مشاهده نسخه کامل
: خش روی صفحه مانیتور
با سلام خدمت دوستان عزیز
لطفا در مورد چگونگی رفع خش از روی صفحه مانیتور هر کسی که اطلاعات و یا تجربه ای دارد مطرح کند که دیگران هم استفاده کنند.لپ تاپ من Sony هست که در اثر برخورد یک جسمی به آن روی صفحه مانیتورش خش افتاد.آیا این صفحه قابل تعویض هست؟ویا با راهکارهایی میتوان این مشکل را رفع کرد؟لطفا راهنمایی کنید
H@mid-Vista
16-10-2009, 11:12
بله ميشه تعويض كرد
براي سوني مطمئن ترين جا ايران رهجو هست
اما معمولا قيمت ال سي دي بالاست
ممكنه 400 تومن ازت بگيرن
بعضی از دوستان پیشنهاد میدهند که از پولیش برای رفع خش روی مانیتور استفاده کنم.نظر شما چیست؟آیا تجربه ای در این زمینه دارید؟
H@mid-Vista
17-10-2009, 11:05
بعضی از دوستان پیشنهاد میدهند که از پولیش برای رفع خش روی مانیتور استفاده کنم.نظر شما چیست؟آیا تجربه ای در این زمینه دارید؟
اگه خش باشه بعيد مي دونم درست بشه
حالا باز امتحان كن
چون بالاخره چيزي براي از دست دادن نيست.
با توجه به تجربه ای که دارم خدمت دوستان عرض میکنم
صفحه مانیتور لپ تاپ sony فوق العاده حساس هست و کسانی که مایل به خرید لپ تاپ sony هستند باید بیشتر از سایر لپ تاپ ها مواظب خش افتادن روی صفحه مانیتور آن باشند.در ضمن باید همیشه قبل از بستن درب لپ تاپ sony آن ورق ضد خش که در موقع خرید لپ تاپ روی دستگاه بود را روی کیبورد قرار دهند.در غیر این صورت دکمه های کیبورد روی صفحه مانیتور خش میاندازند.آنقدر صفحه مانیتور لپ تاپ sony راحت خش میفتد که باورتان نمیشود.فقط کافیست تا کوچکترین فشار به درب لپ تاپ sony بیاید تا پیکسل صفحه آن بسوزد و خودش را به صورت نقطه های سفید رنگ نشان دهد.بسیار بسیار زیاد مواظب صفحه مانیتور لپ تاپ sony باشید.
در ضمن باید همیشه قبل از بستن درب لپ تاپ sony آن ورق ضد خش که در موقع خرید لپ تاپ روی دستگاه بود را روی کیبورد قرار دهند.در غیر این صورت دکمه های کیبورد روی صفحه مانیتور خش میاندازند.
این حرف رو من بارها زدم ، مخصوصا سری FW که بعد از مدتی جای کلید ها روی ال سی دی برای همیشه باقی میمونه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.