PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد e107 فارسی

shervinjoon
16-10-2009, 15:18
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه مشکل با e107 فارسی دارم اگر چه فکر کنم چندان فرقی در اصل موضوع نکنه که فارسی یا انگلیسی
مشکل من اینه که چطوری نوشته هایی رو که توی بالای صفحه و پایین صفحه و جا های مختلف هست رو حذف کنم
که مثلا به نوعی تبلیغ e107 کرده یا اسمی ازش آورده یا یه سری لینک بهش داده و از این قبیل یا مثلا نوشته
powered by e107 یا همچین چیز هایی .....
فایل index.php رو هم نگاه کردم اما ازش به نتیجه ای نرسیدم

در ضمن یک سوال دیگه ... بهترین برنامه برای ویرایش و ایجاد فایل های
php
که مثل فرانت پیج رابط کاربر گرافیکی داشته باشه چی هست ؟؟؟؟ که بتونم فایل های سیستم های مدیریت محتوا رو
تا حدی که میشه حداقل ظاهرش رو ویرایش کنم
و اینجوری لنگ و معطل چهار تا نوشته نباشم که میخوام حذف کنم -- تو رو خدا زود کمک کنید ... ممنون ..مرسی ..

rahananews
16-10-2009, 16:26
سلام دوست عزیز
من با e107 کار نکردم ولی ویرایشگرای زیادی برای php وجود داره که zend studio , dreamweaner معروفترینشونن.

shervinjoon
17-10-2009, 00:47
ممنون دوست عزیز
الان
dreamweaver cs3
رو سیستم ام نصب هست
اما کارکردن باهاش سخته
و رابط گرافیکی ش رو پیدا نمی کنم یا نداره همش کدنویسیه ......
مثه فرانت پیج یا ویژوال بیسیک نیست که رابط گرافیکی داشته بشه یا من پیدا نمی کنم
شما اگر می دونی بگو
اما دستت درد نکنه بابت اون یکی نرم افزار - راستش اون یکی رو نه تا حالا دیدم نه اسمش رو شنیدم این اولین بار هست
باشه می گردم پپیداش می کنم ببینم چیه وچطوره --- مرسی .....

آیا چیز دیگری هست یا فقط همین دوتا ست؟؟؟
از کجا میتونم دانلودش کنم
رجیستر میخواد ؟؟
مجانی هست ؟؟ خلاصه هز کجا بیارمش؟؟

mummified
18-10-2009, 21:31
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه مشکل با e107 فارسی دارم اگر چه فکر کنم چندان فرقی در اصل موضوع نکنه که فارسی یا انگلیسی
مشکل من اینه که چطوری نوشته هایی رو که توی بالای صفحه و پایین صفحه و جا های مختلف هست رو حذف کنم
که مثلا به نوعی تبلیغ e107 کرده یا اسمی ازش آورده یا یه سری لینک بهش داده و از این قبیل یا مثلا نوشته
powered by e107 یا همچین چیز هایی .....
فایل index.php رو هم نگاه کردم اما ازش به نتیجه ای نرسیدم

در ضمن یک سوال دیگه ... بهترین برنامه برای ویرایش و ایجاد فایل های
php
که مثل فرانت پیج رابط کاربر گرافیکی داشته باشه چی هست ؟؟؟؟ که بتونم فایل های سیستم های مدیریت محتوا رو
تا حدی که میشه حداقل ظاهرش رو ویرایش کنم
و اینجوری لنگ و معطل چهار تا نوشته نباشم که میخوام حذف کنم -- تو رو خدا زود کمک کنید ... ممنون ..مرسی ..
دوست عزیز ما سه نوع لینک کپی رایت داریم.
یکی رو میتونید در قسمت تنظیمات کل در قسمت مدیریت کل سیستم مدیریت محتوای ای 107 بردارید.
دومی در پوشه themes/templates و در فایل فوتر وجود داره که چون متن فارسیش به یونیکد نوشته شده سخت میتونید پیداش کنید ولی اگر خود لینک موجود در متن کپی رایت رو بگردید به راحتی گیر میاد.
سومی هم مربوط به خود تم یا پوشته مربوطه میشه که میتونید اون رو هم عوض کنید. ولی نظر بنده بر اینه که بگذارید کپی رایت مربوط به سایت فارسی سازش وجود داشته باشه.
برای مطرح کردن سوالات خودتون در مورد سیستم مدیریت محتوای فارسی ای 107 هم بهتره از طریق انجمن بسیار فعال این سیستم با آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e107.ir/forum کمک بگیرید.

rahananews
29-10-2009, 13:27
ممنون دوست عزیز
الان
dreamweaver cs3
رو سیستم ام نصب هست
اما کارکردن باهاش سخته
و رابط گرافیکی ش رو پیدا نمی کنم یا نداره همش کدنویسیه ......
مثه فرانت پیج یا ویژوال بیسیک نیست که رابط گرافیکی داشته بشه یا من پیدا نمی کنم
شما اگر می دونی بگو
اما دستت درد نکنه بابت اون یکی نرم افزار - راستش اون یکی رو نه تا حالا دیدم نه اسمش رو شنیدم این اولین بار هست
باشه می گردم پپیداش می کنم ببینم چیه وچطوره --- مرسی .....

آیا چیز دیگری هست یا فقط همین دوتا ست؟؟؟
از کجا میتونم دانلودش کنم
رجیستر میخواد ؟؟
مجانی هست ؟؟ خلاصه هز کجا بیارمش؟؟

محیط dream weaver سه حالت داره: کد، گرافیکی و هر دو
چون الان دسترسی ندارم دقیقا نمیتونم بگم کجاست ولی یه ذره کار کنی پیدا میکنی بخصوص تو قسمت view
راجع به اون یکی هم کرک نداره تا اونجا که یادمه

humdum
06-03-2010, 02:59
با سلام خدمت دوستان عزیز