کارت گرافيکم آمادهي تحويله در انبار 2.
رفتم بگيرم، مسئول انبار گفت مشکلي نداشته. رفتم قسمت تست اونم تست کرد ولي همون مشکل باقي بود. بهم گفت مشکلي نداره، بعضي کارت گرافيکا اينطورين. من گفتم آخه اينطوري نبود تازه اينجوري شده. زنگ زد به پشتيباني فني اونم گفت مشکلي نداره. :13:
منم رفتم پيش مدير خدمات، خانم ---- و گفتم 7 ماه کار کرده اينطوري نبوده، اونم اومدو با مسئول تست صحبت کرد. و مسئول تست همون حرفارو تکرار کرد. بعدش مدير خدمات بهم گفت ميتوني قطعه رو بذاري پشتيباني فني تست بلند مدت کنه. منم همين کارو کردم.
ولي فکر نميکنم درستش کنند. :41:
شما راهنمايي يا پيشنهادي يا آشنايي تو آواژنگ نداريد که کاره منو راه بندازه؟؟
آخه خيلي بده مانيتورو بخوام خودم خاموش کنم يا مثلاٌ خودم کامپيوترو ميذارم ميرم که بعد از يه کاري خاموش بشه ولي مانيتور روشن بمونه! ميدونم ميشه مانيتورو خودم خاموش کنم ولي اگه ميخواستم اينکارو بکنم ميرفتم يه کارت گرافيکه اينطوري ميگرفتم. (تازه سيستم قيميم واسه 5-6 سال پيشه ولي اينطوري نيست!)
:11:
V i r u s e r
26-10-2009, 19:36
با یه کارت گرافیک دیگه (ترجیحا همین مدل) تست کن ببین چجوریه
شاید مشکل از تبدیلت باشه؟ با یه مانیتور دیگه تست کن ببین چجوریه (وقتی کارتت اومد)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.