مشاهده نسخه کامل
: مشاوره فوری برای خرید هارد یک ترابایت
farhad_persona
17-10-2009, 21:41
سلام و عرض ادب خدمت دوستان...
من طبق راهنمایی های دوستان اینجا تصمیم گرفتم هارد یک ترابایت سامسونگ بگیرم...
دوستان اینجا به من گفتن که سامسونگ Spinpoint f3 بگیرم منتها من هر جا گفتم این مدل رو میخوام نمیدونستن چی هست و گفتن فقط یک مدل هارد سامسونگ در بازار هست!
اینی که الان گرفتم HD 103SI روش نوشته و با گارانتی رئال هست...یک جاش هم زده R54
میخواستم ببینم همین هارد خوب هست یا برم عوضش کنم؟
هارد شما SpinPoint F2 EcoGreen هست و از سری هاردهای کم مصرف، کم صدا و البته کم سرعت تر سامسونگ ... در کل هارد خوبیه ولی از نظر کارایی به F3 یا F1 یا Seagate 7200.12 نمی رسه.
farhad_persona
17-10-2009, 21:55
هارد شما SpinPoint F2 EcoGreen هست و از سری هاردهای کم مصرف، کم صدا و البته کم سرعت تر سامسونگ ... در کل هارد خوبیه ولی از نظر کارایی به F3 یا F1 یا Seagate 7200.12 نمی رسه.
ای کاش دوستان به من میگفتن که دقیقا رو هارد f3 چی نوشته گرچه من همه بازار رو زیر و رو کردم و سامسونگ فقط همین یک مدل بود...
خب این هارد از لحاظ سوختن چه طوره؟ منظورم آمار سوختن و خرابی هست...
به نظر شما ارزشش رو داره برم عوضش کنم یا اینکه با همین هم میشه کنار اومد؟
اگر خواستم عوض کنم وسترن بهتر هست یا سیگیت؟ این کارایی که شما فرمودین شامل چه مواردی هست؟
البته اگر تفاوت آنچنانی نیست بگید که همین سامسونگ رو نگه دارم.
ای کاش دوستان به من میگفتن که دقیقا رو هارد f3 چی نوشته گرچه من همه بازار رو زیر و رو کردم و سامسونگ فقط همین یک مدل بود...
HD103SJ
خب این هارد از لحاظ سوختن چه طوره؟ منظورم آمار سوختن و خرابی هست...
مشکلی از اون نظر وجود نداره... هاردهای EcoGreen سامسونگ محصولات قابل اعتمادی هستند.
به نظر شما ارزشش رو داره برم عوضش کنم یا اینکه با همین هم میشه کنار اومد؟
من هم یکی از این هاردها دارم، در کل برای آرشیو هارد خوبیه ولی اگه قصد دارید روش سیستم عامل نصب کنید گزینه های بهتری در بازار است.
اگر خواستم عوض کنم وسترن بهتر هست یا سیگیت؟ این کارایی که شما فرمودین شامل چه مواردی هست؟
اگه خواستید عوض کنید:
Seagate Barracuda 7200.12
Samsung SpinPoint F3
بهترین گزینه ها برای تعویض هستند که اولی خیلی راحت در بازار با قیمت مناسب (حتی پایین تر از همین هارد فعلی شما) پیدا میشه.
منظور من از کارایی، Performance کلی دستگاه بود. این تاپیک رو مشاهده کنید :
بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.