ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با کارت های ati

free_touch
18-10-2009, 00:52
سلام.
کارت های گرافیک ati (برخیشون) دارای مشکل نرم افزاری هستن و در حین روشن کردن سیستم ارور ati2dvag میدن و صفحه ابی میشه و باید سیستمو ریست کرد.بعد از ریست اگه تا یک هفته سیستم خاموش نشه بدون هیچ مشکلی کار می کنه.اما بعد از خاموش کردن سیستم و روشن کردن باز همون آشو همون کاسه.
آپدیت هر ماه درایور کارت گرافیک + حذف کاتالیست هیچ کدوم مشکلو حل نکردن.
جالب اینه که برخی درایورها رو تست می کنم ابی شدن صفحه به 2تا 3 بار می رسه.اما برخیشون حداقل 1 بار ابی شدن صفحه حین روشن کردن سیستمو دارن.
برخی اوقات حین کار کردن ناگهان ارور میده که درایور کارت گرافیک شما هم اکنون متوقف شده است و صفحه بهم میریزه.مشل سخت افزاری هم نیست چون برخی درایورها رو که میریزم ابی شدن وبهم خوردن کم میشه اما برخیشون باعث زیاد شدن میشن.
این مشکلو سرچ کردم دیدم خیلیلا با کارت های آشغال ati دارن.
به نظر اساتید چه کار باید کرد.دیگه خسته شدم.شیطونه میگه کارتو بدم بره یه nvidia بگیرم.
به نظر دوستان راه حلی وجود داره ؟
(کارتم 4870 1 گیگ ساپفایره).
با تشکر.

ozarp
18-10-2009, 08:29
دوست عزیز منم تاهمین یه هفته پیش یه ati sapphire 4870 toxic داشتم و اتفاقا خیلی هم ازش راضی بودم! این مشکلی هم که شما میگی نداشتم.. شما catalyst 9.9 رو بگیر شاید مشکلت حل بشه.. اگه نشد کارتت رو رو یه سیستم دیگه ببند ببین بازم همین مشکل رو داره یا نه..

free_touch
18-10-2009, 18:34
کل آپدیت هایی که هر ماه میادو نصب می کنم اما بازم این مشکلو دارم.کاتالیست 9.9 هم نصب کردم اما باز مشکل دارم.
کارت مشکل سخت افزاری نداره.چون وقتی درایورشو عوض می کنم دفعات آبی شدن تغییر پیدا می کنه.واگه کارت مشکل داشت وسط کار این جوری میشد.در حالیکه واسه من بار اول که سیستمو روشن می کنم این جوری میشه و اگه تا 100 روز هم سیستمو خاموش نکنم این مشکل پیش نمیاد.