ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال و مشورت: آیا امکانش هست که به هر دلیلی پس از دچار مشکل شدن هارد دیسک امکان رکاوری اطلاعات نباشه؟ ?!~!؟

DaRiOuShJh
17-10-2009, 04:44
سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم حالا به هر دلیلی یه وقت خدایی نکرده مثلا یه هارد ترا بترکه! حالا به هر دلیلی مثلا مثله موردی که سرم اومده پاور یه پیزیش بشه و همه چی رو بسوزونه

اگه هارد دیسک هم سوخت امکان رکاوری و بازگرداندن اطلاعاتش نباشه؟

چون یه هارده ترا برای آرشیو mp3 اینام میخوام بگیرم گفتم نکنه بلایی سرشون بیاد

نظری چیزی هم داشتید بسی خوشحال میگردیم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

DaRiOuShJh
17-10-2009, 16:03
لطفا یه کاربر مهمانی چیزی رسید جواب بده!!!

DaRiOuShJh
19-10-2009, 22:32
ای بابا!
دیگه پی سی واقعا داره وضعش خراب تر از خراب میشه ها!!!
یعنی یه نفرم نمیتونه به این سوال ساده جواب بده؟

Stream
21-10-2009, 21:37
سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم حالا به هر دلیلی یه وقت خدایی نکرده مثلا یه هارد ترا بترکه! حالا به هر دلیلی مثلا مثله موردی که سرم اومده پاور یه پیزیش بشه و همه چی رو بسوزونه

اگه هارد دیسک هم سوخت امکان رکاوری و بازگرداندن اطلاعاتش نباشه؟

چون یه هارده ترا برای آرشیو mp3 اینام میخوام بگیرم گفتم نکنه بلایی سرشون بیاد

نظری چیزی هم داشتید بسی خوشحال میگردیم

تا وقتی مشکل فیزیکی برای هارد پیش نیاد میشه گفت اطلاعات به طور ساده قابل بازگشت هستند. اگه مشکل فیزیکی برای هارد پیش بیاد (مثل مثالی که زدید) باز هم امکان بازیابی اطلاعات هست، ولی دیگه نه به اون سادگی... (بازیابی تخصصی اطلاعات هزینه بالایی هم داره)

لطفا یه کاربر مهمانی چیزی رسید جواب بده!!!

ای بابا!
دیگه پی سی واقعا داره وضعش خراب تر از خراب میشه ها!!!
یعنی یه نفرم نمیتونه به این سوال ساده جواب بده؟

کمی صبر کنید، کسی که بتونه به سوالتون پاسخ بده و تمایل داشته باشه پیدا میشه... اگه پیدا نشه نتیجه اینه که یا کسی پاسخ سوال شما رو بلد نیست (کاربران سایت یا مهمان ها!) و یا افرادی که بلد هستند تمایلی به پاسخ دادن به سوال شما ندارند (دست در دست هم دهیم به مهر، ...) یا مهمان هستند و توانایی ارسال پست در انجمن ها رو ندارند (و حس عضویت هم ندارند)

×××

DaRiOuShJh
21-10-2009, 22:05
مرسی برادر
آخه سوالم خیلی ساده بود برای همون یه نمه Temperature زد بالا

شرمنده در هر صورت

میگم برادر شما خودتون این راه رو برای آرشیو کردن پیشنهاد میدید چون دیگه کار از دی وی دی زدن گزشته و دی وی دی داره از سر و کولم بالا میره

Stream
21-10-2009, 22:09
مرسی برادر
آخه سوالم خیلی ساده بود برای همون یه نمه Temperature زد بالا

شرمنده در هر صورت

میگم برادر شما خودتون این راه رو برای آرشیو کردن پیشنهاد میدید چون دیگه کار از دی وی دی زدن گزشته و دی وی دی داره از سر و کولم بالا میره
من هم همون هارد رو ترجیح می دم (خودم هم از همین روش استفاده می کنم)

برای بالا بردن امنیت میشه از RAID 1 استفاده کرد ... البته مشکلش اینه که باید دو برابر هزینه کنید برای رسیدن به یک حجم خاص ./