ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : به نظر شما الان ارزش داره یک گرافیست کارت 9600GT بخره؟

Parisa.CS
17-10-2009, 11:25
لطفا نظرتون رو بگید.

alborz_k
17-10-2009, 12:32
لطفا نظرتون رو بگید.
سلام . بستگي داره كه اون گرافيست ما كار هاي 2 بعدي انجام بده و يا 3 بعدي و در چه حدي اون كار رو انجام بده! :دي
در كل الان كارت 9600 نسبت قيمت به كارايي بسيار خوب و قابل فبولي داره!

amd>intel
17-10-2009, 12:37
به نظر من ارزش داره . یک کارت9600 کارت استاندارد و متوسطی هست . برند فاکسکانش قیمت مناسبی دارد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

GPU: NVIDIA GeForce 9600GT
Core: G94
CoreClock: 655MHz
Pixel Pipeline: 64 Stream Processors
Vertex Pipeline: 64 Stream Processors
RAMDACs: 400MHz
Memory Type: GDDR3
Memory Size: 512MB
Memory Clock: 1820MHz
Memory Interface: 256bit
Graphics Bus Technology: PCI Express 2.0
Cooler: Fansink
Connectors: Dual Dual-Link DVI + HDTV_Out
Special Features: PCI Express 2.0
NVIDIA® PureVideo™ HD Support
NVIDIA® SLI™ Support
Dual Dual-Link DVI Support
HDTV Out Support
Windows Vista™ Support

Lamanta
17-10-2009, 14:22
از CS آخر نام كاربريتون معلومه كه كارتون با فتوشاپه
اره 9600GT كارت خوب و متوسطي هست ولي شما بودجه + سيستمتون (پاور يادت نره ! ) رو بنويسيد تا بهتر بتونيم كمكتون كنيم شايد انتخاب هاي بهتري هم واسه ي شما وجود داشته باشه .

SPY.07
17-10-2009, 18:42
بسیار بسیار عذر می خوام که پست میدم، چون از مباحث سخت افزاری هیچ سررشته ای ندارم...

من از همین کارت استفاده میکنم، و با توجه به کار های گرافیکی ای که با فتوشاپ و مایا و CATIA و... میکنم، کاملا راضی هستم ازش.
بازی ها هم که بحثش جداست ولی با تنظیمات تقریبا بالا؛ کاملا روون اجرا میشه.

امیدوارم کمکتون کردد باشم.

Parisa.CS
18-10-2009, 20:09
از همه ی دوستان سپاس گزارم.

alborz_k
20-10-2009, 09:37
بسیار بسیار عذر می خوام که پست میدم، چون از مباحث سخت افزاری هیچ سررشته ای ندارم...

من از همین کارت استفاده میکنم، و با توجه به کار های گرافیکی ای که با فتوشاپ و مایا و CATIA و... میکنم، کاملا راضی هستم ازش.
بازی ها هم که بحثش جداست ولی با تنظیمات تقریبا بالا؛ کاملا روون اجرا میشه.

امیدوارم کمکتون کردد باشم.
سلام. اين كارت براي كار هاي گرافيكي 2 بعدي و هم چنين بعضي از 3 بعدي مناسبه و كاملأ جوالگوست! البته براي كار هايي مثل auto cad حتمأ بايد تز كارت هاي مخصوص استفاده بشه كه قيمت بسيار بالايي دارند!

Kianoosh
20-10-2009, 15:08
البته براي كار هايي مثل auto cad حتمأ بايد تز كارت هاي مخصوص استفاده بشه كه قيمت بسيار بالايي دارند!

چطور البرز جان!؟به سطح کار بستگی داره ولی الزاما نیازی نیست از کارتهای رده بالا و مخصوص استفاده بشه!

alborz_k
21-10-2009, 09:08
چطور البرز جان!؟به سطح کار بستگی داره ولی الزاما نیازی نیست از کارتهای رده بالا و مخصوص استفاده بشه!
قربونت ، شما چه طوري؟! تو هم شدي آرمان ؟ بي خودي گير ميدي! :دي
خب آره منم گفتم كه براي حرفه اي (هر كي با اتوكد كار مي كنه حرفه اي محسوب مي شه! :دي)