مشاهده نسخه کامل
: صفحه سیاه قبل از صفحه Welcome با موس فعال
سلام.
من واقعا دارم از دست این ویندوز دیوونه میشم . خواهش می کنم کمک کنید.
من روی لپ تاپم ویندوز ویستا و ایکس پی و لینوکس SuSE دارم ، تو ویندوز ایکس پی بودم که سیستم هنگ کرد و مجبور شدم با کلید پاور خاموش کنم ، بار دیگه که خواستم بیام داخل ایکس پی اون صفحه ای که یک پروگرس بار آبی داره و درایورها رو لود می کنه میاد بعدش باید صفحه Welcome Screen بیاد که نمیاد! یک صفحه ی تمام سیاه میاد که فقط موس رو می تونم حرکت بدم.
SafeMode هم همین طور هست با این تفاوت که چهار طرف صفحه ی سیاه نوشته SafeMode .
Ctrl+Alt+Del هم کار نمی کنه ، یعنی اصلا عکس العملی نشون نمیده.
حالا جالب تر اینجاست که خواستم ویندوز رو Repair کنم ، تا اون مرحله ای که هنوز ریست اول نشده بود انجام شد (کپی فایل ها) اما بعد که ریست شد و خواست بیاد تا صفحه ی آبی نصب دوباره همون صفحه ی سیاه اومد که وسطش موس بود! یعنی حتی Repair هم نمیشه.
نکته دیگه اینکه Vista و Linux بدون مشکل بالا میان.
مثل اینکه واقعا مشکل شایعی هست من نزدیک به 50 تا فروم خارجی رو سرچ کردم که همشون این مشکل توش مطرح بود ، منتهی واقعا فروماشون خیلی بی خود هست و هیچی حالیشون نیست!
فقط کافی تو گوگل سرچ کنید blank/black+screen+xp+mouse
باز شاید شما دوستان کمکم کنید. ممنون
سلام
دوستان لطفا سؤالات در مورد لپ تاپ رو در انجمن مخصوص خودش بپرسید.
سوالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید :40:
واقعا ممنون از وقتی که گذاشتید و جواب دادید!
اگر اشتباه نکنم شما فقط به صرف اینکه کلمه لپ تاب رو در تاپیک من دیدید من رو به اونجا ارجاع دادید ، درسته ؟
از اینکه در بخش درستی سوالم رو مطرح کرده باشم شکی ندارم ، فقط برای اطلاع شما دوست عزیز مسعود جان ، این مشکل در سیستم های Desktop هم بوجود اومده (این رو از جست و جو هایی که قبلا داشتم میگم که کاربرانی با سیستم Desktop هم چنین مشکلی رو دیدند.)
امیدوارم که دیگه من رو ارجاع ندید ، اگر راه حلی به ذهنتون میرسه ممنون میشم . فقط نگید که ویندوز و دوباره نصب کنم که ...
ممنون.
سلام
باشه عزیز.
حالا چرا میزنی :31:
اینجا بطور مفصل و کامل نحوه ی درست کردنش رو توضیح داده :
اول که لینک رو دیدم گفتم چطور شده که من خودم پیدا نکردم ، بعد که رفتم باز کردم دیدم قبلا دیده بودمش ، منتهی گذری خونده بودمش ، چون فکر نکنم مشکل از بوت باشه ، خودش هم گفته بعد از POST Screen و قبل از اینکه لوگوی ایکس پی رو نشون بده که برای من لوگوی ایکس پی رو هم نشون میده و قبل از اینکه Welcome Screen رو نمایش بده این اتفاق میفته. اما باز چون شما لینکش رو داده بودی تمامش رو مطالعه کردم ، نتیجه اینکه به احتمال 99% این مشکل من نیست حالا اون 1% برای شما؟ نظر شما!؟
من قبلا Support.Microsoft رو هم جست و جو کرده بودم چند مورد هم پیدا کرده بودم اما هیچ کدوم مشکل من رو حل نمی کرد حتی به فکر چت با ساپورت افتادم که رفتم دیدم نوشته Cost:59$ !!!
نظری ایده ای چیز دیگه ای !؟ بدش اینجاست که Repair هم نمیشه ! مشکل سخت افزاری هم ابدا نیست چون Vista و Linux راحت میان بالا ! ویروس هم نمی تونه باشه چون آنتی ویروسم آپ روز هست ! دیگه دارم کچل میشم.
مسعود جان راه حل دیگه ای به نظرت نمیرسه !؟
سلام
متاسفانه بیشتر نسخه هایی که از XP منتشر میشن یهو اینمشکلو پیدا میکنن.
ولا منم دیگه نمیدونم چیکار کنم :31:
بغیر تعویض ویندوز راه منطقی دیگه ای بنظر نمیرسه.
تعویض ویندوز !!! نه !!!
حرفش هم نزن ! اولا اینکه سیستم من 3 تا سیستم عامل داره ، حالا اگر بخوام ایکس پی رو عوض کنم ، دوباره باید بشینم بین این بوت لودرهاشون اختلاف ها رو حل کنم ، حسابشو بکن.
از همه مهمتر ، کلی برنامه نصب شده ، کلی فایل های برنامه نویسی دارم که تو اون ویندوز رجیستر شدن ، رجیستر کردن کامپوننت ها و نصب ابزارهای برنامه نویسی دوباره ، کلی زمان می بره. واقعا نصب کردن دوباره ویندوز پدرم رو در میاره. تازه مثل الان هم نمیشه.
خدا لعنت کنه این ویندوز رو ، یعنی چی آخه Repair هم نمیشه ! پس این Repair به چه دردی می خوره !؟
مسعود جان باز یک فکری کن شاید راهی به نظرت اومد. بقیه دوستان هم اگر نظر دارند ممنون میشم.
راستی من این تاپیکی که تو امضات بود رو خوندم (ببین خدایی چقدر پیگیرم!) نمی تونم یه طوری Logfile های XP رو توی Vista باز کنم ؟(رفتم Log Viewer ایکس پی رو باز کردم اما فکر کنم همون Event های Vista توش load شد.) شاید بفهمه آدم مشکل از کجاست شاید این طور حل بشه ؟ نظرت چیه !؟
یه چیز دیگه ، اینکه یک زحمت میکشی شما هم تو google بگردی ، البته گفتم من Search کردم جالب اینجاست که پیدا هم شد ، اما همش راه حل های چرت و پرت گفته بودند (مثلا یکی گفته بود برو Safemode رو امتحان کن بعد یارو پرسیده بود Safemode چیه؟ بعد شروع کرده بود Safemode رو توضیح دادن آخرشم طرف سوالش رو یادش رفته بود! واقعا صد رحمت به فروم های خودمون!). باز شاید چیزی دستگیر شما شد.
سلام.
حرفش هم نزن ! اولا اینکه سیستم من 3 تا سیستم عامل داره ، حالا اگر بخوام ایکس پی رو عوض کنم ، دوباره باید بشینم بین این بوت لودرهاشون اختلاف ها رو حل کنم ، حسابشو بکن.برای این مورد میتونید از داخل درایو C پوشه Boot و هر فایلی که فرمت BCD داره و همچنین فایل BOOT.ini رو کپی کنید به یه جای دیگه و بعد از تعویض کردن ویندوز اونا رو بزنید سر جای خودشون.
Repair کردین؟!؟!
فکر کنم Repair جواب بده.
اگه جواب نده، چاره ای به غیر از تعویض ندارید.
موفق باشید :11:
tohidkh جان ، ممنون ، اما لینوکس یک بوت لودر خطرناکی داره که این چیزا حالیش نیست (Grub رو میگم) اما کلا مشکلی از این بابت ندارم ، می تونم بوت لودر ها رو درستشون کنم.
تو پست اولم گفته بودم که Repair کردم و نتیجه چی شد ! فقط اینجا باز تکرار کنم که حتی Repair هم نشد و این مشکل در Repair هم پا برجا بود.
خواهش می کنم حرف از تعویض نزنید ، خودمم دوست ندارم بعد از این همه گشتن به همون راه اولی که به ذهنم رسیده بود( و واقعا هم تمام کارها و پروژه هام رو بهم می ریزه) فکر کنم. این تاپیک امید منه !
mehdi_halla
16-10-2009, 22:50
سلام دوست عزیز.
به نظر میرسه مشکل مربوط یه هارد باشه .احتمال داره اون پارتیشن و قسمتی از دیسک که فایلهای ویندوز Xp اونجا قرار داره مشکل داشته باشه(ارور یا بد سکتور یا ...).به نظر بنده شما اگه شما هاردتون مکستوره فایل iso که برنامه Powermax بوتیبل میسازه رو دانلود کنین و اونو رایت کنین.(شاید رو Hieren cd هم باشه).با اون سیستم رو بوت کنین و اجرا کنین تا مشکلات احتمالی هارد برطرف بشه.
اگه نشد شما میتونی ویندوز رو آپگرید کنی به جای نصب مجدد ویندوز.
مهدی جان ، ممنون بابت پاسخت. مشکل هارد بعید می دونم باشه بخاطر اینکه من تو همون ایکس پی یک برنامه داشتم که تو بک گراند مشکلات هارد رو برطرف می کرد (دفرگ و ... ) اما باز به پیشنهاد شما از داخل ویستا یک برنامه نصب می کنم تا بازم اسکن کنه ، ولی خوب فکر نکنم مشکل از اون باشه. هاردم هم مکستور نیست !
ویندوز رو آپ گرید کنم !؟ نمی دونم این چه طوری هست ؟ به چی آپ گرید کنم ؟ با چی آپ گرید کنم ؟ من که تا حالا تو ویندوز ایکس پی چنین چیزی ندیدم ، حالا می تونم بپرسم منظور شما چی هست ؟
ممنون.
mehdi_halla
17-10-2009, 07:58
شما اگه با برنامه های تحت داس هارد رو چک کنی خیلی بهتره.همون Hieren سیدی یه سری برنامه داره.
ببخشید شما با Safe mode هم نمیتونین وارد شین؟(اگه نشه که اونی که گفتم آپگرید ویندوز بدردتون نمیخوره)
در ضمن شما بایاس رو هم یه دیفالت بکن(چون نمیتونی repair هم بکنی) شاید بشه ریپیر رو انجام داد.
تو پست اولم گفته بودم ، Safemode هم فرقی با حالت معمولی نداره ، یک صفحه ی سیاه با نشانگر موس ، که چهار طرف اون نوشته Safemode حتی اون پیغام اول Safemode هم نمیاد.
حالا بایاس رو هم Default می کنم شاید فرجی شد ...
متاسفانه Default شدن بایاس هم نتیجه ای نداشت. Repair هم نشد. راهی پیشنهادی ؟
جالب اینجاست که واقعا این مشکل مشکل شایعی هست ، من تو خیلی از فروم های خارجی دیدم ، اما تو هیچ فروم فارسی این مشکل رو ندیدم ، فکر می کنم به این دلیل که ما ایرانی ها چون 20 تا ورژن ویندوز هم به طور رایگان در اختیار داریم با کوچیکترین مشکلی ویندوز رو عوض می کنیم ، این در حالی هست که خارجی ها به ندرت ویندوز عوض می کنند.
حالا اصلا این بحث چه ربطی داشت (همین جوری درد دلی بود)، راه دیگه ای به نظرتون نمی رسه !؟
mehdi_halla
17-10-2009, 13:42
چک دیسک کردین دوست عزیز؟
چک دیسک هم کردم نتیجه ای نداشت ، البته خودم حدس می زدم ، اونم بخاطر اینکه اول من یک برنامه داشتم که مدام هاردم رو چک می کرد و کاراش و می کرد ، دوم اینکه من فقط 3 ماه هست که لپ تابم رو گرفتم و بعید می دونم تو این مدت مشکلی برای هارد پیش اومده باشه. در هر حال چک دیسک هم مشکل رو بر طرف نکرد (یعنی اصلا مشکلی پیدا نکرد تا بخواد درستش کنه). برای اینکه دوستان بدونند هارد من Western Digital هست.
راه دیگه ای مهدی جان نداری !؟
بالاخره موفق شدم! موفق شدم تا راه حل این مشکل رو ، و البته صد البته راه حل حل شدن بسیاری از مشکلاتی که برای ویندوز پیش میاد رو پیدا کنم. واقعا از این بابت خیلی خوشحالم که خیلی زود تسلیم تعویض ویندوز نشدم و بالاخره تونستم راهش رو پیدا کنم و الان هم دارم با همون ویندوز ایکس پی قبلیم بدون هیچ تغییری درش این مقاله رو می نویسم ، اونقدر از این بابت خوشحال هستم که تصمیم گرفتم در این مورد مقاله ای بنویسم ، و به جرات می تونم بگم که این اولین بار هست که این مقاله فارسی رو می تونید بخونید. به این میگن یک راه حل اصولی و جالب که من در هیچ فرومی ندیدم. فقط توصیه می کنم کاربرانی که مبتدی هستند دست به این کار نزنند ، هر چند من سعی کردم به سادگی هر چه تمام تر بگم.
خوب اول از همه یادآوری می کنم که برای حل این مشکل من هیچ راهی نداشتم ، Safemode هم دارای مشکل بود ، Repair هم نمی شد ، و حتی Restore to last known good configuration هم مشکلی رو حل نمی کرد. با این اوصاف مراحل زیر رو که به نوعی تعمیر کردن دستی ویندوز هست رو انجام دادم. (از اینکه ویندوز هم چنین ریزه کاری هایی داره لذت می برم!)
مرحله اول
خوب تنها چیزی که نیاز دارید یک سی دی ویندوز هست و یک Restore Point که قبلا در ویندوز شما ایجاد شده باشد حالا چه توسط خودتان و یا توسط فایل نصب یک برنامه کاربردی ، سی دی ویندوز رو داخل دستگاه بگذارید و بوت کنید ، وارد Recovery Console شوید ، در خط فرمان کنسول دستورات زیر را اجرا کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید البته واضح است که در اینجا درایوی که من ویندوز رو در اون نصب کردم درایو C هست و شما هم باید درایو ویندوز رو تایپ کنید ، برای اینکه همه ی این خطوط رو تایپ نکنید پیشنهاد می کنم اگر امکانش رو دارید خطوط فوق را داخل یک فایل متنی ذخیره کنید و با نام reg1.txt در درایو C ذخیره کنید و بعد فقط کافی هست در خط فرمان کنسول عبارت زیر را وارد کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید با این کار کلیه دستورات فوق از فایل متنی خوانده و انجام می شود.
مرحله دوم
حالا در کنسول Exit رو تایپ کنید تا سیستم ری استارت شود ، این بار حالت Safemode ویندوز ایکس پی معیوب را انتخاب کنید (دقت کنید فقط حالت Safemode) مشاهده می کنید که ویندوز بالا می آید. وارد درایوی شوید که در آن ویندوز را نصب کرده اید (در اینجا C) وارد فولدر System Volume Information شوید ، برای اینکه فولدر فوق را ببینید و بتوانید وارد شوید مراحل زیر را انجام دهید.
وارد Folder Options شوید و گزینه Show Hidden Files and Folders را انتخاب کنید ، علاوه بر آن تیک گزینه Hide protected operating system files (Recommended) را هم بردارید. در انتهای لیست تیک گزینه Use simple file sharing (Recommended) را هم بردارید. حال پنجره ی فوق را تایید کنید و ببندید. وارد درایو ویندوز شوید مشاهده می کنید که System Volume Information مشهود است. روی فولدر فوق راست کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید در پنجره ی فوق به بخش Security رفته و روی دکمه Add کلیک کنید ، در کادر باز شده اسم یوزر فعلی خودتون رو بنویسید و OK کنید دوباره به پنجره ی قبلی بر می گردید ، حال برای یوزری که اضافه کردید تیک Full Control رو Allow بزنید و پنجره رو تایید و ببندید.
حالا وارد فولدر بشید. از اینجا به بعد بیشتر دقت کنید چند فولدر هستند که با ساختار _restore{GUID} ذخیره شدند ، شما فولدری رو باز کنید که تاریخش تاریخ الان نباشه ، وارد اون بشید می بینید که فولدرهایی هستند با این ساختار RPx که این ها همون اطلاعات Restore Point ها هستند بسته به تاریخ ساختشون Folder که می خواهید رو انتخاب کنید ، که من پیشنهاد می کنم نزدیک ترین تاریخ رو انتخاب کنید ، اما باز دقت کنید فولدری که انتخاب می کنید تاریخ همین الان سیستمتون نباشه. بعد از این که فولدر مورد نظر رو انتخاب کردید تاریخ و ساعت فولدر رو یادداشت کنید بعدا لازم میشه. وارد فولدر بشید ، سپس وارد فولدر snapshot بشید ، دنبال فایل های زیر بگردید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید فایل های فوق رو کپی کنید و به پوشه ی C:\Windows\tmp منتقل کنید و اسم هاشون رو هم به این ترتیب عوض کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مرحله سوم
دوباره سیستم را ری استارت کنید و سی دی ویندوز را بوت کنید وارد Recovery Console شوید و این بار دستورات زیر را اجرا کنید : (البته می توانید آن ها را در یک فایل متنی با نام reg2.txt در درایو C ذخیره کرده و فقط دستور Batch C:\reg2.txt را اجرا کنید.)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مرحله چهارم
در کنسول عبارت Exit را تایپ کنید تا سیستم ری استارت شود ، این بار ویندوز ایکس پی را به حالت معمولی بوت کنید بعد از اینکه سیستم بوت شد وارد System Restore ویندوز شوید گزینه Restore my system to an earlier time رو انتخاب کنید ، حال نقطه بازیابی که ساعت و تاریخ آن را یاد داشت کردید (ساعت و تاریخ فولدر RPx) را پیدا کرده و انتخاب کنید.
به سیستم اجازه دهید برای آخرین بار ری استارت شود . تبریک میگم همه چیز رو به راه هست!
بهتون قول میدم با کمک این روش شما می تونید 80% مشکلات ویندوز رو حل کنید و نیازی به تعویض ویندوز ندارید. فقط پیشنهاد می کنم همیشه یک Restore Point مطمئن داشته باشید و یا حداقل System Restore ویندوزتون رو فعال بگذارید. البته اگر خواستید فلسفه این همه عملیات رو بدونید می گم ، اما فعلا دیگه خسته شدم!. امیدوارم لذت برده باشید.
منابع :
mehdi_halla
18-10-2009, 12:29
خدا رو شکر که راه افتاد دوست عزیز.احسنت به خاطر پشتکارت.
سلام
خب الحمدلله مشکل شما به کمک دوستان و صد البته خودتون حل شد.
راه حل خیلی خوبیه.
فقط یه Restore Point ناچیز رو برای احتیاط می طلبه.
سلام
آقا منم دقیقا همین مشکل رو دارم !
مراحلي که در آموزش گفتم رو دنبال کنيد قطعا مشکلتون حل خواهد شد.
سلام
آقا منم دقیقا همین مشکل رو دارم !
سلام
سیامک جان خودشون جواب رو گفتند :
دوستان من هم همین مشکل رو داشتم کارایی که دوستمون سیامک گفت رو مرحله اولش رو انجام دادم و اومدم تو سیف مد وقتی خواستم به فولدر system volume information برم acses denid بود تو درایو d هم اکسس دیناید بود اما تو e می شد دسترسی بهش پیدا کرد
حالا چند تا سوال
اول اینکه اطلاعات توی فولدر سیستم وولوم مال چندین ماه پیش است اگه من اونها رو ریستور کنم آیا اطلاعات برنامه حسابداری که هر روز وارد میشه برمی گرده به اون تاریخ؟ یعنی تا اون تاریخ همش پاک می شه یا فقط مال ویندوز هست؟ اگر نه دقیقا با این کار چه اتفاقی می افته ؟
دوم اینکه من تو سیف مد ریست کردم و ویندوز بالا اومد اما حالا انگار ویندوز تازه نصب شده و هیچ برنامه ای بجز آنتی ویروس روش نیست
سوم اینکه تو c سیستم ولوم غیر قابل دسترس هست اگه از e فایل ها رو ریستور کنم مشکلی نداره
دوستان خیلی ممنون زودتر جواب بدین حیثیتی هست !
سلام
سیامک جان خودشون جواب رو گفتند :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید :40:
بله انجام دادم حالا به مشکل خوردم لطفا کمک!
الان برنامه حسابداری که خیلی مهم بود بالا نمی آد کمممممممممممممممممممممممم مممممک !
نيازي به نگراني نيست ، چون شما چيزي رو از دست نداديد ، و حداقل اين هست که همه چيز رو دوباره مي تونيد به حالت اول برگردونيد (يعني همون حالت خرابي که بود!) فقط من چند نکته ذکر مي کنم:
بعد از اجراي مرحله ي اول و بعد ري استارت کردن سيستم ، و وارد شدن به Safemode طبيعي هست که ويندوز تازه نصب شده به نظر برسد.
نکته بعد اينکه اين عمليات Restore فقط به ويندوز مربوط مي شود و هيچ دخلي به ديتابيس هاي برنامه حسابداري شما ندارد ، مگر ،مگر اينکه برنامه ي حسابداري شما خاص باشد يا استثنايي باشد (چون من خودم برنامه ي حسابداري مي نويسم ، اين رو ميگم که تا حالا هيچ برنامه ي حسابداري نديدم که به ديتابيس هاي ويندوز وابستگي داشته باشد.)
حتما سعي کنيد از System volume information درايوي که سيستم عاملتان بر روي آن نصب هست Restore کنيد ، چون تاريخ Restore ها جديد تر هستند ، اگر مرحله ي دوم رو به دقت مطالعه مي کرديد مي تونستيد مشکل پيغام Access denied رو بر طرف کنيد ، با دقت بيشتري مطالعه کنيد.
حالا هم هنوز هيچي رو از دست نداديد ، از مرحله ي دوم کار رو دوباره شروع کنيد ،منتهي اين بار يک Restore Point نزديک تر رو انتخاب کنيد تا مشکلتون حل بشه.
تذکر مي دهم که مواظب برنامه ي حسابداري تون باشيد ، زياد سربه سرش نذاريد! اگر اجرا نميشود و دليلش رو نمي دانيد ، اصرار نکنيد! چون بعضي از برنامه هاي حسابداري ممکن هست به علت عوض شدن شرايط جويشان (Restore شدن ويندوز) فايل هاي Config يا همون تنظيمات خودشون رو بازنويسي کنن ، و شايد اين دليلي بشود براي اينکه به برنامه ي حسابداري صدمه وارد شود. و الا نفس اين مراحل هيچ صدمه اي به برنامه حسابداري نخواهد زد.
آلو جنگلي
21-10-2009, 19:48
واقعا ممنونم چون ما تو شرکتمون به این مشکل بر خوردیم و شما جون من رو نجات دادید
خواهش مي کنم ، خوشحالم که تونستم کمکي به شما دوست عزيز بکنم. موفق باشيد.
mehrdad254
22-10-2009, 23:49
سلام
من هم به نوبه خودم از شما ممنونم واقعا نمیدونم اگه این راه حل رو اینجا نمیدیدم باید چقدر میگشتم تا به جواب برسم
البته من مشکلم هنوز حل نشده
من قبل از دیدن این مطلب یکبار cd ویندوز رو قرار داده بودم و گزینه اول که همون set up window xp now هست رو انتخاب کرده بودم حالا که دوباره سی دی رو قرار میدم یکراست میره سراغ پارتیشن ها برا انتخاب پارتیشن نصب ویندوز
لطفا منو راهنمایی کنید تا بتونم به recovery console برم
نيازي به نگراني نيست ، چون شما چيزي رو از دست نداديد ، و حداقل اين هست که همه چيز رو دوباره مي تونيد به حالت اول برگردونيد (يعني همون حالت خرابي که بود!) فقط من چند نکته ذکر مي کنم:
بعد از اجراي مرحله ي اول و بعد ري استارت کردن سيستم ، و وارد شدن به Safemode طبيعي هست که ويندوز تازه نصب شده به نظر برسد.
نکته بعد اينکه اين عمليات Restore فقط به ويندوز مربوط مي شود و هيچ دخلي به ديتابيس هاي برنامه حسابداري شما ندارد ، مگر ،مگر اينکه برنامه ي حسابداري شما خاص باشد يا استثنايي باشد (چون من خودم برنامه ي حسابداري مي نويسم ، اين رو ميگم که تا حالا هيچ برنامه ي حسابداري نديدم که به ديتابيس هاي ويندوز وابستگي داشته باشد.)
حتما سعي کنيد از System volume information درايوي که سيستم عاملتان بر روي آن نصب هست Restore کنيد ، چون تاريخ Restore ها جديد تر هستند ، اگر مرحله ي دوم رو به دقت مطالعه مي کرديد مي تونستيد مشکل پيغام Access denied رو بر طرف کنيد ، با دقت بيشتري مطالعه کنيد.
حالا هم هنوز هيچي رو از دست نداديد ، از مرحله ي دوم کار رو دوباره شروع کنيد ،منتهي اين بار يک Restore Point نزديک تر رو انتخاب کنيد تا مشکلتون حل بشه.
تذکر مي دهم که مواظب برنامه ي حسابداري تون باشيد ، زياد سربه سرش نذاريد! اگر اجرا نميشود و دليلش رو نمي دانيد ، اصرار نکنيد! چون بعضي از برنامه هاي حسابداري ممکن هست به علت عوض شدن شرايط جويشان (Restore شدن ويندوز) فايل هاي Config يا همون تنظيمات خودشون رو بازنويسي کنن ، و شايد اين دليلي بشود براي اينکه به برنامه ي حسابداري صدمه وارد شود. و الا نفس اين مراحل هيچ صدمه اي به برنامه حسابداري نخواهد زد.
دوست عزیز use simple file sharing ی وجود نداره! (تو مرحله 2)
mehrdad254
23-10-2009, 14:54
من با یه سی دی دیگه ویندوز رفتم ریکاوری کنسول مشکل برطرف شد خدا رو شکر
فقط یه نکته لازم هست بگم که ریستور پونت به طور اتوماتیک توسط ویندوز درست میشه و دوستانی که ریکاوری پونت درست نکردن خیلی ناامید نباشن
میخواستم بونم اگه در مرحله restor to earlier point نمی کردم چه مشکلی پیش میومد
اگه راجع به کارای بالا یه تویح مختصر بدید ممنون میشم
اینم چند تا مقاله اموزشی راجع به recovery console
خوب خوشحالم که مشکل شما هم مهرداد جان حل شد. البته ظهر پست شما رو خونده بودم اما فرصت جواب دادن پيدا نکردم ، خواستم بيام و پاسختون رو بدم که مشکلتون حل شد.
بابت مقالاتتون هم ممنون فکر مي کنم براي پربار کردن تاپيک مناسب باشند.
اما در مورد توضيح ، اولا که شما درست فرموديد ، حتي اگر خود کاربر Restore Point ايجاد نکرده باشد خود ويندوز اين کار رو انجام ميده ، در حقيقت خيلي از برنامه ها ، درايور ها ، آپديت هاي ويندوز و ... قبل از اينکه خودشون رو نصب کنند به صورت خودکار يک Restore Point ايجاد مي کنند که شما مي تونيد از اين Restore Point هايي که به صورت خودکار درست شدند استفاده کنيد.
اما در مورد کارهايي که در اين آموزش گفتم توضيحات مختصري مي دهم :
در مرحله اول با وارد کردن دستورات نوشته شده در کنسول شما در حقيقت ابتدا از پنج فايل اصلي ويندوز بک آپ مي گيريد (در حقيقت با همان وضعيت خرابي که دارند بک آپ گرفته مي شوند تا حتي اگر اين روش جواب نداد بتوانيد به حالت خراب اول برگردونيد) بعد فايل هايي که پشتيبان گرفته شدند نسخه هاي اصليشان پاک مي شود و 5 فايل از فولدر repair ويندوز جايگزين مي شوند در حقيقت اين 5 فايل جديدي که از فولدر repair جايگزين فايل هاي خراب مي شوند باعث مي شند که شما در راه اندازي بعدي ويندوز رو تازه نصب شده ببينيد. چرا که اين فايل هاي دقيقا فايل هاي خامي هستند که هنگام نصب ويندوز براي روز مبادا در فولدر repair ريخته ميشن و هيچ گونه ويرايشي نشدند. اين 5 فايل حاوي پايگاه داده هاي ويندوز هستند که شامل ديتابيس يوزرهاي ويندوز ، درايورها ، برنامه هاي نصب شده و ... هست.
در مرحله بعد هم تو Restore Point هاي ويندوز دنبال اين 5 فايل مي گرديم تا 5 فايل سالم از گذشترو دوباره برگردونيم .
مرحله ي سوم هم که مشخص هست ... فقط نکته اينجاست که شما اين فايل ها رو نمي تونيد زماني که ويندوز در حال اجرا هست جايگزين کنيد يعني اجازه نداريد پس مجبور هستيم از کنسول استفاده کنيم.
اما مرحله آخر (که سوال هم پرسيده بوديد) ، در هر حال مشخص هست که ويندوز با عوض کردن اين 5 تا فايل Restore کامل نمي شود ! اگر اين طور بود که System Restore ويندوز چيز بيهوده اي مي شد ، بايد اجازه بديد تا ويندوز روتين هايي که براي بازگردوني ويندوز به تاريخ مورد نظر رو داره انجام بده تا مشکلي براي درايورها و برنامه هاي نصب شده به واسطه ي عدم تطابق تنظيمات ويندوز و ديتابيس هاي اون پيش نياد.
اميدوارم تونسته باشم توضيح خوبي داده باشم هرچند سعي کردم به آسون ترين نحو ممکن بگم.
در مورد مشکل damn جان ، مشکل عجيبي هست ! البته من قبلا ويروسي رو ديده بودم که اين گزينه رو حذف مي کرد اما بعيد مي دونم کار اون ويروس باشه . شما يک بار ديگه بريد Folder Option و وارد سربرگ View بشيد بايد در انتهاي ليست گزينه يUse simple file sharing (Recommended) رو ببينيد. اگر نه سعي کنيد کليد Registery اون رو پيدا کنيد تا مستقيما غيرفعال کنيد.
در ضمن لينک زير هم شايد بتونه کمکتون کنه.
موفق باشيد.
mehrdad254
07-11-2009, 12:30
سلام
سیامک جان ممنمون از بابت توضیحات مفیدت البته من همون روز خوندم . نمیدونم چرا من نمیتونم تشکر کنم از یه پست خاص
لطفا هر کی میتونه راهنماییم کنه تا اولین تشکر فروم پی سی ورلدم رو ازش بکنم .
سلام
سیامک جان ممنمون از بابت توضیحات مفیدت البته من همون روز خوندم . نمیدونم چرا من نمیتونم تشکر کنم از یه پست خاص
لطفا هر کی میتونه راهنماییم کنه تا اولین تشکر فروم پی سی ورلدم رو ازش بکنم .
سلام
جاش اینجا نبود.
فکر کنم دارید دوره ی آزمایشی رو پشت سر میگذارید.
ariamas1245
11-11-2009, 19:08
با سلام
من دقیقا همین مشکل رادارم کسی هست راه حلشو به من یاد بده ممنون می شم
سپاس
با سلام
من دقیقا همین مشکل رادارم کسی هست راه حلشو به من یاد بده ممنون می شم
سپاس
سلام
بهتر بود صفحات تاپيك رو مي خونديد.
اين مشكل حل شده :
موفق باشيد :40:
سلام مشکل من حل نشد
سی دی ویندوز را می گذارم بعد تا windows setup می رود بعد کلید f2 را برای ریکاوری می خواهد بعدش هم می گوید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به ویندوز هم دسترسی ندارم که فلاپی بسازم
ویندوزم هم پک3 است
modirmasool
21-08-2010, 07:28
خوب خوشحالم که مشکل شما هم مهرداد جان حل شد. البته ظهر پست شما رو خونده بودم اما فرصت جواب دادن پيدا نکردم ، خواستم بيام و پاسختون رو بدم که مشکلتون حل شد.
بابت مقالاتتون هم ممنون فکر مي کنم براي پربار کردن تاپيک مناسب باشند.
اما در مورد توضيح ، اولا که شما درست فرموديد ، حتي اگر خود کاربر Restore Point ايجاد نکرده باشد خود ويندوز اين کار رو انجام ميده ، در حقيقت خيلي از برنامه ها ، درايور ها ، آپديت هاي ويندوز و ... قبل از اينکه خودشون رو نصب کنند به صورت خودکار يک Restore Point ايجاد مي کنند که شما مي تونيد از اين Restore Point هايي که به صورت خودکار درست شدند استفاده کنيد.
اما در مورد کارهايي که در اين آموزش گفتم توضيحات مختصري مي دهم :
در مرحله اول با وارد کردن دستورات نوشته شده در کنسول شما در حقيقت ابتدا از پنج فايل اصلي ويندوز بک آپ مي گيريد (در حقيقت با همان وضعيت خرابي که دارند بک آپ گرفته مي شوند تا حتي اگر اين روش جواب نداد بتوانيد به حالت خراب اول برگردونيد) بعد فايل هايي که پشتيبان گرفته شدند نسخه هاي اصليشان پاک مي شود و 5 فايل از فولدر repair ويندوز جايگزين مي شوند در حقيقت اين 5 فايل جديدي که از فولدر repair جايگزين فايل هاي خراب مي شوند باعث مي شند که شما در راه اندازي بعدي ويندوز رو تازه نصب شده ببينيد. چرا که اين فايل هاي دقيقا فايل هاي خامي هستند که هنگام نصب ويندوز براي روز مبادا در فولدر repair ريخته ميشن و هيچ گونه ويرايشي نشدند. اين 5 فايل حاوي پايگاه داده هاي ويندوز هستند که شامل ديتابيس يوزرهاي ويندوز ، درايورها ، برنامه هاي نصب شده و ... هست.
در مرحله بعد هم تو Restore Point هاي ويندوز دنبال اين 5 فايل مي گرديم تا 5 فايل سالم از گذشترو دوباره برگردونيم .
مرحله ي سوم هم که مشخص هست ... فقط نکته اينجاست که شما اين فايل ها رو نمي تونيد زماني که ويندوز در حال اجرا هست جايگزين کنيد يعني اجازه نداريد پس مجبور هستيم از کنسول استفاده کنيم.
اما مرحله آخر (که سوال هم پرسيده بوديد) ، در هر حال مشخص هست که ويندوز با عوض کردن اين 5 تا فايل Restore کامل نمي شود ! اگر اين طور بود که System Restore ويندوز چيز بيهوده اي مي شد ، بايد اجازه بديد تا ويندوز روتين هايي که براي بازگردوني ويندوز به تاريخ مورد نظر رو داره انجام بده تا مشکلي براي درايورها و برنامه هاي نصب شده به واسطه ي عدم تطابق تنظيمات ويندوز و ديتابيس هاي اون پيش نياد.
اميدوارم تونسته باشم توضيح خوبي داده باشم هرچند سعي کردم به آسون ترين نحو ممکن بگم.
در مورد مشکل damn جان ، مشکل عجيبي هست ! البته من قبلا ويروسي رو ديده بودم که اين گزينه رو حذف مي کرد اما بعيد مي دونم کار اون ويروس باشه . شما يک بار ديگه بريد Folder Option و وارد سربرگ View بشيد بايد در انتهاي ليست گزينه يUse simple file sharing (Recommended) رو ببينيد. اگر نه سعي کنيد کليد Registery اون رو پيدا کنيد تا مستقيما غيرفعال کنيد.
در ضمن لينک زير هم شايد بتونه کمکتون کنه.
موفق باشيد.
ممنون
به جای استفاده از ریکاوری کنسول آیا میشهاین کار رو با لینوکس انجام داد؟
dadarnameh
14-01-2012, 20:18
با ویندوز لایو بالا بیا بعد ریستور کن
سلام دوستان
من این مشکل صفحه سیاه رو دارم بااین تفاوت که نه توی سیف مد میره نه سی دی رو بوت میکنه هرچی که بوت رو هم تغییر میدم هیچ اتفاقی نمی افته
الانم دارم با گوشی این پست رو میزنم
ممنون میشم کمک کنید
jafarian
19-01-2012, 23:24
سلام دوستان
من این مشکل صفحه سیاه رو دارم بااین تفاوت که نه توی سیف مد میره نه سی دی رو بوت میکنه هرچی که بوت رو هم تغییر میدم هیچ اتفاقی نمی افته
الانم دارم با گوشی این پست رو میزنم
ممنون میشم کمک کنید
یک تاپیک جدا برای سئوال خودتون باید میردین نه اینکه این تاپیک قدیمی رو بالا بیارین شما سیستم خودتون با سیدی kaspersky rescue disk یک اسکن کنید اول ازهمه ببینید رفع مشکل میشه:20:
saeidperak1
28-01-2012, 20:08
سلام دوست عزیز منم این مشکلو تو لپ تاپ داشتم مشکل از هار سخت افزاری حتم دارم مال من که اینطوری بود راستی مال منم سیف مد نمیرفت و دیگه مطمعن شدم از سخت افزار
راستی تنها من نبودم یه کارشناس کامپیوترم اوردم و این حرف رو گفت
masihanafas
07-02-2013, 11:24
سلام.
اگه این مشکل توی ویندوز ویستا پیش بیاد چه غلطی باید بکنیم؟ من تمام حسابداریم روی این ویستای لعنتی اورجینالی که نصب بوده رو لپ تاپم هست و پشتیبان جدید هم از حسابداریم نگرفتم.ترا خدا کمک کنید.:n28:
jafarian
08-02-2013, 00:33
سلام.
اگه این مشکل توی ویندوز ویستا پیش بیاد چه غلطی باید بکنیم؟ من تمام حسابداریم روی این ویستای لعنتی اورجینالی که نصب بوده رو لپ تاپم هست و پشتیبان جدید هم از حسابداریم نگرفتم.ترا خدا کمک کنید.:n28:
سئوال خودتون چون مرتبط به ویندوز ویستا میشه باید داخل انـجـمـن: ویندوز Vista ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مطرح میکردین چند تا راه حل سایت پایین برای این مشکل شماقرارداده که من به چند تااز اون اشاره میکنم
روش اول
سیستم ریست کنید بعد گزینه F8 قبل از ورود به ویندوز بزنید در کادری که باز میشه دارای چند گزینه هم هست ازبین گزینه های موجود گزینه
انتخاب کنید بعد ببینید از این طریق وارد ویندوز میتونید بشین
روش دوم
از طریق بوت DVD ویندوز خودتون بالا بیاین در همون کادر اول گزینه های shift + f10 از صفحه کلید فشاربدین بعد در کادری که شبیه صفحه داس برای شما باز میشه این دستور پایین وارد اینتر کنید
بعد حرف y از صفحه کلید به نشانه تایید فشاربدین بعد که کارش به اتمام رسید سیستم ریستارت کنید ببینید از نوع وارد ویندوز میتونید بشین یا که نه
روش سوم
فایلی به اسم Shell Registry Fix که در همون سایت قرارداده شده رو دانلود از طریق همون کلید f8 بالا بیاین بعدشم از بین گزینه های موجود گزینه
انتخاب کنید بعد اون فایل رجیستری رو اجرا کنید هر پیغامی داد تایید اکی سیستم ریستارت کنید
روش چهارم
ازطریق dvd ویندوز باز بالا بیاین اینسری همینطوری next بزنید تا به صفحه system recovery options برسین در این صفحه گزینه system restore رو انتخاب کنید بعد سیستم به قبل از اینکه این مشکل به وجود بیاد restore کنید
روش پنجم
از طریق بوت DVD ویندوز خودتون باز بالا بیاین در همون کادر اول گزینه های shift + f10 از صفحه کلید فشاربدین بعد در کادری که شبیه صفحه داس برای شما باز میشه این دستورات پایین وارد اینتر کنید بترتیب بعدشم سیستم ریستارت کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.