ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خواهشا یه آدم خیر به من کمک کنه

PHYSICST
17-10-2009, 13:54
1- چه جوری باید پست کنیم که 10تابشه تا محدودیتها برداشته شه؟
2- چه جوری باید مطالب رو دانلود کنیم ؟
3- چی میشه که ترفیع درجه پیدا میکنیم؟
4- اصلا من این سوالها رو میکنم کی سوالم مطرح میشه ومن کی میتونم جوابشونو ببینم وکجا؟
5- ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا یه دستورعمل بذارید اینقدر آدم سردرگم نشه
من دوهفته است که میام توسایت و دست خالی برمی گردم:41:

jigar-tala
21-10-2009, 18:30
1- چه جوری باید پست کنیم که 10تابشه تا محدودیتها برداشته شه؟
2- چه جوری باید مطالب رو دانلود کنیم ؟
3- چی میشه که ترفیع درجه پیدا میکنیم؟
4- اصلا من این سوالها رو میکنم کی سوالم مطرح میشه ومن کی میتونم جوابشونو ببینم وکجا؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا یه دستورعمل بذارید اینقدر آدم سردرگم نشه
من دوهفته است که میام توسایت و دست خالی برمی گردم:41:

دوست عزیز سلام
اولا که شما هی تو این قسمت پست میدی تو قسمت نظرات و انتقادات پست شمارش نمیشه این یک

تو این قسمت تاپیک ها اول توسط مدیر باید تایید بشن ولی تاپیک های دیگه این طوری نیستند این دو

شما تا فعالیت همون پست مفید ندید محدودیت برداشته نمیشه این کار برای همه عضو های جدید بوده وهست

حالا جوابا

چه جوری باید پست کنیم که 10تابشه تا محدودیتها برداشته شه؟
10 تا نه 20 تا 30 الی 40 مال من همین وسطا بود تا محدودیت برداشته شد
هر مطلبی که مینویسی یک پست به حساب میاد و میطونی تو انجمنها به غیر از این انجمن مثلا موسیقی سخت افزار وغیره... ببین چه مطلبی پیدا میکنی که میطونی نظر یا راهنمایی بدی پست بده سی چهل تا پست که چیزی نیست

چه جوری باید مطالب رو دانلود کنیم ؟

ادرسی که مثلا تو این قسمت پایین وجود داره رو تو ادرس بار همون قسمتی که ادرس لینکهای اینترنتی وجود داره واردکن حالا اگه برنامه دانلود گر مثل IDM داشته باشی شروع به دانلود میکنه ولی اگه نه خود مرورگر بهت پیشنهاد دانلود فایل میده جاش رو انتخاب میکنی و ذخیره

چی میشه که ترفیع درجه پیدا میکنیم؟
این هم که گفته شد با دادن پست مفید

- اصلا من این سوالها رو میکنم کی سوالم مطرح میشه ومن کی میتونم جوابشونو ببینم وکجا؟

شما پست رو ارسال میکنید بسته به اینکه چه نوع درخواست باشه یکی از دوستان که در مورد اون سوال یا درخواست اطلاعاتی داشته باشند بهتون راهنمایی میکنن اینکه کی جواب میدن معلوم نیست ولی حداکثر یک روزه که اونم با یک بار تکرار پرسش تو همون تاپیک جواب رو خواهی گرفت

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سعی کنید در مطالبی که مینویسید از این گونه اشکال استفاده نکنید چون اسپم محسوب و امکان داره به تکرار براتون مشکل به وجود بیاد

اول هم این صفحه رو مطالعه کنید

قوانین انجمن ها

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Hasan.M
01-11-2009, 17:37
اگه به تا پیک های دیگه سر میزدی نوشته بودن

Hasan.M
01-11-2009, 17:38
دوست عزیز سلام
اولا که شما هی تو این قسمت پست میدی تو قسمت نظرات و انتقادات پست شمارش نمیشه این یک

تو این قسمت تاپیک ها اول توسط مدیر باید تایید بشن ولی تاپیک های دیگه این طوری نیستند این دو

شما تا فعالیت همون پست مفید ندید محدودیت برداشته نمیشه این کار برای همه عضو های جدید بوده وهست

حالا جوابا

10 تا نه 20 تا 30 الی 40 مال من همین وسطا بود تا محدودیت برداشته شد
هر مطلبی که مینویسی یک پست به حساب میاد و میطونی تو انجمنها به غیر از این انجمن مثلا موسیقی سخت افزار وغیره... ببین چه مطلبی پیدا میکنی که میطونی نظر یا راهنمایی بدی پست بده سی چهل تا پست که چیزی نیست

ادرسی که مثلا تو این قسمت پایین وجود داره رو تو ادرس بار همون قسمتی که ادرس لینکهای اینترنتی وجود داره واردکن حالا اگه برنامه دانلود گر مثل IDM داشته باشی شروع به دانلود میکنه ولی اگه نه خود مرورگر بهت پیشنهاد دانلود فایل میده جاش رو انتخاب میکنی و ذخیره

این هم که گفته شد با دادن پست مفید

شما پست رو ارسال میکنید بسته به اینکه چه نوع درخواست باشه یکی از دوستان که در مورد اون سوال یا درخواست اطلاعاتی داشته باشند بهتون راهنمایی میکنن اینکه کی جواب میدن معلوم نیست ولی حداکثر یک روزه که اونم با یک بار تکرار پرسش تو همون تاپیک جواب رو خواهی گرفت

سعی کنید در مطالبی که مینویسید از این گونه اشکال استفاده نکنید چون اسپم محسوب و امکان داره به تکرار براتون مشکل به وجود بیاد

اول هم این صفحه رو مطالعه کنید

قوانین انجمن ها

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا کمی مهربانتر