مشاهده نسخه کامل
: خريد فوري كيس براي گيم تا 550 تومان
mahyar_shimi
16-10-2009, 00:16
سلام:
بعد از زحمات و كمكهاي فراوان دوستان انجمن و راهنمايي هاي اين عزيزان مثل ultra_black و Dr-Xox عزيز تصميم گرفتم اين قطعات رو ببندم
اما نهايتا ميخاستم بهترين گزينه ها رو بهم بگين تا بتونم بهترين قطعاتو كنار هم ست كنم
من سيستمو براي بازي ميخام و ميخام بازيهارو به بهترين شكل اجرا كنم و تا چند سال اصلا كم نيارم.مانيتور هم ٢٢٥٠٠سامسونگ در نظر دارم كه فول اچ دي هست پس بايد يه كارت عالي بگيرم تا جواب بده
ميخام تا ٢٠٠ ت هزينه كارت كنم پس خاهشا بهترينو پيشنهاد كنين .خودم نظرم روي سفاير ايكس ٤٨٩٠. هست ولي فك كنم گرونه
لطفا اگر در انتخاب مانيتور اشتباه كردم مدل بهتري بگين
در ضمن ميخام بدونم كارتايي كه hdmi دارن اگه به مانيتور hdmi وصل شن كيفت بهتري دارن؟dvi بهتره يا hdmi?
منتظر نظر اساتيد هستم
كيس >>> ٥٥٠
مانيتور>>> ٢٥٠
...............................
خاهشا بهترينو بگين تا سفارش بدم واسه اسمبل
امير موسر
16-10-2009, 00:28
مانیتور : 230.000 همون 22500 خوبه !
کیس برای گیم 570.000
CPU : E7300 : 105.000
MAIN : BIOSTAR TP 43 D2 A7 : 80.000
VGA : 260 GTX CORE 192 ZOTAC : 190.000
RAM : 2 *1 GIG 800 PATRIOT : 38.000
POWER : GREEN 580B : 80.000
DV RW : LITEON 22X : 25.000
HDD : 250 SEAGATE 7200.12 : 40.000
CASE : GREEN ROBIN : 30.000
ALL : 588.000
بتونی 4870 SAPPHIRE 1GIG بگیری که بهتره ! یا FORCE3D ! هر کدوم قیمتش بهتر بود !
تو کیفیت تصویر HDMI و DVI هم تفاوتی وجود نداره ! HDMI تصویر و صدا رو با هم انتفال می ده ولی DVI فقط تصویر !
در مورد مونیتور P23500 سامسونگ رو بگیر که کنتراستش شدیدا بالاست قیمتش هم 280 تومان هست. در مورد کارت گرافیک هم باید بگم اگه 4890 سافایر مد نظرت هست و می خوای اون رنج قیمت هزینه کنی 4890 asus اورکلاک دار بگیر که خیلی بهتره دقت کن دو مدل داره اورکلاک که دو تا فن داره و حدودا 320 قیمتش هست و معمولیش 290 تومانه. من هفته پیش اینارو گرفتم با cpu AMD فنوم 955 . هر چی گیم هیولا تو بازار هستش رو بزار تو بالاترین مد کیفیت بدون کوچکترین تیک و مشکلی بازی کن. به نظر من 200 هزینه کردن برای کارت کمه تا نظر بقیه و خودت چی باشه.
mahyar_shimi
16-10-2009, 09:27
ممنون از لطف دوستاي گلم
اما ٣٠٠واسه كارت يه مقدار واسم سخته
ولي ميخاستم نظر بقيه رو هم بدونم اگه ارزششو داره تا همون ٣٠٠ هزينه كنم
اگرم ارزششو نداره و خيلي تفاوت نداره كه توي زحمت نندازم خودمو
بازم ممنون ميشم نظر بقيه اساتيدو بدونم
kourosh4
16-10-2009, 09:57
دوست من چون برای بازی میخوای ارزشش رو داره کمی بیشتر خرج کنید و یک کارت مثل 4890 یا gtx275 بردارید ولی در حال حاضر یک کارت مثل 4850 هم کارتون رو راه میاندازه ولی برای اینده چیزی معلوم نیست........
cpu athlon x4 620 =120
mb ASUS M4N78-AM =80
ram 2*1g 800 kingmax =36
vga 4870 forc3d =210
power coolermaster 550w =60
hdd Seagate 250Gb (7200.12) =37
dvd rw liteon 24x =28
case green robin =30
=601
من هم با نظر کوروش عزیز موافقم شما اگه سیستم رو برای بازی می خوای انتخابت cpu amd باشه که هم قیمت بهتری نسبت به اینتل دارن هم راندمان خوبی صرفه جویی تو پول هم کردی اما اصل مونیتور و کارت گرافیک هستش. من دو مدل asus معمولی و اورکلاک دار رو تو گیم تست کردم که اختلاف 30 تومنی با هم دارن کلی فرق داشتن چه برسه به کارت 200 تومنی با اختلاف 100 تومان!!! کلی فرق دارن مطمئن باش به قول کوروش اون رنج آینده رو تضمین نمیکنه:)
sepinood1
16-10-2009, 15:08
در مورد مونیتور P23500 سامسونگ رو بگیر که کنتراستش شدیدا بالاست قیمتش هم 280 تومان هست. در مورد کارت گرافیک هم باید بگم اگه 4890 سافایر مد نظرت هست و می خوای اون رنج قیمت هزینه کنی 4890 asus اورکلاک دار بگیر که خیلی بهتره دقت کن دو مدل داره اورکلاک که دو تا فن داره و حدودا 320 قیمتش هست و معمولیش 290 تومانه. من هفته پیش اینارو گرفتم با cpu AMD فنوم 955 . هر چی گیم هیولا تو بازار هستش رو بزار تو بالاترین مد کیفیت بدون کوچکترین تیک و مشکلی بازی کن. به نظر من 200 هزینه کردن برای کارت کمه تا نظر بقیه و خودت چی باشه.
دوست عزیز 4890 رو میشه با 250 تومن هم تهیه کرد چرا باید 70 تومن بیشتر فقط به خاطر برند داد ..!
درسته و این رو هم قبول دارم که چیپ اصلی همه اینها یکیه اما طراحی برد برندهای مختلف با هم فرق میکنه و اینجاست که سابقه یک برند در طراحی مشخص میشه زمانی که خیلی از این برندها نبودن اسوس داشت بردهای مختلف رو طراحی می کرد. البته یک بحث دیگه هم هست سافایر 4890 رو میشه 260 گیر اورد گیگاش هم من یه جا 240 گیر آوردم اما وقتی رفتم توی سایت همشون و مشخصات فنی همشون(مثل سرعت رمهاشون سرعت کلاکشون و ...) رو کنار هم گذاشتم دیدم اسوس ازهمه سرتره و این تفاوت قیمت به خاطر همین هستش. البته اورکلاک دار اسوس اعداد و ارقام مشخصاتش به مراتب از همه بالاتر هست و وقتی خود کارت با شرایط بازی و بدون نیاز نرم افزاری کارت رو تو گیم اورکلاک میکنه اونوقت خوشحال می شم که یه 4890 با قیمت 250 تومان نخریدم. هرچی پول بیشتر آش بیشتر:))
kourosh4
16-10-2009, 19:00
درسته و این رو هم قبول دارم که چیپ اصلی همه اینها یکیه اما طراحی برد برندهای مختلف با هم فرق میکنه و اینجاست که سابقه یک برند در طراحی مشخص میشه زمانی که خیلی از این برندها نبودن اسوس داشت بردهای مختلف رو طراحی می کرد. البته یک بحث دیگه هم هست سافایر 4890 رو میشه 260 گیر اورد گیگاش هم من یه جا 240 گیر آوردم اما وقتی رفتم توی سایت همشون و مشخصات فنی همشون(مثل سرعت رمهاشون سرعت کلاکشون و ...) رو کنار هم گذاشتم دیدم اسوس ازهمه سرتره و این تفاوت قیمت به خاطر همین هستش. البته اورکلاک دار اسوس اعداد و ارقام مشخصاتش به مراتب از همه بالاتر هست و وقتی خود کارت با شرایط بازی و بدون نیاز نرم افزاری کارت رو تو گیم اورکلاک میکنه اونوقت خوشحال می شم که یه 4890 با قیمت 250 تومان نخریدم. هرچی پول بیشتر آش بیشتر:))
دوست من این جمله تو خرید قطعات کامپیوتر معنی نداره....
اون 4890 240 تومنی همون کارایی 4890 290 تومنی رو داره شاید اون مدلی که گرونتره کمی اورکلاک شده باشه ولی به همون اندازه که پول اضافه میدید کارایی بیشتر نداره و توی بهترین حالت 3-4 فریم بیشتر میده که ارزش خرید نداره و اون 4890 گیگا ارزش خرید بیشتری داره ....
توصیه من اینه که اگه میخواین 300 پول برای گرافیک بدید یدونه gtx 275 bfg اورکلاک شده رو بخرید که کیفیت ساخت خوبی هم داره..
mahyar_shimi
16-10-2009, 20:22
ممنون از همه دوستاي عزيزم
راستش يه كم گيج شدم
اگه دوستان به يه جمع بندي كلي برسن و سيستم پيشنهاد بدن ممنون ميشم
تصميم خودمو گرفتم نهايت تا ٢٥٠ ميخام واسه كارت بدم
با مانيتور ٢٢٥٠٠ يا ٢٣٥٠٠
با تشكر فراوان
امير موسر
16-10-2009, 20:43
ممنون از همه دوستاي عزيزم
راستش يه كم گيج شدم
اگه دوستان به يه جمع بندي كلي برسن و سيستم پيشنهاد بدن ممنون ميشم
تصميم خودمو گرفتم نهايت تا ٢٥٠ ميخام واسه كارت بدم
با مانيتور ٢٢٥٠٠ يا ٢٣٥٠٠
با تشكر فراوان
همون سیستم بالا خوبه ! 250.000 برای گرافیک هم تو 4890 با برند FORCE3D شک نکن !
این آقا که می خواد 4890 بگیره، مشکلی پیش نمیاد با این CPU هایی که معرفی کردید؟ومنظورم اینه که CPU ممکنه محدودیت استفاده از قدرت کارت گرافیک ایجاد کنه.
امير موسر
16-10-2009, 21:24
این آقا که می خواد 4890 بگیره، مشکلی پیش نمیاد با این CPU هایی که معرفی کردید؟ومنظورم اینه که CPU ممکنه محدودیت استفاده از قدرت کارت گرافیک ایجاد کنه.
خیر هیچ مشکلی پیش نمیاد ! محدودیت هم ایجاد نمیکنه !
دوست عزیزم من با همون گیگا بازی کرایسس رو تست کردم با این ایسوس هم تست کردم تفاوت رو به چشم خودم دیدم وگرنه مطمئن باشید این 70 تومن اختلاف رو پرداخت نمی کردم با ایسوس تمامی دیتیلها رو ultra گذاشتم کوچکترین تیک یا گیری نداشت اما با همین مد گیگا بهم تیک میداد مخصوصا وقتی که ماشین ها منفجر می شدن. توی یه گیم سنگین همون 3-4 فرم به قول شما ناقبل خیلی تاثیر گزار میشه . gtx 275 توی مشخصات تقریبا تو رنج asus top هستش و کارت خوبیه فقط رمش اشتباه نکنم DDR3 هست 4890رمش ddr5.
اگه 250 قطعی شده همون 4890 گیگا رو بگیر . مونیتور هم نمیدونم نسبت کنتراست 22500 چنده اگه مثل 23500 1/5000 هستش خب اونو بگیر . اما من الان با 23500 دارم کار میکنم مد گیمش میزارم کیفیت فوق العاده ای بهم میده که تو مونیتورهای قبلی سامسونگ ندیدم.
kourosh4
17-10-2009, 00:35
دوست عزیزم من با همون گیگا بازی کرایسس رو تست کردم با این ایسوس هم تست کردم تفاوت رو به چشم خودم دیدم وگرنه مطمئن باشید این 70 تومن اختلاف رو پرداخت نمی کردم با ایسوس تمامی دیتیلها رو ultra گذاشتم کوچکترین تیک یا گیری نداشت اما با همین مد گیگا بهم تیک میداد مخصوصا وقتی که ماشین ها منفجر می شدن. توی یه گیم سنگین همون 3-4 فرم به قول شما ناقبل خیلی تاثیر گزار میشه . gtx 275 توی مشخصات تقریبا تو رنج asus top هستش و کارت خوبیه فقط رمش اشتباه نکنم DDR3 هست 4890رمش ddr5.
اگه 250 قطعی شده همون 4890 گیگا رو بگیر . مونیتور هم نمیدونم نسبت کنتراست 22500 چنده اگه مثل 23500 1/5000 هستش خب اونو بگیر . اما من الان با 23500 دارم کار میکنم مد گیمش میزارم کیفیت فوق العاده ای بهم میده که تو مونیتورهای قبلی سامسونگ ندیدم.
دوست من چنین چیزی امکان نداره فرق 4890 GIGA با 4890 ASUS کمتر از 5 درصد هست و اون اختلاف فریم میتونه عوامل دیگه ای داشته باشه ..........
در ضمن در مورد رم گرافیک هم این دو مورد که اشاره کردید دارای پهنای باند یکسانی هستند...
DDR3 512BIT = DDR5 256BIT
و اگه کمی به مشخصات این دو کارت دقت میکردید متوجه میشدید که GTX275 با رم DDR3 تقریبا همون پهنای باندی داره که 4890 با رم DDR5 داره ........
دوست من دیگه انتخاب با خودتون هست اگه میخوای کارتی بخرید که P/P خوبی داشته باشه همون 4890 250 تومنی رو بخر اگه که نه همون ASUS رو بردار...
موفق باشید
درمورد تست من دقیقا چیزی رو که دیدم گفتم از نظر من که امکان پذیر بود حالا از نظر شما نیست یه بحث دیگست. من کیسی رو که جمع کردم 1 تومن شد و اصلا نمی خواستم این هزینه رو بکنم و اصلا هم نمی خواستم همچین مبلغی بابت کارت گرافیک بدم مثل همین دوستمون می خواستم نهایت 250 بدم واسه کارت برای همین اول رفتم سراغ گیگا که خوشبختانه یکی از دوستان داشت. اما وقتی ایسوس اورکلاک رو دیدم و اون هم تونستم تست بزنم تو شرایطی که تقریبا مشابه بودن حاضر شدم این تفاوت 70 تومنی رو پرداخت کنم. نمی دونم شاید شما هم با این کارت یه تستی بکنی به این نتیجه برسی. بازهم تاکید می کنم روی نتیجه تستم. شاید روی ایسوس معمولی حرفی که شما می زنید صادق باشه اما اورکلاکش فرق می کنه. این دوستمون ذکر کردن که چند سال می خوان با این سیستم کار کنن و تاکیدشون هم روی گیم هست و با توجه به اینکه cpu متوسطی شاید بگیرن من گفتم vga رو ایسوس بگیرن چون اورکلاکش واقعا عالی عمل می کنه.
درمورد 4890 و gtx275 شما جوری پاسخ دادین که انگار من گفتم 4890 از اون بهتره اگه دقت کنید گفتم که تقریبا تو شرایط یکسانی هستن فقط منظورم از نوع رمشون که ذکر کردم این بود که 4890 از سیستم پردازش رم جدیدتری استفاده می کنه وگرنه منظورم این نبود که از 275 بهتره. به نظر شما کسی که سیستمی بالای 800 تومن می خواد بخره و اینترنت adsl داره و قدرت خدا هر دو سایت مربوط به دومدل کارت گرافیکی هم به راحتی در دسترس هست مشخصات این کارتها رو نمیدونه؟!!
اما دوست عزیزی که داری سیستم رو می بندی شما نوع cpu رو مطمئن شو بعد کارت گرافیک رو انتخاب کن چون اگه amd ببندی مادربردهای amd ساپورت برای کارتهای ATi مثل همین سری 4890 cross fireX ساپورت هستن که اینطور که تو سایت ATi نوشته خیلی تو راندمان کارت تاثیر داره همینطور بلعکس مادربردهای اینتل ساپورت برای کارتهای nvidia ساپرت SLI دارن البته من اطلاعا دقیقی از این تکنولوژی ها ندارم و شاید ذکر این مطلب شما رو یکم گیج کنه دوستانی که اطلاع بیشتر دارن توضیح بدن.
mahyar_shimi
17-10-2009, 10:00
با تشكر فراوان از همه ي دوستاي گلم
خيلي خيلي لطف كردين
حالا تقريبا گرافيكمو انتخاب كردم
كاش اساتيد ديگه هم يه پيشنهاد سيستم ميدادن
واسه من اينتل يا اي ام دي فرقي نداره
هركدوم بهتر باشه ميبندم
٢٢٥٠٠هم كنتراستش ٥٠/٠٠٠ هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.