ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حرفه ای های انیمیشن و سه بعدی ها کمک کنند

CG-Masoud2008
17-10-2009, 21:56
سلام
راستش من حدود 4 ماه مکس کار می کنم حالا می خوام واقعاً تو این کار خبره بشم راستش تازه فهمیدم اصلاً مکس و انیمیشن چی هست حالا می خواستم از شما بپرسم برا این که خوب سه بعدی رو یاد بگیرم و بتونم شخصیت طراحی کنم و هر چیز دیگه از کجا شروع کنم
از طراحی با مداد ، نقاشی با رنگ ، فتوشاپ ، خود مکس رو کار کنم یا از هر چیزی که شما شروع کردین و حالا حرفه ای شدین تو رو خدا تو مخمصه گیر کردم چی کار کنم
اصلاً به نظرتون من برم کلاس طراحی با مداد کمکم می کنه
یا کتاب رشته گرافیک رو شروع کنم به خوندن اون چی

amirala7
17-10-2009, 22:54
اگه انگلیسیت خوبه آموزشهای ویدئویی همین سایت خودمون عالین.
ولی کلاسای مجتمع فنی تهران هم خوبه.سطحش زیاد بالا نیست ولی یه اصولی رو یاد میگیری که خیلی خوبه و خود به خود پیشرفت می کنی.

mohsen770
17-10-2009, 23:17
یه مجموعه ی ابتدایی رو کامل ببینید ، بعد سعی کنید مدلای ساده بسازید و بیارید تو سایت تا نقد بشه....
کم کم پیشرفت میکنید ...
از الانم اگه دنبال مجموعه های حرفه ای و سایتای خارجی و دی وی دی های زبان اصلی و اینا برید ، بجز اینکه از مکس زده بشید فایده ی دیگه ای نداره....
این ها مال ا سال دیگست.
اگر هم ازشون استفاده کنید دیگه دنبال یاد گرفتن چیزای ساده نمیرید و کارتون از پایه مشکل پیدا میکنه ...
مثل خیلیا که 2 روزه با مکس آشنا شدن و میخوان از روی آموزش های اینترنتی مدل ماشین بسازن که موفق هم نخواهند بود...

موفق باشید.....

OM3D
18-10-2009, 00:10
به نظر من اگه قصدت طراحی کاراکتره که 10000% برو یه کلاس طراحی آناتومی درست و حسابی ، چون هرچی آناتومی رو بهتر بشناسی بهتر میتونی کاراکتر بسازی....کنار این کلاسها هم بشین آموزشهای سطح پایین max رو کار کن و تا میتونی تمرین کن و نمونه کار ببین....بازم تکرار میکنم واسه پیشرفت این الگو رو رعایت کن : تمرین ، تمرین ، تمرین ، تمرین ، تمرین ، تمرین ، تمرین و الی آخر...
یعنی هرچی بیشتر تمرین کنی کارت بهتر میشه...
حتماً کارهات رو که میسازی توی یه فروم مثل اینجا بزار تا اشکال کارهات گرفته بشه...این خیلی بهت کمک میکنه...اصلاً هم به این فکر نکن که کارهام سطح پایینه و ابتداییه ، همه ماها هم یه روزی کارهامون سطح پایین بوده...البته من که هنوز شاگردم و بچه های سایت استاد ما....

MB3d
18-10-2009, 00:59
مهمترین چیز برای اینکه جواب بت بدم اینه که چند سالته ؟

CG-Masoud2008
18-10-2009, 01:33
مهمترین چیز برای اینکه جواب بت بدم اینه که چند سالته ؟

بنده 20 سال دارم.

CG-Masoud2008
18-10-2009, 01:41
دوستان توجه داشته باشین من توی مکس تونستم ماشین رنو رو خودم بسازم نسبتاً هم خوب شده ولی می خوام بدونم برای یادگیری که می خوام برم سراغ مدل سازی و تکسچر آیا اول برم فتوشاپ رو خوب یاد بگیرم یا نه ا همون مکس رو ادامه بدم توی آموزشهای تکسچر سازی یاد میگیرم
دوم راستش من می خوام مثلاً تکسچر رو که می خوام بسازم می خوام هنری درست کنم مثلاً کثیفیهای دیوار خیلی قشنگ درست کنم
سوماً آیا شناخت رنگ ها برای من تااثیر خوبی داره یعنی اگه مثلاً کتاب های رشته گرافیک رو بخونم خوبه
و کلاً به نظرتون حالا که فهمیدم مکس چی هست بهتر نیست که برم دوبعدی رو یاد بگیرم منظورم digitalPainting رو یاد بگیرم بعد برم سراغ مکس یا فایده آنچنان نداره
و آخرین سوالم اینه برای یادگیری digitalpainting باید نقاشی مداد یاد بگیرم یا روی بوم
ببخشید سرتون درد آوردم

SSS_HHH_OOO
18-10-2009, 02:05
خوشم میاد یه نفر پیدا شد اصولی شروع کنه
ببین برای یاد گرفتن مکس که نیازی به طراحی و اینا نیست
ولی وقتی کار به جایی برسه که بخوای کارکاتر بسازی و کارای هنری کنی خیلی خیلی مفیده طراحی بلد باشی
یه چیزایی از هنر بدونی
کلا خیلی کمکت میکنه
مخصوصا طراحی خیلی مفیده

*Hamid*
18-10-2009, 12:25
سلام دوست من به نظر من اگه میخوای طراحی کاراکتر کار کنی اول از همه برو کلاس نقاشی من خودم دارم میرم ولی اینو بهت بگم انتظار نداشته باش یه هفته ای بتونی طرح انسان بزنی اگه بری کلاس منظورمو میفهمی واسه ساخت کاراکتر به نظر
من مدلینگ خیلی باید قوی باشه هر موقع تونستی یه انسانو خوب تو مکس طراحی کنی بعد برو سراغ رندرینگ و... اگه به کارای معماری علاقه داری لازم نیست بری نقاشی کار کنی یا مدلینگ قوی داشته باشی بنظر من برو بیشتر رندر و تکستچر کار کن و در کنارش اتوکد یاد بگیر
سنم تاثیر زیادی نداره اگه علاقه و استعداد داری پیشرفت میکنی (حتما شنیدین تو اخبار که پیرمرد 58 ساله ای که تو کنکور قبول شد)

tatuy
18-10-2009, 23:30
بهتر اول نقاشی کار کنی هم درک خیلی زیادی از هنر سه بعدی دستت میاد و هم اینکه خودت میتونی کاراکتراتو طراحی کنی
موفق باشید

CG-Masoud2008
19-10-2009, 08:58
باشه پس میرم کلاس نقاشی .
ولی برا یادگیری تکسچر چی کار کنم
و یه سوالی که داشتم بهترهم نیست فتوشاپ کار کنم و شروع به طراحی دیجیتالی کنم تا در محیط سه بعدی کارهای قشنگتری بتونم انجام بدم

Warden
19-10-2009, 11:45
خب همه چیزو بچه ها گفتن
اگه دیگه میخوای به درک فوقی از محیط سه بعدی برسی میگم مجسمه سازی هم عالیه

ولی در نظر داشته باش که با یه اموزش خودتو بکش بالا ..........
و اینکه ........ تو اینترنت میتونی چیزای خوبی یاد بگیری که عالیه

و یه توصیه زیادم اینترنت نری که از کار کردن میوفتی ...........

CG-Masoud2008
19-10-2009, 23:13
از این هفته میرم کلاس نقاشی
از امروز شروع به یادگیری تکنیک های فتوشاپ کردم تا رنگ ها رو بیشتر بشناسم برای ساخت تکسچر
حالا هم می خوام شروع به خوندن کتاب های رشته گرافیک کنم
نظرتون در این موردها چیست؟

hrgh2
20-10-2009, 09:35
آفرین خوبه
اینجوری کاملا اصولی کار رو یاد میگیری
البته مابین این کلاسها یادگیری نرم افزار اصلی سه بعدی هم فراموش نکن
اینجوری متوازن تر پیش میری
موفق باشی

Warden
20-10-2009, 18:29
خوبه ولی اگه در ضمینه ی مدلیگ میخوای کار کنی سعی کن از مدلای غیر ارگانیک شرو کنی
آفرین .......!
فک کنم زود پیشرفت کنی ...!

Borhan72
20-10-2009, 19:54
من خودم از طراحی دو بعدی و نقاشی شروع كردم...

CG-Masoud2008
22-10-2009, 23:49
دوستان چند تا سوال دیگه دارم
1-دیجیتال پینتیگ بدردم می خوره یاد بگیریم یا نه؟
2-فتوشاپ دارم کار می کنم برای ساخت تکسچر به نظرتون چطوره؟
3-طراحی با مداد تو چه زمینه ای توی تریدی به من کمک می کنه

hrgh2
23-10-2009, 09:21
مسعود جون خیلی عجله نکن یه شبه که نمیشه همه رو یاد گرفت پله به پله
در مورد سوالات:
1- اگر بخوای میتونی دیجیتال پینت رو واسه خودش یاد بگیری یعنی دیجیتال پینتینگ اما واسه کارهای سه بعدی هم برای ساخت تصاویر زمینه و اینجور چیزا به کارت میاد.
2- واسه ساخت تکسچر هم بهترین گزینه خودشه ( فتوشاپ ) ولی حتما ویدئو های آموزشی رو در این مورد بگیر و ببین تا اصول رو یاد بگیری اینکه چجوری توی فتوشاپ تکسچرت را با مپهای مختلفش بسازی.
3- طراحی با مداد اگر به فرض برای آناتومی باشه اونوقت میتونی حجمها رو به خوبی تشخیص بدی و بتونی درک صحیحی از مدلهای سه بعدی پیدا کنی کمک خیلی زیادی بهت میتونه کنه و همینطور اینکه اونوقت اگه کمی هم خلاق باشی خودت میتونی کاراکترت رو دوبعدی بکشی بعد مدل سه بعدیش رو بسازی

ynh1427
11-11-2009, 16:01
به نظر من بهترین کار اینه که یا با یه آدم تجربه صحبت کنی آموزش خصوصی واست راه بندازه

یا از ویدئو توتریال های شرکتهای معتبر استفاده کنی

:27:

یوسف ندائی حور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]