ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خواهشا یه آدم خیر واسه دانلود مطالب کمک کنه

PHYSICST
17-10-2009, 12:52
:41:اگه ممکنه یه آدم خیر برای دانلود مطالب کمکم کنه من نمی دونم چه جوری می تونم یک مطلب رو دانلود کنم
دو هفته است که الافم

***Spring***
17-10-2009, 19:54
سلام ...

محل پرسش تمامی مواردی که برای استفاده از فروم لازم دارید ، یا مطلبی رو که رابطه با فروم
نمیدونید و نیاز به راهنمایی دارید ، در انجمن :

سرآغاز / به انجمن های P30world خوش آمدید! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

محل پرسش و راهنمایی درباره استفاده از امکانات فروم و چگونگی استفاده از امکانات قسمتهای مختلف فروم در تاپیک :

آموزش تمام قسمتهاي مورد نياز براي كاربران در انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

.

home boya
20-10-2009, 15:31
:41:اگه ممکنه یه آدم خیر برای دانلود مطالب کمکم کنه من نمی دونم چه جوری می تونم یک مطلب رو دانلود کنم
دو هفته است که الافم

با با کاری نداره که میری آخر صحفه از قسمت پرش انتخاب می کنی:10:

jigar-tala
25-10-2009, 09:22
با با کاری نداره که میری آخر صحفه از قسمت پرش انتخاب می کنی:10:

نوشته شده توسط PHYSICST [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اگه ممکنه یه آدم خیر برای دانلود مطالب کمکم کنه من نمی دونم چه جوری می تونم یک مطلب رو دانلود کنم
دو هفته است که الافمبه به چه راهنمایی کردین

دوست عزیز برای دانلود مطالب باید ادرس اون فایل که میخوای دانلود کنید رو تو ادرس بار کپی کرده و اینتر بزن باقیش که معلومه .
با این لینک تست کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر هم میخوای یه صفحه رو ذخیره کنی باید بری به file /save page as و تو صفحه باز شده اسمی که واسه صفحه میخوای میزاری بعد هم پایینش رو میزاری رو web page complete .

موفق باشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]