PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دستگاه pos آریا پخش

aidin4095
16-10-2009, 17:49
دوستان سلام.من یک دستگاه pos آریاپخش دارم ولی نمیدونم چه جوری میشه باهاش کار کرد و به چه صورت باید شارژش کرد البته منظورم شارژ ایرانسل و همراه اول .و با کجا باید تماس بگیرم.من کارم پخش کارت شارژ بین مغازه هاست و دفتر خدماتی هم ندارم.ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره بده . مرسی از همه.

saeed004
16-10-2009, 21:48
دوستان سلام.من یک دستگاه pos آریاپخش دارم ولی نمیدونم چه جوری میشه باهاش کار کرد و به چه صورت باید شارژش کرد البته منظورم شارژ ایرانسل و همراه اول .و با کجا باید تماس بگیرم.من کارم پخش کارت شارژ بین مغازه هاست و دفتر خدماتی هم ندارم.ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره بده . مرسی از همه.
چجوری این دستگاه رو گرفتی منم میخوام بگیرم شمارش توی سایت همراه اول هست

iman_s
16-10-2009, 23:45
از كجا آوردي؟ مگه از خودشون نگرفتي؟
براي اينكار بايد اول بسته به تعداد شارژي كه ميخواي پول بريزي به حسابشون.
بعد خودشون زنگ ميزنن و ميگن دستگاه رو آماده كن.يك مودم اكسترنال هست كه به دستگاه ولي ميكني و ميزني به خط تلفن. اونها تماس ميگيرند و بعد از چند دقيقه كه اتصال كامل شد تعدادي كه سفارش داده بودي وارد دستگاه ميشه و بهت يك رسيد ميده.
براي كشيدن شارژ هم دكمه هاي روي دستگها معلومه و فقط بايد موجودي داشته باشي.
معايبش هم اينه كه بايد دونه دونه شارژ بكشي و پدر در مياره و چاپگرش هم زود خراب ميشه.

aidin4095
17-10-2009, 01:25
چجوری این دستگاه رو گرفتی منم میخوام بگیرم شمارش توی سایت همراه اول هست

از یکی از دوستان خریدم ولی الان خبری ازش ندارم . خودش دفتر ارتباطی داره.اصلا نمیشه گیرش آورد.

aidin4095
17-10-2009, 01:28
از كجا آوردي؟ مگه از خودشون نگرفتي؟
براي اينكار بايد اول بسته به تعداد شارژي كه ميخواي پول بريزي به حسابشون.
بعد خودشون زنگ ميزنن و ميگن دستگاه رو آماده كن.يك مودم اكسترنال هست كه به دستگاه ولي ميكني و ميزني به خط تلفن. اونها تماس ميگيرند و بعد از چند دقيقه كه اتصال كامل شد تعدادي كه سفارش داده بودي وارد دستگاه ميشه و بهت يك رسيد ميده.
براي كشيدن شارژ هم دكمه هاي روي دستگها معلومه و فقط بايد موجودي داشته باشي.
معايبش هم اينه كه بايد دونه دونه شارژ بكشي و پدر در مياره و چاپگرش هم زود خراب ميشه.

خوب با کجا باید تماس بگیرم واسه شارژ و آیا به من هم میدن.سیستمشون به چه صورته؟

iman_s
18-10-2009, 00:52
دستگاهي كه ميدن قبلش چند تا مدارك ميگرن.مثل كپي كارت ملي و ... و يكجورايي نمايندشون ميشي.
شماره تلفنت هم ازت ميگيرند.
حالا اگه دستگاه رو از دوستت گرفتي بايد خودت رو به جاي اون جا بزني و شماره تلفن هم بهشون بدي. شماره اونها هم تو سايت هست. زنگ ميزني و ميگي فلان مقدار شارژ ميخوام و براشون پول واريز ميكني.بعد شماره سريال دستگاه رو ميگيرن و همونجوري كه قبلا گفتم برات ميفرستند.