ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کوچکترین mp3 player

MohandesMCD
15-10-2009, 22:22
2تا مدل چشممو گرفته
اولی samsung yp s2 هستش که عین گردنبند میمونه
دومی apple ipod shuffle

.سایتشون هم رفتم و اون مواردی رو که میخاستم ازش سر در بیارم رو متوجه نشدم
اول اینکه تنظیمات اکولایزر دارن یا نه؟ مثلا s2 سه حالت اکولایزر داره که میشه عوضش کرد(از حالتی به حالت دیگه بره نه اینکه بشه باسش رو کم و زیاد کرد به طور مثال) خب در مورد آیپاد نمیدونم میشه اینکارو کرد یا نه
دوم اینکه میشه ترک لیست ساخت و دکمه ای باشه که بزنیم ترک لیستها عوض بشه؟
سوم هم اینکه قیمتشون چقدره اینجا؟
مدل دیگه ای هست که بشه روش فکر کرد؟میخام بندازم گردنم.یه چیزی باشه که دست و پاگیر نباشه.

seymour
16-10-2009, 17:40
2تا مدل چشممو گرفته
اولی samsung yp s2 هستش که عین گردنبند میمونه
دومی apple ipod shuffle

.سایتشون هم رفتم و اون مواردی رو که میخاستم ازش سر در بیارم رو متوجه نشدم
اول اینکه تنظیمات اکولایزر دارن یا نه؟ مثلا s2 سه حالت اکولایزر داره که میشه عوضش کرد(از حالتی به حالت دیگه بره نه اینکه بشه باسش رو کم و زیاد کرد به طور مثال) خب در مورد آیپاد نمیدونم میشه اینکارو کرد یا نه
دوم اینکه میشه ترک لیست ساخت و دکمه ای باشه که بزنیم ترک لیستها عوض بشه؟
سوم هم اینکه قیمتشون چقدره اینجا؟
مدل دیگه ای هست که بشه روش فکر کرد؟میخام بندازم گردنم.یه چیزی باشه که دست و پاگیر نباشه.

به چندتا عامل بستگی داره .. اولاً بحث حافظه ... S2 صدای بهتری نسبت به شافل داره و حمایت از playlist و رادیو داره ... اما حافظه اش فقط 1 گیگه ..

شافل، حافظه بالاتر هم داره ... نکته بعدی اینکه سری جدید شافل یه ویژگی داره که شاید مورد پسند خیلی ها نباشه و اونم اینکه کنترلش روی هدفونشه ... یعنی اولاً فقط از هدفون خودش می تونی استفاده کنی (و با هدفون های دیگه هیچ کنترلی روی پخش نداری) ، ثانیا اگه هدفون خودش خراب بشه دردسر داری .. بله در نسل جدیدش (نسل سوم) از پلی لیست هم حمایت می کنه ...

به نظر من یه پیشنهاد بهتر نسبت به هر دوی اینا zen stone plus هستش از Creative ... مهمتر از همه اینکه صفحه داره که بسیار بدردت خواهد خورد.. کیفیت صداش خیلی خوبه ...قابلیت های جانبی مثل ضبط و رادیو داره .. از نظر سایز که مثلاً بخوای بندازی گردنت هم تفاوت سایز چندانی با اینا نداره و از نظر وزنی هم 21 گرم هستش که 6-7 گرم سنگین تر از دو مدل دیگه اس ...

MohandesMCD
17-10-2009, 16:37
واسه s2 تعداد محدودی میشه playlistساخت؟چون امروز یک نفر رو دیدم که داشت گفت فقط یدونه میشه درست کرد

کته بعدی اینکه سری جدید شافل یه ویژگی داره که شاید مورد پسند خیلی ها نباشه و اونم اینکه کنترلش روی هدفونشه ... یعنی اولاً فقط از هدفون خودش می تونی استفاده کنی (و با هدفون های دیگه هیچ کنترلی روی پخش نداری) ، ثانیا اگه هدفون خودش خراب بشه دردسر داری .. بله در نسل جدیدش (نسل سوم) از پلی لیست هم حمایت می کنه ...
دقیقا منم تعجب کردم اپل چرا اینکارو کرده!

این مدلی رو که شما گفتی من میرم میبینم ببینم چجوریه
آیپاد نانو چطوره؟واسه گردن انداختن و حمل راحت خوبه؟ امکاناتش که جالبه.دوربین برای ویدیو داره.رادیو و ویس رکوردر.قیافش هم چیزه قشنگیه.راجعبه اینم اطلاعات بدی ممنون میشم

seymour
17-10-2009, 17:39
واسه s2 تعداد محدودی میشه playlistساخت؟چون امروز یک نفر رو دیدم که داشت گفت فقط یدونه میشه درست کرد

دقیقا منم تعجب کردم اپل چرا اینکارو کرده!

این مدلی رو که شما گفتی من میرم میبینم ببینم چجوریه
آیپاد نانو چطوره؟واسه گردن انداختن و حمل راحت خوبه؟ امکاناتش که جالبه.دوربین برای ویدیو داره.رادیو و ویس رکوردر.قیافش هم چیزه قشنگیه.راجعبه اینم اطلاعات بدی ممنون میشم
در مورد محدودیت پلی لیست در S2 من چنین چیزی نشنیده بودم ... ببین از ریویو مجله معتبر LaptopMag نقل می کنم :

and offers several playlist types, including Exercise, Study, Driving, Party, and Meditation, into which we could drag and drop our music

بهرحال توجه کن که نداشتن صفحه نمایش محدودیت مهمی در همه این مدلهایی هستش که تو گفتی ... مثلاً در همین S2 اگه شما دنبال یه آهنگ خاص بگردی باید کل آهنگ ها رو یکی یکی چک کنی تا بهش برسی ...
//

اپل از اون کارها زیاد می کنه .. یعنی سیاستش اینه که به سمت استاندارد سازی نره که مصرف کننده بتونه کابل و هدفون و تجهیزات جانبی دیگه رو از هر کسی دلش خواست بخره ، سعی می کنه همیشه یه نکته انحرافی توی قضیه ایجاد کنه تا مصرف کننده مجبور بشه تجهیزات جانبی رو از خود اپل بخره ...

ضمن اینکه در مورد شافل مساله کوچیکی هم مطرحه : ریزه میزگی شافل یه چیزیه که اینا روش خیلی مانور میدن بنابراین اومدن و کنترلها رو منتقل کردن روی هدفون تا بتونن به این شعارشون وفادار بمونن ..

//

اون مدل zen stone plus شدیداً توصیه میشه که یه جوری مجموعه ای از همه اوناس بدون نقاظ ضعف تک تک شون .. باز سلیقه خودت شرطه ...

//

نانو مدل بسیار خوبیه ... نسل جدیدش هم که کاملتر شده .. از نظر ظرافت و شیکی که حرف نداره اما برای اینکه بندازی گردنت؟ نه ... البته بازوبند داره که می تونی تهیه کنی...

MohandesMCD
18-10-2009, 20:05
آقا از توضیحاتت ممنون
من امروز یک چیزی فهمیدم و اینه که s2 هندزفریش یک ضامن داره که باعث اتصال به خود دستگاه میشه.در واقع اگه بخایم هندزفریش رو عوض کنیم به علت نداشتن اون ضامن از دستگاه جدا میشه.میخاستم ببینم واقعا اینطوره؟ اگه اینجوری باشه که فرق خاصی با شافل نداره پس

seymour
19-10-2009, 18:02
آقا از توضیحاتت ممنون
من امروز یک چیزی فهمیدم و اینه که s2 هندزفریش یک ضامن داره که باعث اتصال به خود دستگاه میشه.در واقع اگه بخایم هندزفریش رو عوض کنیم به علت نداشتن اون ضامن از دستگاه جدا میشه.میخاستم ببینم واقعا اینطوره؟ اگه اینجوری باشه که فرق خاصی با شافل نداره پس
نه – نگران نباش و هدفونش قابل تعویضه و مشکل مشابه شافل رو نداره

GiggleClub
19-10-2009, 18:09
شافل خوبی که داره اینه که با اینکه صفحه نمایش نداره ولی برای جابه جایی بین playlistها و پیدا کردن آهنگ به لطف VoiceOver خلی راحت تره نسبت به مدلای مشابه