ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : c++ یا c ? یک سوال اساسی!

hossein2kk
15-10-2009, 19:34
سلام
من امسال دانشجو نرم افزار دانشگاه تهران مرکز شدم.تا به حال تا حد زیادی با PHP کار کردم و روش تا حد زیادی مسلط هستم اما تا به حال با کامپایلر ها و کلا زبان هایی که اسکرپتینگ نیست کار نکردم و مثل هر کس دیگه کلی علامت سوال دارم !
اول اینکه فرق های بنیادی c++ با c چیه ؟ ساختار فرق می کنه یا کلا گرامر زبان یه طور دیگه است ؟ این سوال من از اونمجاست که من الان یه کتاب استادمون (شهیدی ، نمی دونم بشناسید یا نه ) معرفی کرده c++ جعفرنژاد قمی . کلا با مراجع فارسی میونه نداشتم و ندارم و خوب یه کتاب برای c جعفر نژاد قمی رو روی نت پیدا کردم ولی می خوام بدونم فرق c با c++ اونقدر هست که این کتاب اصلا من رو برای کارم ارضا کنه یا نه .
کفتم مراجع خارجی . من یه کتاب دی ال کردم C++ Professional Programming کلا خوب به نظر میاد ولی خوب اگه بهترش هست ممنون و سپاسگزار.
در آخر هم کامایلر و IDE ! من Borland Turbo C++ 4.5 رو گرفتم . کفایت می کنه؟

ممنون !:10:

sin2x=2sinxcosx
15-10-2009, 19:56
فرق بنيادي C با ++C در اينه که ++C يه زبان شيء گراست و C يک زبان غيرشيء گرا . ساختارهاي پايه ايشون تقريبا يکسان هست .
مثلا جمع دو عدد . عملگر ها و Syntax تعريف تابع يا آرايه ها و اشاره گرها . تقريبا ميشه گفت ++C همه چيز C رو داره به اضافه چند چيز بيشتر . چند تا کتابخانه هم براي دو زبان هست که با هم در اين مورد متفاوتن . مثلا ++C از کتابخانه iostream براي کار با خط فرمان و صفحه نمايش استفاده مي کنه ولي C از stdio‌ .

حالا کتاب جعفرنژاد بد نيست. حداقلش اينه که ترجمه نيست . درسته که کاملا مال خودش نيست و همه مطالبو از اين ور و اونور جمع کرده ولي مهم اينه که ترجمه نيست . حداقل از مال ترجمه قلزم بهتره . کتاب Deitel خيلي عاليه براي ++C .

در مورد کامپايلر هم خب وقتي Visual Studio تو ايران نهايت يه چند هزار تومن يا کمتر ختم ميشه چرا از کامپايلرهاي ديگه استفاده کنين ؟ شک نکنين که بهترين IDE براي ++C تو محيط ويندوز هست . البته Borland هم شايد کفايت کنه . ولي دقيقا نمي دونم اين کامپايلر آخرين استاندارد معرفي شده از ANSI رو رعايت کرده يا نه .